Mr.Green 4,303 Posted November 17, 2023 (edited) @Pablo 1988 Edited November 17, 2023 by Mr.Green Mention Quote Share this post Link to post Share on other sites
Guest Posted November 17, 2023 @Mr.Green matko boska ile czytania 😬😬 zabieram się do tego paląc buszitooooo yoooo Mention Quote Share this post Link to post Share on other sites
Mr.Green 4,303 Posted November 17, 2023 Pomyłka:D się wjebalo coś 😄 1 1 Mention Quote Share this post Link to post Share on other sites
Lady Green 1,680 Posted November 17, 2023 (edited) @Pablo 1988 takie cos sobie ostatnio odkopałam Edited November 17, 2023 by Lady Green 2 Mention Quote Share this post Link to post Share on other sites
Guest Posted November 17, 2023 @Mr.Green hehe chodzi mi o tą wilgotność ile mam trzymać:) jaki przedział jest najlepszy dla kwitnienia Mention Quote Share this post Link to post Share on other sites
Lady Green 1,680 Posted November 17, 2023 @Pablo 1988 wg tabelki: Dzien: na wczesnym etapie kwitnienia 55-67%, na końcowym etapie 50-62% Noc: wczesny etap kwitnienia 55-67%, końcowy etap 42-57% Mention Quote Share this post Link to post Share on other sites
Guest Posted November 17, 2023 @Lady Green dziękuję kobieto właśnie też szukałem już wiem dziękuję 🧨🎈🎖 Mention Quote Share this post Link to post Share on other sites
WymiataczMega 1,983 Posted November 17, 2023 Coś się ruszyło 2 Mention Quote Share this post Link to post Share on other sites
Guest Posted November 17, 2023 @WymiataczMega jeszcze sporo czasu żeby doszły, doszedlem do wniosku że nie będę liczyć dni kwitnienia bo to nie ma sensu i tak sugerujemy się przecież ""trichomy"" one zależą od zbioru i mocy 😎 Mention Quote Share this post Link to post Share on other sites
WymiataczMega 1,983 Posted November 17, 2023 @Pablo 1988 mordo mają czas do świąt haha Mają po 31 i 33 dni Gdzieś w 25 dniu pokazały preflowery Mention Quote Share this post Link to post Share on other sites
Guest Posted November 18, 2023 Moja mała wariatka doglądam pijąc kawke hehe A te dwie white.w wyleciały na parapet Mention Quote Share this post Link to post Share on other sites
Guest Posted November 19, 2023 Tak jak na początku zrobie z niej bonsai (drzewko szczęścia)😅🪴 Mention Quote Share this post Link to post Share on other sites
Guest Posted November 20, 2023 50 dzien Życia strawberry dopiero kwitnie jebana się zbierała jestem ciekaw co będzie później czy w ogóle coś będzie Pozdrawiam Zielona Brygadę 🪴🙊🙈🙉😎 Mention Quote Share this post Link to post Share on other sites
WBB 1,859 Posted November 20, 2023 Zdrowo wygląda to co ma nic nie być 🙂 Mention Quote Share this post Link to post Share on other sites
Guest Posted November 20, 2023 @WBB mam pytanko czy mogę teraz w tej fazie uciąć trochę lisci??czy zostawić niech zbuduje kwiaty??nie chce jej zapodawać stresu:) Mention Quote Share this post Link to post Share on other sites
WBB 1,859 Posted November 20, 2023 @Pablo 1988 za gęsto to tam nie widać żeby było. Ale ja sam osobiście nie mam oporów przed wycinaniem... czasami aż przesadzę troszkę 🙂 Mention Quote Share this post Link to post Share on other sites
Guest Posted November 20, 2023 @WBB no może nie ma gęsto ale przysłaniają zrobię inaczej podoginam liście 😎 Mention Quote Share this post Link to post Share on other sites
Mr.Green 4,303 Posted November 20, 2023 Ledwo ruszyła a ten już patrzy ja dobić 😄 Posiej sezony i nad nimi się znecaj 😅 Mention Quote Share this post Link to post Share on other sites
Góral 292 Posted November 20, 2023 @Pablo 1988 Moja Strawberry w 7tyg tak wyglądała zaczynała kwitnąć 13 godzin temu, Pablo 1988 napisał: @WBB mam pytanko czy mogę teraz w tej fazie uciąć trochę lisci??czy zostawić niech zbuduje kwiaty??nie chce jej zapodawać stresu:) Ja moją do fryzjera po 1 tyg kwitnienia zabrałem i nic jej nie było a była prawię łysa 😁😁😁 Mention Quote Share this post Link to post Share on other sites
Guest Posted November 21, 2023 @Góral moja zaczyna kwitnac narazie z obserwacji wynika że się wyciaga po to zeby mogła zbudowac kwiaty @Mr.Green nie wstrzymam się niech rosnie 🪴 Mention Quote Share this post Link to post Share on other sites