Góral 297 Napisano 30 Grudnia 2023 W dniu 28/12/2023 o 12:34, szamayo napisał: @Pablo 1988 Co do wycinania tych wiatraków co pytałeś to nie chce podpowiedzieć ci źle, kiedyś widziałem fotorelacje jak ktoś systematycznie obrywal z liści odsłaniając topy i one puchly na zdjęciach ładnie tylko pytanie ile on tych liści obrywal, ja u siebie poleciałem za grubo trochę, ale zaraz będę obrywal kolejny raz tylko teraz mniej żeby lekko odsłonić topy a nie żeby były gołe Patrzę tak sobie i zobaczyłem i powiem Ci tak ja na mojej uprawie robię regularnie fryzjera teraz na obecnej chyba czwarty raz i pięknie topy puchną i będę tak robił póki co bo jeszcze nie zjebalem przez to uprawy ale tak mi się tylko wydaję ale co do zbiorów i mocy wychodzi to zacnie ale nie będę nikomu podpowiadał aby tak robił bo to wszystko robię na własną rękę także wiesz 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano 31 Grudnia 2023 Dzisaj patrzyłem na trichomy większości mleko🤭 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
szamayo 606 Napisano 31 Grudnia 2023 @Pablo 1988 do 15 będzie git @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano 31 Grudnia 2023 @szamayo myślę że dojdzie gałęzie się uginaja i pięknie pachnie I love marihuana💚💚💚 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
szamayo 606 Napisano 31 Grudnia 2023 @Pablo 1988 a sampel jak? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
WymiataczMega 2,338 Napisano 31 Grudnia 2023 @Pablo 1988 właśnie. Był test mordo? Pal to bykuuu 🔥 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano 31 Grudnia 2023 @szamayo @WymiataczMega podebralem te z dołu powiem wam szczerze ze material spoko działa z opóźniaczem wiecie o co chodzi 😁 ale myślę że dwa tygodnie lepiej dojdzie i napewno zrobi robotę pozdro yoooo @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
szamayo 606 Napisano 31 Grudnia 2023 @Pablo 1988 @Pablo 1988 U mnie mówi się na to czasówa 😄 15 dni dobrze im zrobi @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano 31 Grudnia 2023 @Pablo 1988 już mleko?🤔 Wg. Zdjęcia bym powiedział, ze jej brakuje nawet i z 4-5tyg, dopiero zacznie puchnac, bo poki co slabo ma zbudowane kwiaty. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
moonka 3,402 Napisano 31 Grudnia 2023 @vego1989 na dobra sprawe to te kwiaty dopiero zaczynaja sie tworzyc i wszystko jeszcze przed nimi 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
szamayo 606 Napisano 31 Grudnia 2023 @vego1989 @moonka wiadomo chłopaki, że jeszcze nie będzie gotowe, ale Pablo wyjezdza 15 z tego co pisał wiec wiadomo że roślina nie będzie miała czasu żeby dojść, ale żeby zajarać to już będzie mordziaty miał materiału, takie moje zdanie @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano 3 Stycznia (edytowane) @vego1989 @moonka @szamayo PANowie poszla do scinki szkoda ze nie doszla do konca uprawę uwazam za nie do konca udana no coz napewno lepsza niz pierwszym razem Serdecznie Pozdrawiam Dobrych Ludzi a lamusy dupa cicho elooo yooo i napewno do następnego Pozdro moje małe kanalie😎😅😘Panie @Tester Proszę o Closed szkoda zasmiecac forum Edytowane 3 Stycznia przez Gość @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
WymiataczMega 2,338 Napisano 3 Stycznia @Pablo 1988 już? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Mr.Green 4,309 Napisano 3 Stycznia (edytowane) Godzinę temu, WymiataczMega napisał: @Pablo 1988 już? Nie wytrzymał bo pewnie chce jeszcze zapalić swojego shitu przed wyjazdem 😛 Edytowane 3 Stycznia przez Mr.Green @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano 3 Stycznia (edytowane) @Mr.Green haha no suszy sie@WymiataczMega tak poleciało za szybko no trudno do 3x sztuka 👍 Edytowane 3 Stycznia przez Gość @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
WymiataczMega 2,338 Napisano 3 Stycznia @Pablo 1988 do 15stego suche będzie 👍 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Mr.Green 4,309 Napisano 3 Stycznia @WymiataczMega pewnie weźmie to ze sobą na wyjazd hehe 😛 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano 4 Stycznia Szkoda trochę, coś robić będzie, ale potencjał rośliny nie wyciągnięty... @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach