Mr.Green 4,309 Napisano 17 Listopada 2023 (edytowane) @Pablo 1988 Edytowane 17 Listopada 2023 przez Mr.Green @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano 17 Listopada 2023 @Mr.Green matko boska ile czytania 😬😬 zabieram się do tego paląc buszitooooo yoooo @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Mr.Green 4,309 Napisano 17 Listopada 2023 Pomyłka:D się wjebalo coś 😄 1 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Lady Green 2,146 Napisano 17 Listopada 2023 (edytowane) @Pablo 1988 takie cos sobie ostatnio odkopałam Edytowane 17 Listopada 2023 przez Lady Green 2 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano 17 Listopada 2023 @Mr.Green hehe chodzi mi o tą wilgotność ile mam trzymać:) jaki przedział jest najlepszy dla kwitnienia @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Lady Green 2,146 Napisano 17 Listopada 2023 @Pablo 1988 wg tabelki: Dzien: na wczesnym etapie kwitnienia 55-67%, na końcowym etapie 50-62% Noc: wczesny etap kwitnienia 55-67%, końcowy etap 42-57% @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano 17 Listopada 2023 @Lady Green dziękuję kobieto właśnie też szukałem już wiem dziękuję 🧨🎈🎖 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
WymiataczMega 2,344 Napisano 17 Listopada 2023 Coś się ruszyło 2 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano 17 Listopada 2023 @WymiataczMega jeszcze sporo czasu żeby doszły, doszedlem do wniosku że nie będę liczyć dni kwitnienia bo to nie ma sensu i tak sugerujemy się przecież ""trichomy"" one zależą od zbioru i mocy 😎 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
WymiataczMega 2,344 Napisano 17 Listopada 2023 @Pablo 1988 mordo mają czas do świąt haha Mają po 31 i 33 dni Gdzieś w 25 dniu pokazały preflowery @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano 18 Listopada 2023 Moja mała wariatka doglądam pijąc kawke hehe A te dwie white.w wyleciały na parapet @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano 19 Listopada 2023 Tak jak na początku zrobie z niej bonsai (drzewko szczęścia)😅🪴 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano 20 Listopada 2023 50 dzien Życia strawberry dopiero kwitnie jebana się zbierała jestem ciekaw co będzie później czy w ogóle coś będzie Pozdrawiam Zielona Brygadę 🪴🙊🙈🙉😎 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
WBB 2,121 Napisano 20 Listopada 2023 Zdrowo wygląda to co ma nic nie być 🙂 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano 20 Listopada 2023 @WBB mam pytanko czy mogę teraz w tej fazie uciąć trochę lisci??czy zostawić niech zbuduje kwiaty??nie chce jej zapodawać stresu:) @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
WBB 2,121 Napisano 20 Listopada 2023 @Pablo 1988 za gęsto to tam nie widać żeby było. Ale ja sam osobiście nie mam oporów przed wycinaniem... czasami aż przesadzę troszkę 🙂 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano 20 Listopada 2023 @WBB no może nie ma gęsto ale przysłaniają zrobię inaczej podoginam liście 😎 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Mr.Green 4,309 Napisano 20 Listopada 2023 Ledwo ruszyła a ten już patrzy ja dobić 😄 Posiej sezony i nad nimi się znecaj 😅 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Góral 297 Napisano 20 Listopada 2023 @Pablo 1988 Moja Strawberry w 7tyg tak wyglądała zaczynała kwitnąć 13 godzin temu, Pablo 1988 napisał: @WBB mam pytanko czy mogę teraz w tej fazie uciąć trochę lisci??czy zostawić niech zbuduje kwiaty??nie chce jej zapodawać stresu:) Ja moją do fryzjera po 1 tyg kwitnienia zabrałem i nic jej nie było a była prawię łysa 😁😁😁 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano 21 Listopada 2023 @Góral moja zaczyna kwitnac narazie z obserwacji wynika że się wyciaga po to zeby mogła zbudowac kwiaty @Mr.Green nie wstrzymam się niech rosnie 🪴 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach