Prepers 1,406 Napisano 15 Listopada 2023 Ładne są , teraz liście na drzewach też są żółte 🙂 Nadaje to urok, a ta druga pięknie wstała. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Cykacz 223 Napisano 15 Listopada 2023 Też swoje pierwsze zabilem w wieku 40 dni poszły do kominka ;D teraz bogatszy o doświadczenia już na początku widzę że jest lepiej niż było poprzednio. będę zaglądać bo sam jestem ciekaw jak ci to urośnie i może na next wrzuce jedną sztukę na próbę ;D @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
IridiumXan 81 Napisano 22 Listopada 2023 (edytowane) Dobra. To może taki update. Ogółem fajnie kwitnie, nie podoba mi się że niektóre liście opadają i usychaja i ogółem że jest gęsto w środku. Mam nadzieję że widać na zdj. LIŚCIE W BOKSIE JUŻ USUNIĘTE! ZDJĘCIA ROBIŁEM PO PROSTU PO OTWARCIU BOKSA Edytowane 22 Listopada 2023 przez IridiumXan 1 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Kamehameha 38 Napisano 23 Listopada 2023 Moim skromnym zdaniem winna kłopotów jest ziemia,Plagron Royal Mix wg. producenta EC 1,5-20, ph 6,5-7,5, chyba za wysokie stężenia jak na nasze roślinki? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
moonka 3,402 Napisano 23 Listopada 2023 @Kamehameha podobne ma allmix od plagron. Mialem z ta ziemia problemy tylko przez pierwsze 2 tygodnie. Lekko popalila sadzonki ale teraz 38 dzien i zero sladu po przenawozeniu @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
IridiumXan 81 Napisano 28 Listopada 2023 Liście trochę klapnęły, pojawiło się żółtych trochę, ale ogółem rosną. opinie? 1 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Resio666 668 Napisano 28 Listopada 2023 @IridiumXan Jak dla mnie wygląda ok .. chodz te klapciaki mnie zastanawiają 😄 ( przyczyn może być w pizdu i ciut ciut ) @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
IridiumXan 81 Napisano 30 Listopada 2023 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Monako 790 Napisano 30 Listopada 2023 @IridiumXan który to dzień ? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
IridiumXan 81 Napisano 30 Listopada 2023 @Monako wychodzi na to że 28 automatu i 15 acapulco @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
IridiumXan 81 Napisano 4 Grudnia 2023 Zdjęcia robione przy sprzątaniu także wybaczcie burdel w środku. Liście się zakrzywiły trochę do góry, na automacie pojawił się jakiś deficyt którego wcześniej nie widziałem. Przy okazji widać że pomiędzy najwyższymi szczytami, chowają się jakieś topy i nie chcą wyciągnąć się w górę, nie wiem czemu. Ogółem tak jak widać. Możecie coś polecić? 3 2 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Mr.Green 4,309 Napisano 4 Grudnia 2023 (edytowane) @IridiumXan raczej bym obstawiał magnez Edytowane 4 Grudnia 2023 przez Mr.Green @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
IridiumXan 81 Napisano 9 Grudnia 2023 2 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano 9 Grudnia 2023 Ladnie się prezentują panny owocnego zbierania topów 👍😎 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
WymiataczMega 2,339 Napisano 9 Grudnia 2023 @IridiumXan ładne kolby będą jak spuchną 👍 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
IridiumXan 81 Napisano 13 Grudnia 2023 2 2 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Prepers 1,406 Napisano 13 Grudnia 2023 (edytowane) @IridiumXan 🔥🔥 Edytowane 13 Grudnia 2023 przez Prepers @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
IridiumXan 81 Napisano 22 Grudnia 2023 Sprzątałem dziś rośliny i nie wiem o co chodzi... nie dobory? nadmiar? Podlewane było jakiś czas temu więc nie to że "przelałem" dopiero co. Jakieś pomysły? Acapulco się zaczęło fajnie uginać już heh . Automat niedługo gotowy 3 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Mr.Green 4,309 Napisano 22 Grudnia 2023 @IridiumXan za mało wody. Ile podlewasz? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano 22 Grudnia 2023 Będzie palenie no i oczywiście fajne topy🎅🌲 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach