Gość Napisano 26 Września 2023 @IridiumXan tak narazie zostaw jak trochę wyskoczą nowe szczyty to wtedy odsłaniaj je. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano 26 Września 2023 @IridiumXan tak, najlepiej jakbyś te druty wymjenil. Zwykły kabel druciany z izolacja... @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
IridiumXan 81 Napisano 28 Września 2023 @vego1989 za druty się jeszcze nie zabrałem ale bydlak rośnie! podniósł się do góry krzak, wygląda coraz lepiej i grubiej. może się uda dziś zdjęcie wrzucić 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano 28 Września 2023 @IridiumXan to dobrze, ale druty mogą zacząć wchodzić w łodygi @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
IridiumXan 81 Napisano 3 Października 2023 30 Dni minęło i wygląda to tak. Szału jeszcze nie ma. Liści żółtych trochę nie wiem od czego. Krzak cholernie gęsty ogółem. Jest parę uschniętych i żółtych liści. Głównie od spodu. Jest też w miarę na tyle gęsto że nie wiem co odginać i łapać @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
PaprykaPatryka 4 Napisano 3 Października 2023 Mam ten sam problem z dwoma @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
IridiumXan 81 Napisano 3 Października 2023 @Zielone krainy @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Zielone krainy Napisano 3 Października 2023 @IridiumXan Widzę, jest ok, wyjada się, zrób tak, jak pisałem ci na prv. Możesz też go lekko przyciąć, jak chodzi o liście, czyli zrobić małego fryzjera. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
IridiumXan 81 Napisano 3 Października 2023 Nie przycinałem nigdy. któreś konkretnie? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Zielone krainy Napisano 3 Października 2023 @IridiumXan To co ci przysłania szczyty, a czego odgiąć nie jesteś w stanie, by odsłonić te elementy rośliny, na jakich zbuduje ci topy. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
IridiumXan 81 Napisano 5 Października 2023 Potrzebne wsparcie. Liście opadły, roślina wydaje się chudsza i mniejsza, jakby usychała/opadała? Podlałem nawozem. Zdjęcie niedługo wrzucę @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
IridiumXan 81 Napisano 5 Października 2023 Jeszcze jedna awaria! Temperatura w boxie ma około 23 stopni. to bardzo źle? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
TomWar 50 Napisano 5 Października 2023 @IridiumXan według moich informacji to dobrze chodz większość oscyluje przy 26 na zwiększonej wilgotności ale musisz poczekać na odp fachowców bo ja jakąś wiedzę zdobyłem teoretyczna cisnę pierwszy grow przy ktorym mialem sporo problemów już na starcie ale wnioski wyciągam na bieżąco i kolejny bd szedł napewno lepiej 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Udyr 2,139 Napisano 5 Października 2023 Nawet 29-31’C nie jest straszne jeśli dobrze powietrze hula w namiocie. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
IridiumXan 81 Napisano 7 Października 2023 (edytowane) Maluch to Auto White Widow. Co polecasz @Zielone krainy? Wiem że wygląda to krzaczasto chwilowo, liście muszą się jeszcze obrócić na dobrą stronę po dzisiejszym odginaniu ale tak ogółem. Edytowane 7 Października 2023 przez IridiumXan @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Mr.Green 4,309 Napisano 8 Października 2023 @IridiumXan nie znam sie na nawozach mineralnych ale gdzieś to już widziałem i wydaje mi się że czegoś jej lejesz za dużo że takie karbowane ma te liście.. 🙂 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
IridiumXan 81 Napisano 8 Października 2023 (edytowane) @Mr.Green Też mi się to nie podoba ale aktualnie nie leję niczego szczególnego. Rhizotonic i cannazym tak jak @Zielone krainy polecał. W necie czytałem żeby przelać roślinę żeby wypłukać ziemię Edytowane 8 Października 2023 przez IridiumXan 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Zielone krainy Napisano 8 Października 2023 @IridiumXan Dawaj ukorzeniacz i enzymy niczego nie przelewaj, podlewaj normalnie po całej obiętości, ale w rozsądnych dawkach wody, jakie właśnie do przelania nie doprowadzą. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
IridiumXan 81 Napisano 8 Października 2023 @Zielone krainy daję tak jak mówiłeś, takie dawki jak mówiłeś. Rozlewam po całej torbie materiałowej i nie podlewam póki czuć wilgotną ziemię po wsadzeniu palca. Nie wiem co więcej mogę zrobić 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Zielone krainy Napisano 9 Października 2023 @IridiumXan Jak robisz jak mówisz to powinno być w porządku. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach