WBB 2,119 Napisano 19 Stycznia @Lady Green lubisz na ostro? 😛 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano 19 Stycznia @Lady Green spokojnie powinna sie rozwinac, najwyzej bedzie jakas "uposledzona". Juz to nie raz gdzies pisalem,ze z tych dzwinych zawsze najlepsze palonko mi wychodzilo 😉 @WBB stosujesz taki zelek ?😅xd @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
WBB 2,119 Napisano 19 Stycznia @vego1989 na roślinach jeszcze nie 😛 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Mr.Green 4,309 Napisano 19 Stycznia @vego1989 w sensie czy on sobię dupkę smaruję..? 😄 @Lady Green dołóż jakieś naisonka.. na co czekasz. Patrzysz na te dwie i Ci już żal 😛 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
WBB 2,119 Napisano 19 Stycznia 11 minut temu, Mr.Green napisał: w sensie czy on sobię dupkę smaruję..? Strap-ony są teraz w modzie. Ale jeszcze nie mam odwagi swojej zaproponować 🙂 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Lady Green 2,129 Napisano 19 Stycznia @WBB znowu zaczynasz? 🙂 Wybacz ale nie będę rozmawiać o swoich preferencjach z obcymi mężczyznami, a tym bardziej na takim poziomie. No chyba ze po prostu chcesz zjebkę dostać? Jak tak to nie ma problemu, daj znać, służe pomocą. Co do żelu, wszyscy juz tu wiemy ze lubisz chemię pod każdą postacią 😉 ja uważam że można bez i wychodzi dużo lepiej, spróbuj kiedyś. 😉 Wracając do tematu... 😎 No lichutko to wygląda... Chyba coś dokiełkuje... Jak zostaną 2 to troche strach w to brnąć dalej... znając moje szczęście po drodze bym coś jeszcze popsuła... a lubie kończyć jak już coś zaczynam. 🙂 1 1 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano 19 Stycznia @Lady Green Zakładaj nowa FR i jedziesz z koksem!😉Jak masz ro kielkuj, szkoda czasu 🤘 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Lady Green 2,129 Napisano 19 Stycznia @vego1989 tylko co kiełkowac? Ide popatrzeć co ja w ogole zamówiłam... @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano 19 Stycznia @Lady Green to teraz kielkowalas swoje ? co masz do wyboru ciekawego ? 23 minuty temu, Mr.Green napisał: @vego1989 w sensie czy on sobię dupkę smaruję..? 😄 Dobre pytanie, bo @WBB napisał że na roslinach nie testowal wiec...😅😅😅 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
WBB 2,119 Napisano 19 Stycznia 15 minut temu, Lady Green napisał: No chyba ze po prostu chcesz zjebkę dostać? Jak tak to nie ma problemu, daj znać, służe pomocą. Lepiej nie bo ja się lubię rozkręcać na śliskie tematy i zaraz będzie i zjeb i obraza 🙂 1 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Lady Green 2,129 Napisano 19 Stycznia (edytowane) 24 minuty temu, WBB napisał: nie mam odwagi swojej zaproponować 🙂 Może myślicie o tym samym i tez nie ma odwagi? 🤷♀️ Zaproponuj, kto u Ciebie w związku "spodnie nosi"? @vego1989 nie, w końcu kiełkowałam zamówione. Qrcze, znowu nie wiem gdzie je schowałam... 🤦♀️ ale na pewno nie licząc automatów to tylko sativa mi została... Edytowane 19 Stycznia przez Lady Green @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Mr.Green 4,309 Napisano 19 Stycznia @WBB to nie wiesz że jak o kobietę odpowiednio zadbac przed wkładaniem to ten żel jest szorstki przy tym jak ja nakręcisz 😄 1 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
WBB 2,119 Napisano 19 Stycznia @Mr.Green coś bym napisał ale się wstrzymam bo Lady tylko czeka na okazję do ataku na mnie 🙂 2 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Lady Green 2,129 Napisano 19 Stycznia (edytowane) @WBB pisz śmiało, obiecuje że nie będę atakować. 🙂 Edytowane 19 Stycznia przez Lady Green 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
WBB 2,119 Napisano 19 Stycznia @Lady Green nie... rozmyśliłem się jednak.... to jest pułapka 🙂 3 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Lady Green 2,129 Napisano 19 Stycznia @WBB ja nie rzucam słów na wiatr. 🤷♀️ Skoro obiecałam to tak będzie. No chyba sie nie wstydzisz? 😊 Cytując klasyka... jak się wstydzisz to zamknij oczy... 😉 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
WBB 2,119 Napisano 19 Stycznia @Lady Green już zapomniałem co to chciałem mądrego napisać 😛 2 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Lady Green 2,129 Napisano 19 Stycznia (edytowane) 🙂 Znalazłam nasiona. Nie mam juz nic co by miało mniej niz 75% sativy... i tak czytam opisy... i wychodzi na to ze czas kwitnienia ma krotszy niż 100% indica? 👀 Jakim cudem? Nie wiem czy je wrzucać do wody czy nie, a zaraz mam spotkanie i musze się zbierać... Poczytam pewnie cos o nich więcej i zdecyduje dopiero wieczorem. Edytowane 19 Stycznia przez Lady Green @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Growerseed 496 Napisano 19 Stycznia @Lady Green ja mam teraz taką niby może nie szybciej ale tak samo 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
WBB 2,119 Napisano 19 Stycznia 23 minuty temu, Lady Green napisał: zaraz mam spotkanie i musze się zbierać żel zabierz 😇 2 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach