Gość Napisano 15 Stycznia @Prepers ta, kręci mnie widok niewykielkowanych nasion wśród jednego wykielkowanego xd smieje, pomprostu potrzebuje takiego zdjecia, gdzie z 4wyszla tylko 1pestka... @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Mr.Green 4,309 Napisano 15 Stycznia @Prepers @Prepers będzie reklamację robił że niby nie wyszły 😄 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Prepers 1,406 Napisano 15 Stycznia 8 minut temu, vego1989 napisał: @Prepers ta, kręci mnie widok niewykielkowanych nasion wśród jednego wykielkowanego xd smieje, pomprostu potrzebuje takiego zdjecia, gdzie z 4wyszla tylko 1pestka... Wiesz mam różne zboczenia, ale zawsze celem jest kobieta, i priorytetem jest brak ogonka 🤣🤣🤣 Ale o takim czymś to nawet Ewa Drzyzga jest szansa że nie słyszała 🙂 @Mr.Green kurwa nie uda mi się to xd mi wyszło 100% xd 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano 15 Stycznia (edytowane) @Mr.Green dokładnie, a jeszcze nie zasiane 😁w sumie moze bede startowal po wakacjach, ale reklamację już trzeba składać😝skoro rqs mnie zrobiło kilka razy w chuja i pestki nie wyszły, lub wyszły jakieś pojebane, to czemu mam nie zadziałać w drugą stronę 😁 Edytowane 15 Stycznia przez Gość @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Prepers 1,406 Napisano 15 Stycznia @vego1989 Mam pomysł ja już pestki chcesz reklamować, to zareklamuj też lampę, że ci 3.5g z wata nie wyszło 🤣🤣 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano 15 Stycznia @Prepers akurat co do mojej lampy nie mam zastrzeżeń 😉 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Prepers 1,406 Napisano 15 Stycznia @vego1989 To nieźle z tym rqs, ja znowu z fast budem mam odwrotność, ostatnio wyjebalem 3 pestki bo wszystkie wykiełkowały, a teraz mam o 4 donice więcej niż zakładałem, bo szkoda mi było znowu wyjebać. Za każdym razem kiełkują wszystkie, a ja na zapas 2/3 więcej sądzę xd 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Lady Green 2,135 Napisano 15 Stycznia @vego1989 mam tylko 2 bez ogonka, a przynajmniej rano były. Jak nic sie nie zmieniło to mogę podrzucić w sumie do zdjęcia jedną z moich pestek... ale nie wiem czy nie będzie widać różnicy. Dopiero weszłam do domu, musze najpierw ogarnąć kilka innych spraw. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano 15 Stycznia (edytowane) Jasne, na spokojnie, mogą być razem lub osobno, i tak tego nie zweryfikują, a mam dość wydawania kasy zeby ziarna później wyrzucać 😔 chcą fotkę tych 3 niewykielkowanych... I dziękuję bardzo 💚 Edytowane 15 Stycznia przez Gość @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Mr.Green 4,309 Napisano 15 Stycznia @vego1989 To Ty tak na serio? 😄 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano 15 Stycznia @Mr.Green na niby xd sluchaj, przez ostatnie 2lata z 8-10nie wyszlo, srednio 50zl sztuka. Wiec sie wqrwilem i zrobie reklamacje, niech dosla cos w zamian. Napisalem im ze ludzie juz sa wqrwieni na ich pestki xd @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Mr.Green 4,309 Napisano 15 Stycznia @vego1989 co to dla nich kilka pestek 😄 ale dobrze kombinujesz xD Może i ja pomogę? Dorzucę coś od siebie. Możesz użyć wedle woli 😄 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano 15 Stycznia @Mr.Green kurwa ten banan to.mistrzostwo swiata jest, mialem sezona, te topy takie nabite ze ja pierdole, jedno z lepszych palonek 😉 Na jednym zdjęciu widzę chyba jedno wykielkowane i 2 jeszcze nie, tylko będę.musial wyciąć opakowanie Banana 😅 Może @Lady Green coś dorzuci od siebie 😉 Dzieki @Mr.Green 🤜🤛 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Mr.Green 4,309 Napisano 15 Stycznia @vego1989 pokaż im to razem z Barneysem 😄 i że co to za szajs się chlopaki pytają 😄 Te Fat Banany poszły w pizde bo jak taki start to chuj im w czoko 😄 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano 15 Stycznia W sumie nie głupie, ale muszę wyciąć nazwę z rqs bo tym razem nie zamówiłem Banana. Ale może wytnę, i napisze, proszę zobaczyć co konkurencja pokazała, jeszcze zostawic kawałek opakowania zeby ogarnęli co to za firma... "Dziękujemy za skontaktowanie się z nami. Przykro nam, że Twoje nasiona nie wykiełkowały. Czy możesz podać następujące informacje, aby pomóc nam w odpowiedzi na Twoje zapytanie? • Metoda kiełkowania • Ile nasion i nazwa odmiany, która nie wyrosła? • Jedno zdjęcie przedstawiające wszystkie niewykiełkowane nasiona. Po otrzymaniu Twojej odpowiedzi będziemy mogli zaproponować bardziej szczegółowe rozwiązanie. Należy jednak pamiętać, że nie rozpatrzymy Twojej reklamacji, jeśli nie prześlesz zdjęć niewykiełkowanych nasion. Oczekujemy na kontakt zwrotny." @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Growerseed 496 Napisano 15 Stycznia @vego1989 ale że rqs w huja tnie? Bardzo nie ładnie. Ja miałem tylko problem z bulk feminized ale pestki za dychę i już 2 lata leżały to huj z nimi a od bfa i rqsa to szły jak burza. 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano 15 Stycznia @Growerseed jak napisałem, przez 2 lata miałem problemy z nimi stad ten ruch @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano 15 Stycznia @Mr.Green ale z drugiej stronybtez się zabezpieczają zeby zdjęcie wysłać, również dobrze mogłem to od razu wyjebac... @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Mr.Green 4,309 Napisano 15 Stycznia @vego1989 to może ja do nich napiszę bo to mam zamówione 😄 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano 15 Stycznia (edytowane) @Mr.Green spoko, tylko daj znać czy piszesz czy nie, bo chuja z tego będę miał jak i Ty jak wyslemy jednakowa serwetke xd😅 Zobaczymy co nam @Lady Greenjeszcze wrzuci, chyba że jednak kły wyskoczyly xd Nie chce brac z neta fotek... Edytowane 15 Stycznia przez Gość @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach