Lady Green 2,135 Napisano 9 Stycznia @Resio666 czytam i przeglądam i juz mi sie wszystko miesza... pewnie wybiore coś na szybko co nie do konca bedzie mi odpowiadać. Wizualnie ta mi się podoba ale to auto... 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Resio666 666 Napisano 9 Stycznia @Lady Green No piękna i zapewne twój ulubiony kolor 😄 Załóż sobie 2 najważniejsze kryteria i wtedy wybierz 🙂 nie sugerować sie kolorem to nie sukienka 😄 2 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Lady Green 2,135 Napisano 9 Stycznia (edytowane) @Resio666 sukienki w takich kolorach bym nie chciała... 😁 No chyba ze w jakimś jednym konkretnym jej odcieniu... 🤔 Ta też ciekawa Edytowane 9 Stycznia przez Lady Green 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Resio666 666 Napisano 9 Stycznia @Lady Green Miałem ja w planach ale pewien Pan mi odradził tak delikatnie 🙂 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Lady Green 2,135 Napisano 9 Stycznia @Resio666 aha... czemu? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Resio666 666 Napisano 9 Stycznia @Lady Green Kura bij zabij nie pamiętam uspawany byłem 😄 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Mr.Green 4,309 Napisano 9 Stycznia @Lady Green jeżeli masz dużo pestek to wysiej tak jak sialas ostatnio i z tych najlepszych pod koniec pobierz klony lub wrzuć te najlepsze sztuki na rewegetacje. 😉 Od wyboru pestek można dostać pierdolca 🙂 auto odradzam to raz. Dwa nie kieruj się wyglądem zdjęcia bo są to najlepsze sztuki na zdjeciach a nie zawsze takie dostaniesz i możesz być rozczarowana. Przy wyborze kieruj się potencjalna moca i przede wszystkim wybrać należy skoro już wybór masz.. to czy chcesz Indica albo Sativa Czego oczekujesz po paleniu? To tego szukaj 😛 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Lady Green 2,135 Napisano 9 Stycznia (edytowane) 25 minut temu, Mr.Green napisał: Indica albo Sativa Qrcze, jestem team sativa... Dzięki za to pytanie. 🙂 Choć może jednak nie zawsze... 🤔 no i dalej nie wiem... 🤦♀️ Może faktycznie zostane przy moich pestkach... 🤷♀️ Edytowane 9 Stycznia przez Lady Green @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Resio666 666 Napisano 9 Stycznia @Lady Green Zrób tak połowa planta twoje pestki a połowa kupne 😉 lecisz z tematem 😄 💪 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Mr.Green 4,309 Napisano 9 Stycznia @Lady Green tego się nie da wiedzieć. Żeby coś wiedzieć trzeba spróbować. Nie będziesz wiedziała jak smakuję 🍌 dopóki go nie zjesz 😄 Szukaj hybrydy z przewagą sativy która stymuluje umysł i pobudza do działania 🙂 Jak @Resio666 napisał.. stwórz swój profil zapotrzebowania to zawęzisz poszukiwania. Szukanie takno z tysięcy wariantów.. to szaleństwo 😛 Moc, plon, smak, działanie.. itd. im więcej się określisz tym łatwiej trafisz we własne gusta i będziesz mniej rozczarowana 😉 Zawszę pomożemy jak co 😉 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Lady Green 2,135 Napisano 9 Stycznia (edytowane) @Mr.Green no w ten sposób właśnie szukam, używam filtrów, to nie tak że z tysięcy 😉 ale to czy sativa czy indica czy jakis mix akurat pomijałam 🙂 Tylko to działanie... Czy poniższy opis jest adekwatny do stanu faktycznego? Edytowane 9 Stycznia przez Lady Green 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Resio666 666 Napisano 9 Stycznia Mniej więcej tak jest 🙂 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Mr.Green 4,309 Napisano 9 Stycznia @Lady Green jak zaczniesz szukać to się okazuję że jest tyle banków.. tyle odmian.. że to aż w tysiące idzie 😄 Sativa to jak sex.. energiczność, chęć działania, kreatywność, pobudzenie Indica to jak po sexie.. relax, chillout, spowolnienie, odprezenie, błogość 😉 Większość to i tak hybrydy z dominacją jednej, drugiej lub połączenie obydwu na raz.. 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Lady Green 2,135 Napisano 10 Stycznia (edytowane) @Mr.Green qrcze... no to te moje nasionka są spoko, wychodzi na to że zdecydowana większość to przewaga sativy, jedna z nich działa aż za bardzo pobudzająco... w sumie to dwie, ale pozwólcie że pomine szczegóły 🙈 Kapeć w buzi, ciężkie oczy, "zawieszenie" itp to już indica? Właśnie... jak to jest z tym kapciem w buzi... od czego on zależy ze czasem jest a czasem go nie ma? Tyle mi się wysypało... a miałam juz nigdy więcej sie nie pchać w tyle sztuk na takiej powierzchni... 🤦♀️ no i nie wiem czy wrzucac je do wody zanim wyjde z domu, czy nie... Edytowane 10 Stycznia przez Lady Green 2 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano 10 Stycznia @Lady Green wrzucaj nie ma co czekac, bedziesz zalowac pozniej i mowic sobie "kurcze juz by byly na flo"😄😅 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano 10 Stycznia @Lady Green skarbie moje kochane😆 ta wrzucaj nic nie pękaj będzie dobrze napewno🙈🙃🤣 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Lady Green 2,135 Napisano 10 Stycznia (edytowane) @vego1989 masz racje, na upartego "juz tydzien temu mogły trafić do wody... a nawet wcześniej..." 😉 Moze zobacze ile wykiełkuje i czy w ogole po takim czasie w słoiku cokolwiek wykiełkuje... Edytowane 10 Stycznia przez Lady Green @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
WymiataczMega 2,332 Napisano 10 Stycznia @Lady Green ładne duże pestki 👍 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Resio666 666 Napisano 10 Stycznia @Lady Green To co w końcu działasz.. twoje czy mix? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Lady Green 2,135 Napisano 10 Stycznia @Resio666 jeszcze nie wiem... 🙂 Ale albo to albo to... mix nie bardzo bo nie wiem jak z długością kwitnienia to się zgra. 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach