cejerowski21 615 Napisano 16 Listopada 2023 @WymiataczMega tak wieczorem wrzucę taki mini smoke report, przy następnym podlaniu wrzucę coś do porównania @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
WymiataczMega 2,320 Napisano 16 Listopada 2023 @cejerowski21 git majonez 👊 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
cejerowski21 615 Napisano 16 Listopada 2023 @WymiataczMega Nie jestem w stanie wyrazić głębszej opinni jak narazie, czuć że ma thc w sobie. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Paulina 6364 7 Napisano 17 Listopada 2023 Wow, niesamowity efekt 😅 mój pierwszy raz to dramat 🙈 kompletnie nie wiem o co chodzi tym roślinom? 😂 moja chyba umiera 😅 boczne odnogi są dużo wyższe 😂 a stare liscie schną 🙈 wrzuciłam dziś potas, licząc na zmiany 😅 W dodatku liscie są jak szpony 🙈 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano 17 Listopada 2023 Lekkiego downa ma każdy praktycznie zawsze jakieś problemy ma przy uprawie jeden mniejsze 2 większe:)) @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Paulina 6364 7 Napisano 17 Listopada 2023 @Pablo 1988 zgadzam się 😂 automaty nie wybaczają błędów 🙈 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Mr.Green 4,309 Napisano 17 Listopada 2023 @Paulina 6364 weź to wyrzuć bo szkoda prądu @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Paulina 6364 7 Napisano 17 Listopada 2023 @Mr.Green chyba tak zrobię . Czy możesz mi napisać jakie Ty preparaty stosujesz? Od ukorzeniacza aż do zbioru? 🙏 posadziłam nowe ziarenko, które nie jest automatem, więc wierzę, że uda mi się z Waszą pomocą ogarnąć 😅 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
WBB 2,115 Napisano 17 Listopada 2023 @Paulina 6364 najpierw się uspokój :), później załóż temat, opisz sprzęt i się zobaczy co dalej 😉 2 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Paulina 6364 7 Napisano 17 Listopada 2023 @WBB przejęłam tę roślinkę i wg informacji, ma około 12tyg, więc jak na automat, to chyba za długo 😂 co myślisz? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
WBB 2,115 Napisano 17 Listopada 2023 @Paulina 6364 no to już powinno być jarane albo lada dzień 🙂 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Mr.Green 4,309 Napisano 17 Listopada 2023 @Paulina 6364 ja uzuwam BioTabs. Organiczne i proste w użyciu. Samo się robi i wychodzi zajebiście 😉 1 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Czujny87 16 Napisano 18 Listopada 2023 @cejerowski21 te rośliny to maja okres kwitnienia 20 tyg ze jeszcze trzymasz ? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano 18 Listopada 2023 @Czujny87 popatrz od kiedy jest relacja 🙂 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
cejerowski21 615 Napisano 18 Listopada 2023 Dzien 70 i 80 lemon haze 1L wody/6,4pH 3ml pk 1ml calmag 8ml bloom 5ml top max white widow 1L wody/ 6,4pH 3ml pk 1ml calmag 9ml bloom 5ml top max 4 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
WymiataczMega 2,320 Napisano 18 Listopada 2023 @cejerowski21 dobre kolby👍 sampel już suchy? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
cejerowski21 615 Napisano 19 Listopada 2023 @WymiataczMega suchy i spalony już, fajnie wkręca trochę na obroty jestem zadowolony z działania 2 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
cejerowski21 615 Napisano 20 Listopada 2023 (edytowane) Dzien 72 i 82 white widow dostaje 1 litr wody z ok 10ml miodu lipowego ph roztworu 6,3, ścinam z niego jednego topka żeby było co palić lemon haze z racji ze po ostatnich testach uznałem że moc jest okej daje ostatnią dawkę nawozow no i potem tylko woda z miodem aż się wyjedzą lemon 1litr wody/pH6,3 1ml calmag 3ml pk 7ml bloom 5ml top max Lemon pachnie mocno cytrusem white widow hm? po prostu pachnie skunem Zdjęcia trichomow z moim mikroskopem średnio mają sens, jakość ich jest fatalna. Na moje oko jest mleko, daje zdjęcie poniżej. Zdjęcie trichomow z dolnego szyty white widow który został ścięty Edytowane 20 Listopada 2023 przez cejerowski21 2 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Zielone krainy Napisano 20 Listopada 2023 @cejerowski21 Nie zwlekałbym z kosą , trichomy są już prawie mleczne, a masz sporo na tej roślinie elementów martwych, jakie wyschły, a takie elementy, gdy przylegają do topów to sa zaproszeniem dla pleśni, jaka jak ci wpadnie to będziesz miał po paleniu, lub przynajmniej stracisz jego znaczącą część, więc ja bym sugerował czyszczenie rośliny i kosę, by nie było przykrej niespodzianki. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
cejerowski21 615 Napisano 20 Listopada 2023 @Zielone krainy Dzisiaj jedna z nich dostała wodę a druga ostatnia dawkę nawozów ze względu na to że jej genetyka to praktycznie czysta sativa, w środę/ czwartek obie dostają wodę a zbędnych liści się wtedy pozbędę @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach