polecam 420 157 Napisano 12 Listopada 2023 na razie nie 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
czanczanek 278 Napisano 12 Listopada 2023 @Zielone krainy ale tez za plytko wsadzilem dwie rośliny bo spójrz na te po bokach o ile są niższe, zrobiłem jednemu Lst na próbę to prawie się położył i wyszedl z ziemi @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Mr.Green 4,309 Napisano 12 Listopada 2023 @czanczanek Wskazówki hodowlane Polecamy obserwować waszą przestrzeń z tą odmianą, która może urosnąć do 1,4m, więc upewnijcie się, że macie odpowiednie miejsce, aby ją pomieścić. Obserwujcie poziom pH i nakarmcie ją odpowiednio. Poza tym, Pineapple Express jest łatwą w uprawie rośliną i świetnym pomysłem dla tych nowych hodowców, którzy szukają owocowej ulgi. Od kogo masz tego ananasa? 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
czanczanek 278 Napisano 12 Listopada 2023 @Mr.Green ananasa nie mam teraz wcześniej miałem , to łatwo poszło właśnie:) @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
WymiataczMega 2,352 Napisano 12 Listopada 2023 @Mr.Green chyba @czanczanek ma dwie relacje w jednej 👊 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
czanczanek 278 Napisano 12 Listopada 2023 @WymiataczMega @Mr.Green nie zakładałem nowego tematu bo Mnie Admin kiedyś zjebałem xd że za dużo tematów otwieram, teraz mam Lemon haze od canabia White widow od Female seeds Banan Strawberry od FastBuds Blue sunset sherbet od Barney Farms to jest sezon w osobnym boxie Thunder Bloody mary od Samsara Afghan skunk od advenced seeds Big Bang od Green house seeds Wszystko to automaty oprócz tej jednej sezonowki 1 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Mr.Green 4,309 Napisano 12 Listopada 2023 @czanczanek aha ok. To miłej zabawy hehe 😄 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
czanczanek 278 Napisano 12 Listopada 2023 @Mr.Green no wiem, specjalnie tak zrobilem 😅 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Zielone krainy Napisano 12 Listopada 2023 @czanczanek Daj na 45 cm panel od szczytów i 50 % mocy. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
czanczanek 278 Napisano 12 Listopada 2023 @Zielone krainy ok, tak zrobie @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano 13 Listopada 2023 @czanczanek bede obserwować jestem ciekaw tej strawberry banana od fastbuds 🪴💣 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
czanczanek 278 Napisano 13 Listopada 2023 (edytowane) @Zielone krainy @Mr.Green prawdopodobnie przy robieniu lst wbilem szpilkę w korzeń, stsnie sie cos ? @Pablo 1988 spoko ba bieżąco będę dawal fotki 🙂 Edytowane 13 Listopada 2023 przez czanczanek 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Mr.Green 4,309 Napisano 13 Listopada 2023 @czanczanek nie powinno. Chyba że to jakaś zatruta strzała.. 😄 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
czanczanek 278 Napisano 13 Listopada 2023 @Mr.Green nie nie hehe zwykły kijek rąk mi to wyszło teraz 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Mr.Green 4,309 Napisano 13 Listopada 2023 @czanczanek Łoo panie. Toć to konkretne gięcie 🙂 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
czanczanek 278 Napisano 13 Listopada 2023 (edytowane) @Mr.Green no powiem ci ze stracha miałem w chooooj xd ale na etapy grałem i się wygiely ładnie, no i oczywiście przesuszyłem je trochę:) Dwa liscie musiałem obciąć bo przecież tak wadziły że szok chyba się nie stanie nic Edytowane 13 Listopada 2023 przez czanczanek 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Mr.Green 4,309 Napisano 13 Listopada 2023 @czanczanek nie no co Ty. Wszystko git 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
czanczanek 278 Napisano 13 Listopada 2023 @Mr.Green to spoko bo na pale uciąłem a gdzies czytałem że tak małym roślinom nie służy obcinka @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Mr.Green 4,309 Napisano 13 Listopada 2023 @czanczanek niby przy auto nie.. ale we wczesnym stadium liść czy dwa to ona szybko odrobi i nie poczuje za bardzo. Chwilę zajmie zanim się podniesie ale wszystko zaraz ruszy dalej w stronę słońca. Ja też wycinałem zawszę 2 liście po takim LST bo typowo te dwa duże wiatraki się tak odginają że zasłaniają pół rośliny. 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
czanczanek 278 Napisano 13 Listopada 2023 @Mr.Green no właśnie dlatego ucialem bo centralnie mi szczyt zasłaniały, a ta sezonowka to mieliście rację przełączyłem ja i tak wystrzeliła że nie wiem które liscie przyciąć 😅 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach