ZielonyTabaluga 92 Napisano 28 Lipca 2023 11 godzin temu, Monako napisał: @czanczanek nie możesz to jest automat jedynie LST nic więcej nawet przesadzać nie można Można, można, i to bez większego problemu 🙂 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
czanczanek 278 Napisano 28 Lipca 2023 @Glut78 a ok, to tylko stany zostaja @ZielonyTabaluga to mamy dwie sprzeczne informacje 😁 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
WBB 2,119 Napisano 28 Lipca 2023 Ja mam cały karton liści po ostatnich automatach 🙂 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Mr.Green 4,309 Napisano 28 Lipca 2023 @czanczanek już wiem że chyba nie oglądałeś filmiku 😄 nic sie nie złamie jeśli działasz wedle planu. Położyłeś je a nie wygiales.. 😛 na przyszłość dopracuj technikę 🙂 To akurat też były automaty 😉 2 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
czanczanek 278 Napisano 28 Lipca 2023 @Mr.Green kurde u Ciebie to zajebiscie wyglada, faktycznie polozylem, to poprawic to jakos czy zostawic ? Co do filmiku to są różne, ale ten co widziałem to gość miał większego krzaka już @Mr.Green patrząc na Twojna zdjęcia, to te moje mam ochotę wyjebac do kosza 🤣 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Mr.Green 4,309 Napisano 28 Lipca 2023 @czanczanek dlaczego wyjebać do kosza..? Jak to zdrowa roslina której nic nie dolega. Ona i tak odbije. Zostaw już jak jest. Odbije to poprawisz.. do tygodnia 🙂 2 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
czanczanek 278 Napisano 28 Lipca 2023 @Mr.Green Ok, bo w sumie mogłem się bardziej przyłożyć, ale robilem to 1 raz następnym razem się bardziej przyłożę:) dzisiaj rano już wszystkie szczyty były w górze to jeszcze bardziej delikatnie je dałem do gleby bo były podlewane wczoraj. Ale nic się nie stało na szczęście;) 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Mr.Green 4,309 Napisano 28 Lipca 2023 @czanczanek nie mecz jej ciągle. To normalne że za kilka godzin szczyt się odwróci do słońca. Daj jej podrosnąć i jak odrosty są dłuższe to wtedy popraw. Minimalizuj stres 😉 Tak też jest ok. Bez stresu. Każdy szuka i doskonali swoje techniki 🙂 nie ma jednego wzorca.. to jest jak kunszt 🙂 2 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
czanczanek 278 Napisano 28 Lipca 2023 @Mr.Green Ok, to odczekam teraz parę dni, bo lodygi są za krótkie żeby je powiązać tak jak u Ciebie na zdjęciu, póki co przyblokowałem je drucikami do gleby 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ZielonyTabaluga 92 Napisano 28 Lipca 2023 8 godzin temu, czanczanek napisał: @Glut78 a ok, to tylko stany zostaja @ZielonyTabaluga to mamy dwie sprzeczne informacje 😁 Tylko, że ja ten mit obaliłem, a Ty tylko o tym czytałeś. 😄 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
czanczanek 278 Napisano 28 Lipca 2023 @Mr.Greendomyślasz sie skad te plamki ? Woda plus swiatlo ? Przy podlewaniu ? Tylko ja jednym liściu to jest @ZielonyTabaluga ja tam wole nie ryzykowac xd 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Mr.Green 4,309 Napisano 29 Lipca 2023 Może być. Obserwuj. 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
czanczanek 278 Napisano 29 Lipca 2023 @Mr.Green Ok dzięki:) @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Mr.Green 4,309 Napisano 29 Lipca 2023 @czanczanek może też być jakieś ustrojstwo. Typu robaczek. Ja miałem raz ślady jakby mini Harley jeździł 😄 a to jakaś larwa łaziła i podgryzala 🙂 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
czanczanek 278 Napisano 29 Lipca 2023 (edytowane) @Mr.Green Ok, wlasnie patrzylem teraz szczegółowo, i nic nie zauwazylem z robactwa, a podlewałem ją 2 dni temu i chyba coś mogło kapnąć bo po tym LST wyszły te plamki to musiało mi kapnąć gdzieś:) a co ile najlepiej to podlewac ? Bo ziemia sucha jak wiór bo wiadomo że nie podleje litrem od razu, tzn sucha nie cala bo ślady podlania są ale podlewam z daleka od lodygi Edytowane 29 Lipca 2023 przez czanczanek @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
czanczanek 278 Napisano 29 Lipca 2023 I te liscie u mnie są tak dużo że pomimo lst zakrywa te krótkie lodygi i nie dochodzi swiatlo do nich, a one coś nie są chętne się wydłużyć, czy czasu trzeba ? Bo jak uciac nie mogę to trochę lipa @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Mr.Green 4,309 Napisano 29 Lipca 2023 @czanczanek Zara podrosną, spokojnie. Podkewaj jak donica lekka. Ile tam wlewasz? 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
czanczanek 278 Napisano 29 Lipca 2023 @Mr.Green dwa dni temu po 500ml na roślinkę z bioheaven root juice activera i Fishmix, ale Fishmixa poszło mało na przyzwyczajenie roślin do nawozów 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Mr.Green 4,309 Napisano 29 Lipca 2023 No to chyba można wlać znowu 500ml jak jest suchawo 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
czanczanek 278 Napisano 29 Lipca 2023 @Mr.Green Ok, to podlewam. Dzieki @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach