Gość Napisano 14 Lipca 2023 (edytowane) Siema. Rośliny trochę mają, przetrwały bo na wegu czasami niewiele trzeba, w różnych warunkach i miejscach 😁 Namiot 100x50x160/Światło MH TS1000/Wentylacja PC/Trening niektóre na fim cięte i trafione, niektóre topping. Gleba na start sporo kokosu plagron, trochę garści perlitu i swojego bio medium od dżdżownic. Na przesiadkę (maks wt) do growbagow 8l może ciut większych co niektóre okazy, wejdzie 33% bio medium, perlitu i kokosa. Pestki to femki: -4szt Opium /Divineseeds/ -2szt Cali lemon kush /Big seedbank/ 1szt Amnesia /Big seedbank/ i Jack afhgan /Big seedbank/ Zalegają to wysiewam. Wiem że opium i CLK z 2 femek będę starał się klonować. Zdjęcia losowe Z fartem 🖐️ Edytowane 14 Lipca 2023 przez Gość @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Zielone krainy Napisano 14 Lipca 2023 @grolsch3 Jak nie ty , widzę idziesz na całość, kiedyś jedna sztuka i delikatnie, a teraz na żywioł :D Powodzenia. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Bob drzewny 809 Napisano 14 Lipca 2023 Sympatyczna lampa, ciekawy jestem jak się spisze na takich wymiarach Osobiście bym brał jakieś niskie growbagi, żeby miały jak najmniejszą powierzchnię do parowania, bo z 8 roślinami to może być niezła sauna na sierpień @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano 15 Lipca 2023 (edytowane) @Zielone krainy i tak wszyscy, łącznie ze mną, czekają co Król zieleni ma u siebie w szafce. Tak więc wybieraj się czym prędzej po jakieś pestki i widzimy się w aktualnych fotorelacjach indoor 😉 dzięki wielkie, pozdro 🖐️ na nic więcej pozwolić sobie nie mogę, musiałem korzystać jak żona nie powiedziała nie... 'Tak' , też nie mówiła 😂@Bob drzewny dlatego Ci pisałem że będę obserwował jak to rośnie u Ciebie 😉 Warunki w namiocie będę poznawał z biegiem czasu, osprzęt długo leżał nie rozłożony😁nie napisałem ale lampa 70cm od szczytów 40% mocy. Edytowane 15 Lipca 2023 przez Gość @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Glut78 642 Napisano 15 Lipca 2023 A nie będą miały za ciasno na tym metrażu? Ja Opium planuję jedną, może dwie na boxa 100 - 100 - 200. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano 15 Lipca 2023 @Glut78 a 7 w 0.25 nie miały, w 0.12 miałem 4. Jak poprowadzisz i czego oczekujesz. Ja nie mam czystych namiotów i od linijki roślin. Ale mają pierdolniecie. No i są pure 😁zobaczymy. Mam jeszcze siewki 2 criticali i kto wie czy nie wskoczą amnesi na flo potowarzyszczyć. Te pestki mam, ale wersji sezonu. Pozdro @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano 15 Lipca 2023 Zbliżony box do mojego 🙂 i tez mam teraz 8 bagów po 8L 🙂 powodzonka i z fartem 😉 😎 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Glut78 642 Napisano 15 Lipca 2023 @grolsch3 ja nie mam doświadczenia z konopiami, tylko widziałem na Google fotki tego opium i w metrowych boxach mieli po jednej sztuce😱 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano 15 Lipca 2023 @Glut78 ale czy aby na pewno to było w wersji auto jak Twoja? Bo jak robia na metrze po 1 sztuce auto to chyba na farmie energetycznej mieszkają, z niczym to się nie kalkuluje. A co do ilości to ja lubie jak jest ciasno. Myślę że spokojnie się pomieszczą @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Glut78 642 Napisano 15 Lipca 2023 Wpisz na Google auto opium i kliknij grafika @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Zielone krainy Napisano 15 Lipca 2023 @grolsch3 Ja czekam na koniec wakacji, bo teraz nie chce mi się walczyć z temperaturami, a zapowiadają się tropiki, więc jak chodzi o mnie to raczej wrzesień sobie obiorę na cel i wtedy, jakieś 2 pestki polecą do ziemi, jak nic nie stanie na drodze. Pozdro. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano 17 Lipca 2023 (edytowane) 4 najmniejsze pod względem rozwoju w 2 galonach, 4 kolejne w 8l. Dwa dodatkowe w 1 galonie to critical od dutch genetics, nie wiem czy tu zostaną ale na razie są. Lampę dałem na 45%, wysokości nie zmieniłem. Podlane wodą z algami z biobizz. Pod korzeń mikoryza mycoterra. 2-3 tyg i przeskok na flo. Prawdopodobnie wjedzie hardkor lst. Będę posypywał pod korek przy flipie, dorzucę też cukinie dla robaków wtedy. Bez posypek, postaram się całe grow na wodzie przejechać. Pozdro Edytowane 17 Lipca 2023 przez Gość @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano 17 Lipca 2023 Idzie.. idzie.. 🙂 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano 23 Lipca 2023 Na 4 najwyższych koleżankach wjechał hardkor lst, trochę ugniotlem łodygę, złamałem i skręciłem. Reszta koleżanek musi jeszcze podrosnąć ciut i może ale może nie, zrobię im tradycyjne lst. Za niedługo będę zmieniał period ale też nie gwarantuje sobie kiedy dokładanie. Mieszanka raz zalana przy ostatnim upie i na razie nic nie roszone. Trzyma wilgoć pomimo zmiany proporcji w budowie medium. To istotna informacja przy ładowaniu growbagu w relacji bio regular. Lampę zmniejszyłem na 30%, za 2-3 dni wróci do 40-45%. Pozdro @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano 23 Lipca 2023 @grolsch3 siema nam pytanko do czego trzymasz te cukinię czy one są całe zakopane 😉czy w plastry pokrojone??😆 Czyżby nawóz??🌿🌾🌴🌲🪴 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano 23 Lipca 2023 @grolsch3 to jest LST które lubię. Raz, szybko i konkretnie 😎 plant sam się układa układa. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano 23 Lipca 2023 @Pablo 1988 siema, mam robaki w glebie m.in. dżdżownice. Dokarmiam i jako nawóz po przetworzeniu przez nie tego co jest w glebie. Uprawa żywej gleby, tzw living soil. Nie pisałem wcześniej, ale jak już zapytałeś to dużo w tych mieszankach mam arbuza, melona, jabłka i ogórka. A dokładnie skóry z nich i trochę pierwszego miąższu. To co człowiek nie zje organicznego to robaki wypierdolą 😉 cukina jest ucięta i tylko te kapelusze lekko wprowadzam głębiej do gleby po prostu. @Mr.Green no jedną pannice lekko za mocno złamałem ale mam nadzieję że odbije. Jak nie to w sumie i tak tam będzie gąszcz 😁 pozdro @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano 23 Lipca 2023 @grolsch3 ta z mniejszą czy większą cukinią ? 😄 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano 23 Lipca 2023 @Mr.Green skąd wiedziałeś że z cukinią? 😂 Ta z większą 😁 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano 23 Lipca 2023 @grolsch3 bo przecież to nie arbuz 🍉 🤭🤣 Sam stosuję i preferuję takie LST także wiem co jest 5 🙂 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach