Mr.Green 4,309 Napisano 26 Sierpnia 2023 Teraz to one dopiero urosną 🙂 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Kolbertus 255 Napisano 26 Sierpnia 2023 1 godzinę temu, Mr.Green napisał: Teraz to one dopiero urosną 🙂 Mam nadzieję, że boks 180 cm w górę styknie. Aczkolwiek dalej nie ma oznak kwitnienia. Od niedzieli jest cykl 12/12. 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Mr.Green 4,309 Napisano 26 Sierpnia 2023 @Kolbertus za kilka dni się pojawi 😉 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Monako 790 Napisano 26 Sierpnia 2023 @Kolbertus u mnie po 12 dniach się pojawiły od przełączenia 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Zycienamaxa 145 Napisano 29 Sierpnia 2023 (edytowane) @Kolbertus W dniu 16/08/2023 o 16:42, Kolbertus napisał: Niestety nie. Przy poprzedniej uprawie miałem podobnie. Mniejsze były w prawym dolnym rogu i w lewym górnym. Mars Hydro powinien być TS2000. Wtedy miałbym spory zapas mocy. @Kolbertus ja mam box 60x60x180 i 2x mars hydro ts 600 jednym planuje świecić na vegu a drugiego odpalić pi przełączeniu na flo myślisz że da radę z dobrym plonem wyjść? Planuje również amnesie😊 z tym że 3 sztuki bo raczej na moją powieszenia to za dużo 4sztuku Edytowane 29 Sierpnia 2023 przez Zycienamaxa @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Kolbertus 255 Napisano 29 Sierpnia 2023 @Zycienamaxa myślę, że napewno obydwie lampki dadzą radę przy takim metrażu. Ja mam 80x80x180 i raptem jednego TS1000 i daje radę. 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Zycienamaxa 145 Napisano 30 Sierpnia 2023 @Kolbertus że da radę to wiem😉 tylko czy z dobrym plonem, 200g suchego to byłbym zadowolony @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Kolbertus 255 Napisano 30 Sierpnia 2023 @Zycienamaxa no ja na tej lampie miałem z pięciu automatów gdzieś z 350g suchego. Więc wydaje mi się, że będzie tyle. 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
WBB 2,119 Napisano 30 Sierpnia 2023 @Kolbertus podczytuję Cię bo właśnie rozważam z bratem zakup tej lampy.... Teraz jak on mówi, że musimy kupić to ja mam obawy czy ona da radę w 80x80.... ja jakoś 380g chyba teraz z HPS400 wyciągnałem @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Zycienamaxa 145 Napisano 30 Sierpnia 2023 @Kolbertus i teraz mam w głowie czy nie wziąć amnezji z tym że auto bo jednak przeraża mnie długość uprawy tej legendarnej🤔 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
CheMsKuN 683 Napisano 30 Sierpnia 2023 Mialem ta odmiane jakies 10 lat temu. Bardzo ladnie sie prezentuje, jest latwa w uprawie i daje satysfakcjonujaca faze 🙂 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Kolbertus 255 Napisano 31 Sierpnia 2023 21 godzin temu, Zycienamaxa napisał: @Kolbertus i teraz mam w głowie czy nie wziąć amnezji z tym że auto bo jednak przeraża mnie długość uprawy tej legendarnej🤔 Fakt, czas uprawy to cztery miesiące, ale warto będzie. O to się nie martwię Cierpliwość zawsze zostaje nagrodzona. 🙂 Update: dzień 46 ( 35/11 ). W dniu wczorajszym dziewczyny określiły płeć, także ku moim obawom na szczęście w końcu przełączyły się na flo. Systematycznie golę dół i odrywam schnące liście. Jak widać TS1000 daje radę na takim metrażu. Fakt, plonu nie będzie jak przy np. TS2000, ale i tak będę usatysfakcjonowany, jeśli uda mi się doprowadzić uprawę tej legendy do końca. Warunki temp 26st, rh 50-60%, moc 100%. Dalej rosną jak popieprzone, ale wydaje mi się, że zwolniły. To dobrze, bo rezerwy w boksie już niewiele zostało. Z fartem ziomeczki. 🍀 2 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Bob drzewny 809 Napisano 31 Sierpnia 2023 @Kolbertus oj będziesz miał Pan golenia, żeby odsłonić te wszystkie szczyty Powodzenia! 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Zycienamaxa 145 Napisano 31 Sierpnia 2023 @Kolbertus na twoim miejscu dołożył bym ts600 kosztuje grosze 300-400 zł a plon ci wynagrodzi te parę stów 😉 będę obserwował mocno jak ci idzie i czego mogę się spodziewać😊 z fartem 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Kolbertus 255 Napisano 2 Września 2023 Ktoś gdzieś wspominał, że z nasion RQS dziewczyny przez pewien czas walą brudną szmatą. I potwerdzam - to prawda. 😉 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano 2 Września 2023 @Kolbertus ja u siebie tego nie zauważyłem, zawsze ladny zapach maja. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Mr.Green 4,309 Napisano 2 Września 2023 @Kolbertus ale tekst 😄 pierwsze słyszę hehe @vego1989 u mnie też zawsze ładnie pachniały 🙂 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Kolbertus 255 Napisano 3 Września 2023 21 godzin temu, Mr.Green napisał: @Kolbertus ale tekst 😄 pierwsze słyszę hehe @vego1989 u mnie też zawsze ładnie pachniały 🙂 Gdzieś wyczytałem na czyjejś fotorelce, że tak się dzieje. Jest to tylko przez krótki okres pomiedzy wegiem, a flo. I w zasadzie druga uprawa z RQS i druga śmierdzi w mniej więcej tym samym okresie. 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Mr.Green 4,309 Napisano 3 Września 2023 @Kolbertus to grubo 😛 u mnie na wegu 2-3 tyg max i już fajnie dawały ziółkiem. Szmaty nigdy nie czułem 😄 Chyba że panny z RQS to typowe szmaty 😄 😄 😄 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano 3 Września 2023 @Mr.Green zawsze robisz taki krotki veg do 3tyg? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach