WBB 2,119 Napisano 7 Sierpnia 2023 Zamiast PK13/14 kiedyś kupiłem Bloombastic a teraz jak się skończył wziąłem tego Rokzbastica na próbę. Ale nie mam z niczym porównania bo to dopiero moja druga uprawa, licząc tą sprzed 7 lat to trzecia 🙂 Ps. Bloombastic ma PK14/15, Rokzbastic PK10/20. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Bob drzewny 809 Napisano 8 Sierpnia 2023 @dam1995 dobrze jakbyś jednak dokupił regulator obrotów wentylatora, bo jak zrobisz im zbyt mocną wichurę, to będą się stresować i żółknąć @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Glut78 640 Napisano 8 Sierpnia 2023 @WBB a jak to wygląda cenowo? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
WBB 2,119 Napisano 8 Sierpnia 2023 2 minuty temu, Glut78 napisał: @WBB a jak to wygląda cenowo? ok 38pln za 50ml @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Glut78 640 Napisano 8 Sierpnia 2023 @WBB rockzdastick 38 zł? A bloombastick? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
WBB 2,119 Napisano 8 Sierpnia 2023 Tak samo... jedno 37, drugie 38. 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Glut78 640 Napisano 8 Sierpnia 2023 @Bob drzewny @WBB a pk kiedy zaczynacie lać? Tydzień po przełączeniu światła, czy jak przestają rosnąć ? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
WBB 2,119 Napisano 8 Sierpnia 2023 Ja jakoś tak po przełączeniu leję. I takie 50ml to mi nie styka na całą uprawę. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Glut78 640 Napisano 8 Sierpnia 2023 @WBB jak w 2012 dostawałem wyrok za plantację, to nikt nie słyszał o jakimś P/K. Żeby przypału z kupowaniem lamp nie było to jeździłem po wsiach latarni daleko od chat szukałem i kradłem żarówki i startery😅 każda latarnia 400W 3 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
WBB 2,119 Napisano 8 Sierpnia 2023 5 minut temu, Glut78 napisał: @WBB jak w 2012 dostawałem wyrok za plantację, to nikt nie słyszał o jakimś P/K. Żeby przypału z kupowaniem lamp nie było to jeździłem po wsiach latarni daleko od chat szukałem i kradłem żarówki i startery😅 każda latarnia 400W To ile tych M2 miałeś tam? Co Ci dojebali? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Glut78 640 Napisano 8 Sierpnia 2023 @WBB 3 lata, 30 m2 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
WBB 2,119 Napisano 8 Sierpnia 2023 2 minuty temu, Glut78 napisał: @WBB 3 lata, 30 m2 Bez zawiasów? K... 2 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Glut78 640 Napisano 8 Sierpnia 2023 @WBB recydywie zawiasów nie dają 2 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
WBB 2,119 Napisano 8 Sierpnia 2023 @Glut78 a jak Cię dojebali? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Glut78 640 Napisano 8 Sierpnia 2023 @WBB koledzy sprzedali 1 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
dam1995 11 Napisano 12 Sierpnia 2023 Wracam po krótkim czasie z kolejnym pytaniem do Was zostało według genetyki 5 tygodni kwitnienia, stosuje tylko bio bizz -Top max ,Bloom,bio grow,alge z bio bizza i call mag.I teraz wyczytałem żeby poprawić zbiory dobrze jest dać Pk13/14 jakiś stymulator lub wzmacniacz na kwitnienie boost lub tym podobne ,czy mogę używać bio bizz i wspomóc takim stymulatorem sporadycznie w ostatnich tygodniach kwitnienia tak wiem ze dwa tygodnie przez zbiorami płukanie ale chciałbym znać wasze zdanie czy coś doradzicie coś czy już nie kombinować i dokończyć tak jak jadę ,oto klika fotek odświeżających dla was:) Jeśli można podać to odstawić bio bizza czy dawać dalej na razie lecę dawki 50%. @dziurawy @Glut78 @WBB @Bob drzewny @Monako Ps( pamiętacie to jakie miałem początki ) 🤣 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Glut78 640 Napisano 13 Sierpnia 2023 @dam1995 daj pk żeby miała z czego kwiaty bydować 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
dam1995 11 Napisano 13 Sierpnia 2023 3 godziny temu, Glut78 napisał: @dam1995 daj pk żeby miała z czego kwiaty bydować @Glut78 Daje cały czas tylko znajduje się w top max i bloom grow ,pytanie jest czy nie można dołożyć Pk13/14 i to nie zaszkodzi gdy dorzucę czego chemicznego jak uprawa natural @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Glut78 640 Napisano 13 Sierpnia 2023 @dam1995 nie zaszkodzi, tylko jak robisz naturalną to po co paprać chemią 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
dam1995 11 Napisano 13 Sierpnia 2023 (edytowane) @Glut78 Dlatego się zastanawiam ,czy to ma sens czy kwiaty po tym spuchną lepiej ? Czy jednak nie będzie dramatycznej różnicy (Ale chyba oleje sprawę i dokończę bio ) sam już nie wiem Edytowane 13 Sierpnia 2023 przez dam1995 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach