WBB 2,120 Napisano 23 Sierpnia 2023 Bo chciałbym w 40x60x120 zmieścić 3 sztuki @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano 23 Sierpnia 2023 @WBB a czemu nie? Coś tam wyrośnie 😃 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
WBB 2,120 Napisano 23 Sierpnia 2023 11 minut temu, vego1989 napisał: @WBB a czemu nie? Coś tam wyrośnie 😃 No nie coś tam tylko muszę wyciągnąć max z powierzchni i 100W @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano 23 Sierpnia 2023 @WBB no to ładuj w 9l donicach, powinny się zmieścić, ja mam 11l w 0.6x0.6 i jeszcze jest miejsce na pierdoly. No to ok 100do150 myślę że powinieneś ściągnąć że 100W @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
WBB 2,120 Napisano 23 Sierpnia 2023 @vego1989 100 ale z krzaka 🙂 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Monako 790 Napisano 23 Sierpnia 2023 @WBB kończ ta fotorelacje i dawaj następna 😂😂 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
WBB 2,120 Napisano 23 Sierpnia 2023 1 minutę temu, Monako napisał: @WBB kończ ta fotorelacje i dawaj następna 😂😂 Najpierw muszę posprzątać po tej wszystko, kupić ziarno, umyć boxa i dostawić mój mały namiot obok większego 🙂 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano 23 Sierpnia 2023 @WBB czyli 300z 3?niemożliwe, ale daj Bóg! @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Monako 790 Napisano 23 Sierpnia 2023 @vego1989 dałby radę tylko by musiał Topping z 3 razy zrobić bądź dwa z Lst i Scrog 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano 23 Sierpnia 2023 @Monako no nie wiem 100W i 300g...no ciezko. Moze jakby stworzyc idealne warunki itd... @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Bob drzewny 809 Napisano 24 Sierpnia 2023 @vego1989 najlepsze lampy mają taki przelicznik 3g/W, ale to max maxów 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
WBB 2,120 Napisano 24 Sierpnia 2023 300 na bank nie będzie... fajnie by było ale nie ma szans 🙂 Miejsca na wysokość braknie to druga sprawa. A trzecia to zapomniałem, że ten box nie do końca mam uzbrojony bo nie ma np filtra... @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano 24 Sierpnia 2023 (edytowane) @WBB filtr zbedny jeżeli nie musisz kryc sie z zapachem Edytowane 24 Sierpnia 2023 przez Gość @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
WBB 2,120 Napisano 24 Sierpnia 2023 (edytowane) @vego1989 raczej muszę kryć ten zapach... Ale tak mi teraz do głowy przyszło może jakiś trójnik a raczej dwójnik przed wentylem i z obu boxow naraz by ciągnął 🙂 Edytowane 24 Sierpnia 2023 przez WBB @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano 24 Sierpnia 2023 @WBB może by coś wykombinował, tylko wentylator musialby byc mocny zeby dobrze robic cyrkulacje w dwoch boxach @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Growerseed 496 Napisano 24 Sierpnia 2023 W dniu 14/08/2023 o 05:59, vego1989 napisał: Niezły wynik, ale nawet nie wyszedl 1g/w. Mimo wszystko Graty. Co swoje to swoje, możesz wrzucić jakieś foteczki szyszek 😃 Przy HPSach cieżko żeby wyszło chyba 1g/W gdzie przy ledach to jest to dobry wynik a one o połowe mniej Watów zużywają przy tej samej wydajności. Więc moim zdaniem dobry wynik @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano 24 Sierpnia 2023 (edytowane) @Growerseed moim też dobry wynik, mi przy ledzie 100w wychodzi 100-130g może przez błędy, mysle ze do 150 bym mógł dojść Edytowane 24 Sierpnia 2023 przez Gość @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
WBB 2,120 Napisano 28 Sierpnia 2023 Pany... na szybko zrobiłem listę startową z BioBizzem.... 374zł Jak by to wyglądało z nawozami mineralnymi? Co tam by trzeba zakupić jako komplet mineralnych? Chcę porównać różnicę w kosztach.... @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano 28 Sierpnia 2023 W dniu 23/08/2023 o 10:00, WBB napisał: Czy sezony w 5 litrowych doniczkach mi pójdą? 😛 Pójdą...ja mam Critical Kush w doniczce 5 litrów i wyrósł na 150 cm i z metr szeroka ale outdor a nie indor. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
WBB 2,120 Napisano 28 Sierpnia 2023 @Jerzy no tylko ja nie mam pomysłu jak je na wysokość zmieścić.... mam siać ale nikt się nie pyta jak to zmieszczę 🙂 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach