WBB 2,119 Napisano 15 Sierpnia 2023 @Glut78 kilo to nie ale na 500 to bym się nie obrażał 🙂 Właśnie nie wiem jaki jest ten mój wynik w muszę to wiedzieć żeby odpowiednio podejść do następnej uprawy.. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Monako 790 Napisano 15 Sierpnia 2023 (edytowane) @WBB dobry wynik przy takiej wegetacji plus treningu zielony pewnie by doszedł do 500/550 gr wiec trochę Ci brakło ale jest dobrze na prąd będzie 😂😂 bo on przy 120w miał dwie rośliny weg 33 dni z indukcja już w tym i miał prawie 200 gr Edytowane 15 Sierpnia 2023 przez Monako 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Bob drzewny 809 Napisano 16 Sierpnia 2023 @WBB według mnie miałeś często skrajne warunki (szczególnie z tą temp), tu wilgotność, tu coś z liśćmi nie halo, na taki metraż według mnie normalny wynik, nie jest super dużo i nie jest też mało. Też trzeba patrzyć na to jaka odmiana, u Ciebie jest pełno sativy a one o ile kojarzę nie należą do odmian o największej masie i są wrażliwe na błędy Ja bym był zadowolony i wyciągnął wnioski na następny raz, chyba że chciałeś zrobić to raz w życiu i mieć w pamięci ten jeden jedyny wynik, to wtedy bym żałował że czegoś lepiej nie zrobiłem. 2 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
WBB 2,119 Napisano 16 Sierpnia 2023 No to ok.... zostańmy przy tym, że ten grow nie jest porażką 😛 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
WBB 2,119 Napisano 20 Sierpnia 2023 Potrzebuje jakiejś super mocnej indici z najcięższymi kwiatami... ktoś coś czy samemu muszę się pomęczyć z szukaniem? 😉 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Monako 790 Napisano 20 Sierpnia 2023 @WBB za mną ta odmiana chodzi Critical Orange Punch 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
WBB 2,119 Napisano 20 Sierpnia 2023 @Monako no ładna:) Muszę się zorientować ile max THC wogole jest dostępne 🙂 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Monako 790 Napisano 20 Sierpnia 2023 @WBB No ma niby 15 % wiec nie jest aż tak mocna @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano 20 Sierpnia 2023 1 godzinę temu, WBB napisał: Potrzebuje jakiejś super mocnej indici z najcięższymi kwiatami... ktoś coś czy samemu muszę się pomęczyć z szukaniem? 😉 Critical kush od rqs ma moc zajebista, topy twarde i zbite, ale nie sa wielkie szyszki. na zimę daje nasiona f1 Orion niby 25% thc. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Monako 790 Napisano 20 Sierpnia 2023 @vego1989 ja znów nie polecam royala bo ich pestki często nie kiełkują @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano 20 Sierpnia 2023 @Monako no nie wiem, ja nie mialem z nimi problemu, ostatnia dostawe az z Hiszpanii przytargałem 😅 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Monako 790 Napisano 21 Sierpnia 2023 @vego1989 ja miałem problem ze na 10 nasion które kupiłem wyszły 4 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
WBB 2,119 Napisano 21 Sierpnia 2023 Mi też coś z gratisa RQS zdaje się nie wykiełkowało. Dzisiaj od rana szukam ziarna i pierdole już mi się nie chce 🙂 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Mr.Green 4,309 Napisano 22 Sierpnia 2023 Sorry @WBB , wakacje miałem 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
WBB 2,119 Napisano 22 Sierpnia 2023 @Mr.Green a ja zaraz nie będę miał co jarać 😛 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Mr.Green 4,309 Napisano 22 Sierpnia 2023 (edytowane) @WBB tak szybko idziesz ? Dopiero pisałeś że co Ty z tym zrobisz 🙂 Edytowane 22 Sierpnia 2023 przez Mr.Green @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
WBB 2,119 Napisano 22 Sierpnia 2023 @Mr.Green obawy były.... 🙂 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
WBB 2,119 Napisano 22 Sierpnia 2023 @Testergdzie mój medal i talon? 🙂 1 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Tester 1,408 Napisano 22 Sierpnia 2023 @WBB jest 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
WBB 2,119 Napisano 23 Sierpnia 2023 Czy sezony w 5 litrowych doniczkach mi pójdą? 😛 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach