Gibexnator 227 Napisano 13 Sierpnia 2023 @WBB pokaż. Ale długa trwało kwitnienie , w chuj czasu trwa taka uprawa niestety . Fajnie by było zmieścić się w 100 dniach od pestki. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
WBB 2,120 Napisano 13 Sierpnia 2023 Wolałbym nie mieć tego przy sobie zanim się chwalić zacznę 🙂 To moje pierwsze sozony i nie bardzo wiedziałem ile tego Wega. Wyszedłem z założenia, że im dłużej pociągnę to więcej będzie. A to nie do końca tak można patrzeć. O 14 dniach indukcji też chyba zapomniałem.... Kolejne mam już pomysł zrobić 20 dni Wega... któryś z chłopaków u nas też coś takiego planuje. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano 14 Sierpnia 2023 17 godzin temu, WBB napisał: Podsumowanie: 0.64m2, 400W HPS, 34weg/14/80flo = 360g. 2 automaty: 68g 3 sezony: 290g Nie liczę podebranych sampli z 15g Niedosyt jest.... przy 500g byłbym zadowolony... Niezły wynik, ale nawet nie wyszedl 1g/w. Mimo wszystko Graty. Co swoje to swoje, możesz wrzucić jakieś foteczki szyszek 😃 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
WBB 2,120 Napisano 14 Sierpnia 2023 2 godziny temu, vego1989 napisał: ale nawet nie wyszedl 1g/w No właśnie o to mi chodzi.... ile tego powinno być, żeby być chociaż w granicach średniej. Jeszcze @Bob drzewny i @Mr.Greenmuszę zawołać na podsumowanie.... ile tam powinno być z tego i dlaczego nie jest? Mr.Green juz to wiedział wcześniej, że więcej nie będzie 🙂 Nie wiem co mogło być zdupcone.... jedyne co mi do głowy przychodzi to rozstrzał temperatury na początku od 12 chyba do 33. 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano 14 Sierpnia 2023 Jak w smaku ? Kopciles już?? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano 14 Sierpnia 2023 @WBB smakowicie wyglądaja 🤩 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
WBB 2,120 Napisano 14 Sierpnia 2023 11 minut temu, Pablo 1988 napisał: Jak w smaku ? Kopciles już?? Od półtora miesiąca już kosztuję.... 🙂 Smak wydaje mi się OK, taki jaki powinien być. Z mocą nie wiem bo raz mnie klepie, raz mniej 🙂 A te pojemniki powinny być szczelnie zamknięte? Bo ten jeden jest chujowy, nie ma takich zatrzasków @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano 14 Sierpnia 2023 @WBB tak szczelnie inotwrraj je z 2-3razy dziennie,mozesz kioic integre albo bovede, wtedy utrzyma fajnie wilgosc i świeżość, polecam 62% @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
WBB 2,120 Napisano 14 Sierpnia 2023 @vego1989 no właśnie nie mam tych saszetek ale przyglądałem się temu, że może warto by kupić. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano 14 Sierpnia 2023 @WBB jasne, ze tak!ja uzywam i spradzaja sie swietnie, ziolko ciagle swieze i pachnace, dobrze reguluje wilgotnosc. Z czasem jak bedziesz otwieral te sloje to wyschnie material, a z saszeta ciągle świeży 💚ja np. Na 50g wrzucam 2bovedy 4.5g 62% i jest wystarczająco. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
WBB 2,120 Napisano 14 Sierpnia 2023 @vego1989 ja bym musiał tego dużego kupić 4g - do 12 g suszu 8g - do 28g suszu 67g - do 450g suszu 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano 14 Sierpnia 2023 @WBB 8g starczy Ci do 50g spokojnie @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Monako 790 Napisano 14 Sierpnia 2023 (edytowane) @WBB moim skromnym zdanie to nie potrzebnie był automaty w tym samy box bo one zabrały dużo światła a tak naprawdę g dały a one potrzebują na kwitnieniu najlepiej 18/6 👌 wynik mógłby być lepszy jak na wegetację prawie 50 dni bo indukcję tez trzeba wliczyć i błędy które się popełniło wiec wynik nie jest zły następnym razem jeśli chodzi o wynik to nawozy ziemia podstawa dobry miernik pH i EC i badać ziemie co drugie poldlanie bo to tez jest dobre w nauce nawozów jak dawać i kiedy dać trening 3xTopping LST i bedzie z 500/600 heh dobrze jest ja byłbym zadowolony 😊😊 Dobrze by było jakbym człowiek teraz mógł swoją próbkę wysłać tam gdzie produkują i taka prace znaleźć w tym kierunku 😂😂 po 3 latach wykładowca w dziedzinie konopi indyjskich 😂😂😂 Edytowane 14 Sierpnia 2023 przez Monako 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
WBB 2,120 Napisano 14 Sierpnia 2023 @Monako zamiast tych automatów miał być czwarty sezon... ale też by było ciasno. Poza tym to jakoś mi trochę uciekły przy LST i takie badyle powyciagało... Następny jest w planach 4 najmocniejsze na świecie odmiany sezonów, weg z 20 dni (Ty chyba masz taki plan) i topping bo nigdy tego nie próbowałem. W sobotę powinny być jakieś ledy u mnie ale coś czuję, że to jakieś chujnie będą i nowego będzie trzeba pomyśleć nad zakupem.... TS1000. Lumateka nie wezmę chociaż jakbym miał kasiory za dużo to brał bym go na pierwszym miejscu. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Monako 790 Napisano 14 Sierpnia 2023 (edytowane) @WBB ja to miałem farta z lampa bo kupiłem MHts1000 ale coś mi wyciągał rośliny i się wkurzyłem i odesłałem i uznali ze z 150w pobiera 132 jakoś tak i mi polecił MHFCE 3000 ze zrobi tak ze dopłaci 400 zł i mi wyślę i się zgodziłem ale znów namiot 60/60i by się nie zmieściła ta lampa i kupiłem 80/80 i jest okej ja chce 3 roślin normalnie z 30 dni weg 11 l donice 2xTooping i Scrog i dwie chce malutkie takie w 4 l donicach i przełączyć po 1xToppingu pare dni jak się zregeneruje tak sobie wymyśliłem hah Edytowane 14 Sierpnia 2023 przez Monako 1 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Glut78 640 Napisano 15 Sierpnia 2023 @WBB znalazłem w gazecie @WBB czy ten artykuł poprawił Ci humor? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
WBB 2,120 Napisano 15 Sierpnia 2023 @Glut78 to ile on tych roślin tam miał? I ile watów świeciło? Bo nie wiem jak mam zareagować 🙂 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Glut78 640 Napisano 15 Sierpnia 2023 @WBB dwie rośliny- 104 cm i 110cm- zebrał z nich 167g. Oświetlenie miał 12x 4W. Uprawa pochłonęła 1680W ( do zapłacenia). Ja to tak rozumie. Tak, że gratulacje😅 Tylko tu był weg tylko 28 dni 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
WBB 2,120 Napisano 15 Sierpnia 2023 @Glut78 no to u niego było 60W i ma prawie 200g, u mnie 400W i prawie 400g.... to nie ma czego gratulować. Chyba, że mnie podkurwić chciałeś to się udało 🙂 🙂 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Glut78 640 Napisano 15 Sierpnia 2023 @WBB tylko weź pod uwagę, że to zawodowiec, a my amatorzy😅. Ja uważam, że zrobiłeś dobry wynik To jest 700g/ m2 Co, chciałbyś z 0,64 m2 kilo zdejmować? Ja też, ale tak to nie ma🤣😂 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach