Gość Napisano 27 Maja 2023 @cejerowski21 tu nie chodzi o kase jak wydalem na caly sprzet 1500 euro to te 10 euro na miod to maly huj prawda? ale jak mam lemon haze on jest i tak slodki cytrusowy ? jak dojebie miodu to nie wiem czy nie bedzie zabojczo slodki ?? chwila zaraz sie zapytam eksperta co o ty mysli @Zielone krainy @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
cejerowski21 597 Napisano 27 Maja 2023 @dziurawy watpie ze będzie zabójczo słodki, cukier z miodu pewnie pomaga roślina w czyms dlatego tak @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano 27 Maja 2023 @cejerowski21 miod poprawia smak palenia , ale czy mozna poprawic cos co juz jest zajebiste ?? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Udyr 2,138 Napisano 27 Maja 2023 @dziurawy z tego co mi wiadomo to miód pomaga mikrobom w ziemi i w ten sposób może poprawić smak. Sama konopia typowo nie korzysta z cukrów tylko je produkuje przez fotosyntezę i oddaje je przez korzeń. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano 27 Maja 2023 (edytowane) @Udyr 50/50 jak dla mnie ciezka decyzja , zrobie tak jedna roslinke na probe, zobaczymy jak to wyjdzie potem w badaniach przeprowadzonych pod fachowym okiem mistrza lufkii , bedzie wskazana fachowa opinia na temat miodu w plukaniu zalaczona do wgladu na stronie MSW bo ty nie podlewasz miodem udyr? Edytowane 27 Maja 2023 przez Gość @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Udyr 2,138 Napisano 27 Maja 2023 @dziurawy osobiście używam melasy buraczanej. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano 27 Maja 2023 @Udyr hehehehehhheheheeheheheheh wezzz wezzz prosze ciee heheheheheeh nieeee nieee kolejna informacja do skarbnika wiedzy o melasie cos ktos pisal ale nie o buraczanej co to z czym to sie je ? za kazdym razem to uzywasz ?? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Zielone krainy Napisano 27 Maja 2023 @dziurawy Miód nie jest jakimś magicznym eliksirem, jaki wszystko zmienia, ale lekka poprawa smaku powinna nastąpić, jednak jak jesteś zadowolony ze smaku to lać miodu nie musisz. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano 27 Maja 2023 @Zielone krainy tylko wiesz, poki nie zajaram, to nie bede wiedzial czy jestem zadowolony , dlatego zrobie na probe jedna roslinke zobaczymy co to da @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
cejerowski21 597 Napisano 29 Maja 2023 (edytowane) 56/75 1250ml wody+ ok 12-15 ml miodu lipowego Sciete 8 topow, mimo to nie widac ze cos ubylo Edytowane 29 Maja 2023 przez cejerowski21 2 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Przedzior 239 Napisano 29 Maja 2023 Myślałem że moje są żółte 😛 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
cejerowski21 597 Napisano 29 Maja 2023 @Przedzior już leje sama wode kilka dobrych dni, im bardziej zolte tym dla mnie lepiej 😛 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Przedzior 239 Napisano 29 Maja 2023 Wiem u ciebie później niż u mnie 😅🫣, ładnie będzie co palić 🙂 nie zapomnij podać ile Ci wyszło. 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
cejerowski21 597 Napisano 31 Maja 2023 58/77 1250ml wody z 12ml miodu lipowego kazda a tak prezentują się suszące się topki 2 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
cejerowski21 597 Napisano 31 Maja 2023 Kurde, pomieszały mi się już topy, nie wiem który ściety top jest z której rosliny.. może po strukturze topow dojde, bo z zapachem mialem problem @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
cejerowski21 597 Napisano 1 Czerwca 2023 I weź tu je rozróżnij 🤣 tu mamy 3,5G 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
cejerowski21 597 Napisano 2 Czerwca 2023 Dzisiaj znowu woda z miodem, dodam fotki juz przy ścince @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Monako 763 Napisano 2 Czerwca 2023 @cejerowski21 a kiedy ścinka ? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
cejerowski21 597 Napisano 2 Czerwca 2023 @Monako juz zgasiłem im swiatlo, wiec to kwestia kilku dni @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
cejerowski21 597 Napisano 4 Czerwca 2023 62 dzien od przejścia na kwitnienie 81 od wyjscia z ziemi Dzisiaj ścinka, na wyższej lince Diesel, na tej niżej Runtz, ważyć nie ważyłem ale podebrałem juz ok 7/8g suchego juz materialu, dodamy to do wyniku końcowego na sucho. Bardzo chciałbym podziękować wszystkim osobno za pomoc, gdyby nie wy za dużo by z tego nie wyszło, pełen nowej wiedzy, z nabytym już doświadczeniem bede probował kolejna z upraw dopiąć na ostatni guzik, dzięki wszystkim jeszcze raz. Łapcie zdjęcia po kosie, do następnego! 2 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach