Bob drzewny 809 Napisano 3 Kwietnia 2023 @hubert2020 aaaa no to wtedy inna rozmowa @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Grzechoczący Grzechotnik 1,951 Napisano 8 Maja 2023 Box już pewnie rozjebało 😉 odezwij się, pokazuj, aktualizuj 🖐️ @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Katastrofedens 398 Napisano 8 Maja 2023 @grolsch3 on się w boxie zgubił i wyjścia szuka 🤣🤣 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Czujny87 16 Napisano 8 Maja 2023 @grolsch3 @Katastrofedens wy bekę kręcicie a może go powineli bo od 11 go nie było @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Grzechoczący Grzechotnik 1,951 Napisano 8 Maja 2023 @Czujny87 ja to o co innego się martwię, a nie bekę cisnę... W de jakby go powinęli to już by nam odpisał. W sensie nie sądzę żeby mial przejebane. I nie sądzę że Katastrofedens miał bekę na myśli. Mógł angielkę jebnac, a mogło się coś stać. Cokolwiek. Ale post był z serii ziomek daj znaka ze ok u Ciebie a nie ze uprawę zjebałeś to będę bekę cisł. Zresztą, najpierw zapytaj a później oceniaj. Przez miesiąc nikt się nie zainteresował? Czy baliście się napisać do ziomka z którym codziennie tu się bekę cislo?? 2 napisałem do drugiego też w fr żeby coś wrzucił, chociaż idę o zakład że u niego ok, tylko inny powód absencji. Elo Czujny 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Czujny87 16 Napisano 8 Maja 2023 @grolsch3 ale to nie było w sensie ze mam do was jakieś pretensje @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
hubert2020 119 Napisano 20 Maja 2023 @Mr.Green hallo hallo Where are you? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach