Mr.Green 4,309 Napisano 27 Marca 2023 @dziurawy dość szybko do mnie dociera RQS. Zazwyczaj 3-4 dni. Od RQS kupiłem kilka nasion i jeszcze na pewno kilka kupię. Cokolwiek by ludzie nie pisali.. 😉 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano 27 Marca 2023 Teraz, Mr.Green napisał: @dziurawy dość szybko do mnie dociera RQS. Zazwyczaj 3-4 dni. Od RQS kupiłem kilka nasion i jeszcze na pewno kilka kupię. Cokolwiek by ludzie nie pisali.. 😉 zawsze pisza w mejlu czas dostawy 3-14 dni ROBOCZYCH? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Mr.Green 4,309 Napisano 27 Marca 2023 @dziurawy nie wiem gdzie mieszkasz. Jak na razie to nic nie pobiję Fast Buds. Przelew zrobiony w terminalu w banku w poniedziałek a w środę pestki po 11 przywozi kurier 😄 zaleta magazynu w Czechach 😛 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano 27 Marca 2023 Teraz, Mr.Green napisał: @dziurawy nie wiem gdzie mieszkasz. Jak na razie to nic nie pobiję Fast Buds. Przelew zrobiony w terminalu w banku w poniedziałek a w środę pestki po 11 przywozi kurier 😄 zaleta magazynu w Czechach 😛 kraj wiatrakow i bomb @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Mr.Green 4,309 Napisano 27 Marca 2023 @dziurawy yyy Holandia? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano 27 Marca 2023 2 minuty temu, Mr.Green napisał: @dziurawy yyy Holandia? bingo a jak wysoko ma byc lampa od roslinek na faze kielkowania? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Mr.Green 4,309 Napisano 27 Marca 2023 @dziurawy Od 50 do 70 cm mniej więcej. Trzeba obserwować roślinę i patrzeć czy się nie wyciąga lub nie zbija w sałatę 😉 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano 28 Marca 2023 18 godzin temu, Mr.Green napisał: @dziurawy Od 50 do 70 cm mniej więcej. Trzeba obserwować roślinę i patrzeć czy się nie wyciąga lub nie zbija w sałatę 😉 dzieki wielkie zapisane @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Boogie 88 Napisano 28 Marca 2023 @Mr.Green@Mr.Green 20 godzin temu, Mr.Green napisał: @dziurawy nie wiem gdzie mieszkasz. Jak na razie to nic nie pobiję Fast Buds. Przelew zrobiony w terminalu w banku w poniedziałek a w środę pestki po 11 przywozi kurier 😄 zaleta magazynu w Czechach 😛 Przelew w terminalu w banku z przezorności ? 🙂 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Mr.Green 4,309 Napisano 28 Marca 2023 @Boogie nie lubię płacić kartą ani telefonem. Nie używam takich metod w ogóle. Jak zamawiam coś to z czyjegoś konta płacone w terminalu i na inny adres zamówione.. i tak się kręci 🙂 stara szkoła przypału i zamoty 😄 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Boogie 88 Napisano 28 Marca 2023 @Mr.Green Dobra kumam, rozumiem ten sposób bycia i znam takich kilku 🙂 Smartfona też pewnie nie masz 😄 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Mr.Green 4,309 Napisano 28 Marca 2023 Niestety uległem jakiś czas temu i mam jakiegoś tam smartfona.. 😄 ale to raczej do samych pierdół 🙂 z daleka od tematu 😄 @Boogie nIE ma co za bardzo ufać komputerom i maszynom 😄 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
czanczanek 278 Napisano 28 Marca 2023 @Mr.Green siema jak ty to zrobiłeś, ze one sie tak rozkrzaczyły ? I to takie młode jeszcze 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Mr.Green 4,309 Napisano 28 Marca 2023 @czanczanek nie będę kłamał.. nic nie zrobiłem 😄 a jakie mają być.. ? 🙂 Rozwiń bardziej swoje pytanie jeżeli byś mógł. Dzięki 😉 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
czanczanek 278 Napisano 28 Marca 2023 @Mr.Green @Mr.Green chodziło mi o to że jak od początku robiłeś że wyszły ci takie małe rozkrzaczone małolatki 🙂 co jest kluczem bo ja próbuje, od jakiegoś czasu żeby właśnie tak wyszło ale coś robię nie tak tylko nie wiem co, lodyga idzie w górę jak szalona i na tym koniec, słyszałem że swiatlo gra bardzo duża rolę od początku. Teraz co prawda lepiej wyglądają moje sadzonki ale to jeszcze nie to, więc chciałem zapytać jak to robisz od początku że są takie ładne:) 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Mr.Green 4,309 Napisano 28 Marca 2023 @czanczanek poniekąd sam sobie odpowiedziałeś. Nic specjalnego nie robię. Nornalnie sobie rosną. Ładne to one nawet nie są bo średnio jestem zadowolony.. ale trochę je sponiewieralo na początku.. Ogólny zdrowy wygląd zawdzięczam zawsze uprawie organicznej. Jak i smak, zapach itp. Ich budowę zawdzięczam najprawdopodobniej dobrej jakości lampie.. jednak nie odpowiem Ci dokładnie bo nie mam porównania. Uprawiam tylko w takim zestawie i nie mam porównania zbytnio.. Z ostatniego grow byłem bardziej zadowolony jeżeli chodzi o pierwsze 3 tygodnie aczkolwiek nie ma co narzekać 😉 Po pierwszym tygodniu Po drugim tygodniu Oraz po trzecim tygodniu Różnica między roślinami wynosila do około tygodnia bo różnie wyskakiwały na powierzchnie. 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
czanczanek 278 Napisano 28 Marca 2023 @Mr.Green Ok, rozumiem, A jakiej lampy używasz jak można wiedzieć? Bo wiadomo chciałbym dojść do wprawy przy sadzonkach bo jak wystartuje tak będzie rosło prawda:), więc narazie robie próba błędu. 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Mr.Green 4,309 Napisano 28 Marca 2023 Sanlight q6 245 watt (2 generacja) @czanczanek 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
czanczanek 278 Napisano 29 Marca 2023 @Mr.Green a powiedz mi prosze jeszcze, te odmiany roslinek twoich to jak wyzej podane ? Czy jakies inne ? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Mr.Green 4,309 Napisano 29 Marca 2023 @czanczanek tak jak w tytule 😉 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach