Pan 79 Napisano 20 Kwietnia 2023 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Hawudepiasz 29 Napisano 24 Lipca 2023 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Lasir 644 Napisano 15 Października 2023 https://music.youtube.com/watch?v=Pxfopo8izNo&si=khjnCrlvD-F95N8i Albo tak... @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano 4 Listopada 2023 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
WymiataczMega 2,343 Napisano 7 Listopada 2023 https://youtu.be/OgJK3gn3m88?si=dGy9Z7ZZQLn_vQWf Lecimy😎 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano 8 Listopada 2023 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
moonka 3,403 Napisano 8 Listopada 2023 Mimo nastu lat ten numer zawsze wchodzi mi jak slowo boze w niedziele prawilnemu katolikowi. Ogladajac teledysk gdy sie pojawil mialem w glowie mysli, ze chcial bym sie znalezc w Amsterdamie. Po latach sie to sprawdzilo i Amsterdam mam na wyciagniecie reki🙂 https://youtu.be/ji254a21bRg?si=gASErGQr6a89O3W- @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Lasir 644 Napisano 8 Listopada 2023 @moonkagliwicee też tego słuchałem w tamtych czasach 🙂 Cały album dobry w sumie. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano 9 Listopada 2023 💚 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Lady Green 2,145 Napisano 9 Listopada 2023 🙂 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano 13 Listopada 2023 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Dudasz666 111 Napisano 23 Listopada 2023 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano 29 Listopada 2023 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano 16 Grudnia 2023 PDW😎🙈🙉🙊 A.C.A.B @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Lady Green 2,145 Napisano 20 Grudnia 2023 Pewnie nie lubicie takiej muzyki, ale nad tekstem warto się pochylić... 😉 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
WBB 2,120 Napisano 20 Grudnia 2023 @Lady Green te 432Hz to jest jakaś magiczna częstotliwość? Gdzieś coś o tym słyszałem 🙂 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Lady Green 2,145 Napisano 20 Grudnia 2023 @WBB kiedyś było tylko 432Hz, o ile się nie mylę w okolicy 2 wojny światowej zmienili na 440, przestrajali instrumenty itp, nie bez powodu. 😉 3 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
WBB 2,120 Napisano 20 Grudnia 2023 @Lady Green musiał bym do tego wrócić bo nie wiem już o co chodziło 🙂 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Lady Green 2,145 Napisano 20 Grudnia 2023 @WBB w skrócie 432Hz to naturalna częstotliwiść, szum drzew, łopot skrzydeł ptaków itd itp, działa relaksująco ale nie tylko. Wszystko jest energią jak mawiał Tesla i w takich kategoriach powinniśmy postrzegac swiat jesli chcemy go zrozumieć. 2 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
WBB 2,120 Napisano 20 Grudnia 2023 @Lady Green mnie tam bliżej do boskiej proporcji, boskiej liczby, złotego podziału.... czyli liczby fi 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach