Pan 94 Napisano 20 Kwietnia 2023 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Hawudepiasz 29 Napisano 24 Lipca 2023 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Lasir 714 Napisano 15 Października 2023 https://music.youtube.com/watch?v=Pxfopo8izNo&si=khjnCrlvD-F95N8i Albo tak... @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano 4 Listopada 2023 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
WymiataczMega 3153 Napisano 7 Listopada 2023 https://youtu.be/OgJK3gn3m88?si=dGy9Z7ZZQLn_vQWf Lecimy😎 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano 8 Listopada 2023 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano 8 Listopada 2023 Mimo nastu lat ten numer zawsze wchodzi mi jak slowo boze w niedziele prawilnemu katolikowi. Ogladajac teledysk gdy sie pojawil mialem w glowie mysli, ze chcial bym sie znalezc w Amsterdamie. Po latach sie to sprawdzilo i Amsterdam mam na wyciagniecie reki🙂 https://youtu.be/ji254a21bRg?si=gASErGQr6a89O3W- @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Lasir 714 Napisano 8 Listopada 2023 @moonkagliwicee też tego słuchałem w tamtych czasach 🙂 Cały album dobry w sumie. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano 9 Listopada 2023 💚 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Lady in Green 2959 Napisano 9 Listopada 2023 🙂 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano 13 Listopada 2023 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Dudasz666 111 Napisano 23 Listopada 2023 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano 29 Listopada 2023 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano 16 Grudnia 2023 PDW😎🙈🙉🙊 A.C.A.B @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Lady in Green 2959 Napisano 20 Grudnia 2023 Pewnie nie lubicie takiej muzyki, ale nad tekstem warto się pochylić... 😉 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
WBB 2546 Napisano 20 Grudnia 2023 @Lady Green te 432Hz to jest jakaś magiczna częstotliwość? Gdzieś coś o tym słyszałem 🙂 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Lady in Green 2959 Napisano 20 Grudnia 2023 @WBB kiedyś było tylko 432Hz, o ile się nie mylę w okolicy 2 wojny światowej zmienili na 440, przestrajali instrumenty itp, nie bez powodu. 😉 3 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
WBB 2546 Napisano 20 Grudnia 2023 @Lady Green musiał bym do tego wrócić bo nie wiem już o co chodziło 🙂 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Lady in Green 2959 Napisano 20 Grudnia 2023 @WBB w skrócie 432Hz to naturalna częstotliwiść, szum drzew, łopot skrzydeł ptaków itd itp, działa relaksująco ale nie tylko. Wszystko jest energią jak mawiał Tesla i w takich kategoriach powinniśmy postrzegac swiat jesli chcemy go zrozumieć. 2 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
WBB 2546 Napisano 20 Grudnia 2023 @Lady Green mnie tam bliżej do boskiej proporcji, boskiej liczby, złotego podziału.... czyli liczby fi 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach