Mr.Green 4,309 Napisano 27 Lutego 2023 Jak dostanie kopa od @grolsch3 to jeszcze napuchnie 🙂 idę za ciosem i dawaj jej w żyłe.. znaczy korzeń tego blooma.. ze strzykawy.. xD niech poczuje że żyje 😄 Ładnie to wygląda 😉 1 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Growerseed 496 Napisano 27 Lutego 2023 @Mr.Green pod kroplówke trza podłączyć xd do korzenia i niech zasysa witaminki. 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Grzechoczący Grzechotnik 1,951 Napisano 27 Lutego 2023 @Mr.Green jasne, że spuchnie 😎 dobre krzaki @Growerseed liście też dobrze wykręcone znaczy, że korzysta z jedzenia 🖐️ 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Growerseed 496 Napisano 28 Lutego 2023 @grolsch3 @Mr.Green zrobiłem tak jak mówiłeś poszło 5ml growa i 7ml blooma pod korzeń potem polalem wodą 700ml w której też dałem growa i blooma gdzieś około po 4m/l , 4ml heaven 2ml topmax i 2ml calmag jakby drugi raz się narodziła, ale jeszcze widzę że trzeba będzie powtórzyć operacje z jeszcze raz potem się zobaczy co dalej. 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Mr.Green 4,309 Napisano 28 Lutego 2023 Magnezu brakuje 🙂 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Growerseed 496 Napisano 28 Lutego 2023 @Mr.Green dobra to do strzykawki już nabijam 😄 , na to bym nie wpadł. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Mr.Green 4,309 Napisano 28 Lutego 2023 Wygląda znajomo ? 😛 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Growerseed 496 Napisano 28 Lutego 2023 @Mr.Green czyli takie żółto zielone liście to braki magnezu. dobra dorzuciłem jej co nieco. czyli faktycznie ten calmag od biobizza lipny trzeba go lać 2 razy więcej A te schnięcia myślałem że od braku azotu bo ten calmag lałem za każdym razem ale dobra teraz wiem wszystko się łączy powoli w całość. W tej uprawie w huj się nauczyłem @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Mr.Green 4,309 Napisano 28 Lutego 2023 Używałem go od samego początku ? W sensie że od startu ? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Growerseed 496 Napisano 28 Lutego 2023 @Mr.Green tak do każdego podlania cośtam był dorzucany w dawkach 0,5 - 1ml ale być może już zwietrzały te nawozy mają rok 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Grzechoczący Grzechotnik 1,951 Napisano 28 Lutego 2023 2 godziny temu, Growerseed napisał: jakby drugi raz się narodziła, ale jeszcze widzę że trzeba będzie powtórzyć operacje z jeszcze raz potem się zobaczy co dalej. Nie przesadź, daj jej czas na przerobienie i pobranie tego pokarmu. Zrezygnujcie z płynnych calmag na rzecz mączki bazaltowej lub mączki wulkanicznej. Mieszasz przed posadzeniem z medium, mozesz dosypać przed flo zawsze 1 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Growerseed 496 Napisano 2 Marca 2023 (edytowane) Dzień 52 flo. Purple ale jeszcze nie purple. Będę musiał ją jakoś wymrozić. Póki co Dobrze wygląda i to najważniejsze. Zajebiście pachnie tak jagodowo. A tutaj LSD po przejściach ładnie jest oszroniona na zdjęciu tak nie widać ale w rzeczywistości aż się błyszczy w świetle. Edytowane 2 Marca 2023 przez Growerseed 1 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Growerseed 496 Napisano 5 Marca 2023 Planowana ścinka LSD będzie prawdopodobnie za tydzień oglądałem pod mikroskopem jest sporo mlecznych oraz pojawiają się już bursztyny. 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Mr.Green 4,309 Napisano 5 Marca 2023 Dobrze puchna. Daj im jeszcze troche 🙂 niech sie bardziej wyjedza 😛 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Growerseed 496 Napisano 5 Marca 2023 @Mr.Green jutro będę wszystkie topy bardziej oglądał. Na pewno purple będę trzymał dłużej bo dopiero wchodzi na mleko i jest to sativa. 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Growerseed 496 Napisano 6 Marca 2023 @Mr.Green dobra to posłucham ciebie i spróbuję dociągnąć jeszcze trochę jak da radę :D. Ale już czuję to ekscytację zbliżającą się ścinką jak dziecko rozpakowujace prezenty :D. wleciał sampel nawet nie tyle z popcornu bo one też już dobrze oszronione ale wybrałem z takiego upośledzonego topka jeszcze na przezroczystych to powiem jest moc. I jak na razie pierwsza odmiana na której mi gastro konkretnie wskoczyło z tych moich. Nie ujebało mnie strasznie do sklepu dotarłem. Mimo już tolerancji to klepło jak na takie coś elegancko. Także te właściwe to będzie nokaut. purple testowałem tydzień temu z popcornu to szału nie było ale w stosunku do LSD napewno jest opóźniona trochę i trzeba dłużej przytrzymać jednak. W końcu to sativa one się dłużej zbierają. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Mr.Green 4,309 Napisano 6 Marca 2023 Dlatego wytrzymaj jeszcze troszke a nie pozałujesz 😛 tam duzo sterczacych bialych wloskow widze na topach wiec jeszcze bym je potrzymal 🙂 wrzuc jakies fotki Mozesz nawet wyjebac te zolte wiatraki niech sie wyzera 🙂 z tego co ma Faza Kwitnienia (Tydzień 1) Faza Kwitnienia (Tydzień 2) Faza Kwitnienia (Tydzień 3) Faza Kwitnienia (Tydzień 4) Faza Kwitnienia (Tydzień 5) Faza Kwitnienia (Tydzień 6) Faza Kwitnienia (Tydzień 7) Faza Kwitnienia (Tydzień 😎 😉 1 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Growerseed 496 Napisano 6 Marca 2023 @Mr.Green 1 2 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Mr.Green 4,309 Napisano 6 Marca 2023 Ladnie to wyglada 😉 mysle ze ten tydzien mozesz smialo poczekac 🙂 ale to twoja roslina i zrobisz z nia co chcesz 🙂 zobacz ja sobie jutro na spokojnie i sprawdz czy jest w stanie Ci cos jeszcze zaoferowac na sam koniec 😛 a jak nie to pierdol to.. FUCK THE SYSTEM i jechane z nia 😄 Od Ciebie zalezy ktora pigułke wybierzesz 😎 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Grzechoczący Grzechotnik 1,951 Napisano 6 Marca 2023 25 minut temu, Mr.Green napisał: Od Ciebie zalezy ktora pigułke wybierzesz 😎 Najlepiej dwie na raz 😁 2 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach