Mr.Green 4,309 Napisano 30 Grudnia 2022 To automat jest 🙂 lepiej mu 18h świecić 😛 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Rzeźnik 447 Napisano 30 Grudnia 2022 Będą luźne topy, za mało światła @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ColderVoid 36 Napisano 1 Stycznia 2023 @Rzeźnik już ma znów 16/8 i tak jej zostanie do końca 2 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Imperator 15 Napisano 12 Stycznia 2023 I jak tam sytuacja? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ColderVoid 36 Napisano 12 Stycznia 2023 (edytowane) @Imperator Jest git, ja mam ciągle kontrole nad plantem ale nie ma mnie tam na miejscu codziennie wiec nie mam zdjec z rozsądną rozdzielczością, dzisiaj mam w planach być tam wiec coś pewnie wrzuce. Ale łap jak na razie zdjęcie głównego szczytu (tylko ze z przed dwoch dni) Edytowane 12 Stycznia 2023 przez ColderVoid @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Imperator 15 Napisano 12 Stycznia 2023 Na razie luźno u niej, ale powinna dojść za około 5 tygodni. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Cali_Bastard 685 Napisano 12 Stycznia 2023 Czemu 16/8 a nie 18/6 ? W auto krótsze fp wydłuży cały cykl wiec sens auto wogole mija się z celem. Jak robiłem auto kiedyś to jak już uformowały kwiatostany to leciałem 20/4. Szybciej dochodziły i nie były takie luźne. 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ColderVoid 36 Napisano 12 Stycznia 2023 3 godziny temu, Cali_Bastard napisał: Czemu 16/8 a nie 18/6 ? A wiesz co już nie pamiętam dlaczego ale jeżeli nie sprawi to plantowi problemów to mogę zwiększyć mu cykl. Ale zaczynając: Dzień 62: Temp: 24.1 °C Wilgotność: 53% Ogólnie plancik wygląda tak: Liście blisko górnych topków pokrywają się powoli śniegiem i zauważyłem też, że niektóre włoski robią się brązowe co można też zauważyć na zbliżeniu: @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Cali_Bastard 685 Napisano 12 Stycznia 2023 @ColderVoid problem sprawi krotszy photo period niz 18, obnizasz potencje wybranki I wydluzasz czas zabawy. W skrócie, będzie dłużej, mniej i będzie luźniejsze. Ustaw 19/5 to będzie pan zadowolony ale zrób to powoli, pół godziny co dwa dni. 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Mr.Green 4,309 Napisano 12 Stycznia 2023 @Cali_Bastard czy szybką zmiana długości świecenia może mieć jakiś nie pożądany skutek uboczny w tym przypadku ? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ColderVoid 36 Napisano 12 Stycznia 2023 @Cali_Bastard jak byłem na spocie to myslałem nad tym jak napisałeś, więc zwiększyłem o 30 min bo pomyślałem właśnie żeby dawkować jej emocje 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Cali_Bastard 685 Napisano 12 Stycznia 2023 @Mr.Green każda dyskoteka zwiększa ryzyko hermy 2 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Zumiacz 120 Napisano 14 Stycznia 2023 @ColderVoid pilnuj odżywek bo zaraz włączy jej się gastro 🙂 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ColderVoid 36 Napisano 14 Stycznia 2023 @Zumiacz Oczywiście wszystko pod ręką w razie potrzeb, jak na razie po liściach oceniając wszystko mają pod dostatkiem @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ColderVoid 36 Napisano 29 Stycznia 2023 Dzień 72: Temp: 24.6°C Wilgotność: 48% 1 3 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Przedzior 239 Napisano 29 Stycznia 2023 Już coraz ładniej wygląda, ciekawe jak ta odmiana będzie klepać. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ColderVoid 36 Napisano 4 Lutego 2023 Dzień 78: Temp: 23.1 °C Wilgotność: 46% Wiatraki lekko zaczęły żółknąć dlatego dzisiaj też dostały więcej nawozu. Roślinka też przewyższyła możliwości boxa i jest lekko za gorąco na szczycie wiec od poniedziałku zwiększam wentylacje (; Ile tak na oko zostało jej do ścinki? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Zielone krainy Napisano 4 Lutego 2023 @ColderVoid 2-3 tygodnie, jak na mleko czyste polujesz. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ColderVoid 36 Napisano 4 Lutego 2023 @Zielone krainy Celuje w pełni mleczny z lekkim procentem bursztyna jeśli pozwoli @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Zielone krainy Napisano 4 Lutego 2023 @ColderVoid Na bursztyn trzeba zawsze więcej czasu, ja mówię jedynie o mleku, czyli o dojrzałości rośliny, a zmiana profilu na kanapowy wymaga dodatkowego czasu. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach