Mr.Green 4,309 Napisano 12 Grudnia 2022 @Katastrofedens fast buds dobre są 🙂 Z ich powodu wrócę kiedyś do automatów 🙂 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Katastrofedens 398 Napisano 12 Grudnia 2022 @Mr.Green napewno jedno takie grow trzeba zrobić i posmakować co maja w ofercie to obowiązkowo 😋 ale cena tez do jakości odpowiednia @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Mr.Green 4,309 Napisano 12 Grudnia 2022 @Katastrofedens ja już sądziłem od Fast Buds. Cena nie jest zła. Sprawdź sobie cenę Dutch Passion.. gdzie za jedną pestke chcą 29.95 euro 😄 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Katastrofedens 398 Napisano 13 Grudnia 2022 @Mr.Green miałem i był taki problem z kiełkowanie ze już nigdy więcej nie kupie 😂 mam została mi glubery og i będę kiełkował jak będzie okazja 😂 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
WBB 2,119 Napisano 16 Grudnia 2022 (edytowane) Takie jasne liście są ok? 2-3 dni temu wleciały do tych kubków z AllMixem BioBizza. Pozostałe 2 mają zdrowy ciemny kolor liście, ta jedna jakaś wyblakła. Ostatnia fotka jest bez lampy błyskowej zrobiona. Pytam od razu bo może szybciej znajdzie się problem zamiast później szukać go w temperaturze, wilgotności itd... Od razu pytanie następne: jak wygląda plecha na kwitnieniu i gdzie jej szukać? Edytowane 16 Grudnia 2022 przez WBB @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
WBB 2,119 Napisano 18 Grudnia 2022 Gdzieś chyba widziałem takie palmy liściach... trzeba na to jakoś zareagować? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Mr.Green 4,309 Napisano 18 Grudnia 2022 Chyba wapń 🙂 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Udyr 2,139 Napisano 18 Grudnia 2022 A wg mnie to jest coś związanego z podlewaniem. Nie była kilka razy przesuszona ? Bo te oklapnięte liście by na to też wskazywały. Najlepiej pokaż przy białym świetle bo hps przekłamuje jakiekolwiek kolory. 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Soniq21 194 Napisano 18 Grudnia 2022 @WBB plecha to szary bądź brązowy nalot zaczynający się u w środku kwiatostanu. Przeważnie atakuje największe topy. Jak zobaczysz zwiotczałe i odbarwione na brązowo liście cukrowe przy topie to często będzie już zaawansowane ognisko. Późniejszy objaw to stwardniałe jakby przesuszone kwiaty też przebarwione na brązowo. 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
WBB 2,119 Napisano 18 Grudnia 2022 3 godziny temu, Udyr napisał: Nie była kilka razy przesuszona ? Co była... dopiero od trochę ponad tygodnia dostaje normalne dawki czyli 500-600ml co dwa dni. Się zastanawiałem czy teraz nie przelałem ich bo innej liście całkiem opadły z sił... Tutaj ta oklapnięta Myślałem nie dawać im dzisiaj pić ale zaraz mieszam i leje... 2 dni temu wszedł Bloombastic ale na tanieuprawianie chyba mają błąd w opisie... Pisze PK 20/21 i tym się sugerowałem. To tyle samo co w bloombasticu mineralnym. Ale na opakowaniu pisze PK 8/12... @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Katastrofedens 398 Napisano 18 Grudnia 2022 Czyżby zmienili proporcje… ale spokojnie to ci wystarczy 😋 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Mr.Green 4,309 Napisano 18 Grudnia 2022 ToOstatnie zdjecie to chyba przelany plant 🙂 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
WBB 2,119 Napisano 22 Grudnia 2022 (edytowane) Z racji poruszenia tematu wentylacji w innym temacie pochwalę się swoim "nakrokwiowym" systemem wentylacji i centrum zarządzania tez nakrokwiowym 🙂 Prototyp działa i spełnia swoje zadanie.... tylko tą rurę trzeba by ładnie podwiesić... ale nikomu się nie chce 🙂 A ten kawałek styropianu robi tam za amortyzator. A poniżej wczorajsza fotka plantów.... suki piją 5 litrów na podlanie.... cały bloombastic prawie wypiły już 🙂 Edytowane 22 Grudnia 2022 przez WBB 1 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Grzechoczący Grzechotnik 1,951 Napisano 22 Grudnia 2022 @WBB dobre centrum zarządzenia 😁 jak ociepilsz poddasze to tak +10/12 będzie 😉 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
WBB 2,119 Napisano 22 Grudnia 2022 Teraz, grolsch3 napisał: @WBB dobre centrum zarządzenia 😁 jak ociepilsz poddasze to tak +10/12 będzie 😉 Są różne szkoły a ocieplaniem tego miejsca... jedni mówią, że ocieplać, inni, że nie. Ale i tak nie ma funduszy żeby teraz coś tam robić. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Mr.Green 4,309 Napisano 22 Grudnia 2022 @WBB A jakie są argumenty żeby nie ocieplać ? Ocieplic mozesz samego boxa co zdecydowanie zredukuje koszta a zwiększy termoizolacyjnosc twojego grow 🙂 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Grzechoczący Grzechotnik 1,951 Napisano 22 Grudnia 2022 @WBB fundusze potrafią wszytko zabić, czaje. Ale boxa np styropianem owinąć można byłoby jak Green wspomina @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
WBB 2,119 Napisano 22 Grudnia 2022 (edytowane) 6 minut temu, Mr.Green napisał: A jakie są argumenty żeby nie ocieplać ? Że tam niby jest miejsce do wentylacji wełny, którą masz w podłodze czyli na skosach i nad głową na poddaszu użytkowym. 6 minut temu, Mr.Green napisał: Ocieplic mozesz samego boxa co zdecydowanie zredukuje koszta a zwiększy termoizolacyjnosc twojego grow 🙂 Ooooo, następny cwaniak zaraz po moim bracie 🙂 Przyjdźcie, ocieplijcie i ma być ładnie, ma nic nie odpadać i mnie nie wkurwiać później 🙂 Styropianu mam sporo. edit: i jeszcze @grolsch3 Wam pomoże :):) Edytowane 22 Grudnia 2022 przez WBB 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Mr.Green 4,309 Napisano 22 Grudnia 2022 @WBB to jak Ty masz styropian to w czym problem ? Powiedz bratu żeby założył tu konto 🙂 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
WBB 2,119 Napisano 22 Grudnia 2022 3 minuty temu, Mr.Green napisał: @WBB to jak Ty masz styropian to w czym problem ? Powiedz bratu żeby założył tu konto 🙂 Ja myślę, że to i tak niewiele pomoże bo większość tego zimna wchodzi wlotami a wyciąg ciepło zabiera. 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach