Git 509 Napisano 29 Września 2022 Hi Oświetlenie - MarsHydro ts1000 Boxik 60x60x200 4dni temu wrzucona na kwitnienie. Na razie wszystko gra, w tej uprawie daje maxymalna dawke jedzonka podana przez producenta. 2 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Filozof 38 Napisano 29 Września 2022 @Git a box jaki i lampa? 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Mr.Green 4,309 Napisano 29 Września 2022 Łoooo jebaniutkiieee toc to jak dzewo cytrynowe wyglada hehe 🙂 Ile to bylo na wegu i gdzie 😮 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Git 509 Napisano 29 Września 2022 7 godzin temu, Filozof napisał: @Git a box jaki i lampa? Sorki mordo, to moja chyba 5 czy 6 uprawa na tym samym set upie, wiec nic nie wpisalem. Ale lampa to MarsHydro ts1000 a boxik 60x60x200. Zobacz poprzednia fotorelke mordko. 6 godzin temu, Mr.Green napisał: Łoooo jebaniutkiieee toc to jak dzewo cytrynowe wyglada hehe 🙂 Ile to bylo na wegu i gdzie 😮 Haha dziekuje bratku, miala dosyc długi weg, ale ona stala na dworze jak mi poprzednia kwitła. Pozniej przenioslem ja do pokoju, bo juz przypal robila i tam troche sie pokiereszowala, dalem ja spowrotem na dwor i zaatakowalo ja jakies robactwo. Powycinalem jej wszytskie zarazone liscie i spryskalem jakims preparatem na owady i po 3 dniach wsadzilem ja do wypucywanego boxika i tam elegancko odbila. Ale szczerze to jakos 17lipca puscila kielek xd takze calkiem dlugasny veg, no ale z problemami i slabymi warunkami. Do boxa wleciala jakos 15 wrzesnia w takim stanie @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Mr.Green 4,309 Napisano 29 Września 2022 Ona jak byla na dworze to powinna kwitnac bo slonce juz krocej swieci.. ?! 🤔 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Git 509 Napisano 29 Września 2022 5 godzin temu, Mr.Green napisał: Ona jak byla na dworze to powinna kwitnac bo slonce juz krocej swieci.. ?! 🤔 Byla na sloncu od lipca do jakos troche sierpnia xd 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Mr.Green 4,309 Napisano 29 Września 2022 Konkret odrosla bez kitu 😄 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Tester 1,407 Napisano 30 Września 2022 dodałem info na temat lampy i boksa aby było wiadomo 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Git 509 Napisano 5 Października 2022 Roslinka juz ladnie kwitnie. Ladnie sie rozwinela W ktoeym tygodniu wycinacie liscie na kwitnieniu? @doominik @Zielone krainy @Brazil Munster 1 2 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Brazil Munster 709 Napisano 5 Października 2022 Około 18-21 dnia od pokazania płci. @Git 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
PrzeMIX 207 Napisano 5 Października 2022 @Git do 21 dnia flo duże defo powinno się zrobić 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Brazil Munster 709 Napisano 5 Października 2022 Najlepiej po 21 dni już ich nie stresować. Jedynie pojedyncze liscie. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
doominik 933 Napisano 5 Października 2022 @Git ja po około 3 tygodniach @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Git 509 Napisano 5 Października 2022 Czyli kazdy stosuje inne techniki 😁 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Brazil Munster 709 Napisano 5 Października 2022 Może inne ale wszystkie podobne do siebie. 😅 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Git 509 Napisano 6 Października 2022 8 godzin temu, Brazil Munster napisał: Może inne ale wszystkie podobne do siebie. 😅 No niezbyt, wy mowicie do 21 dnia, a dominik po 21 😁 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
PrzeMIX 207 Napisano 6 Października 2022 11 godzin temu, doominik napisał: @Git ja po około 3 tygodniach Miał na myśli pewnie końcówkę trzeciego, od 18 do 21 w przypadkach specjalnych jak dwa dni przeciągniesz do 23 to tragedii nie będzie przecież. 😅😁 Najwyżej zatrzymasz wzrost na dwa dni.. 2 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Brazil Munster 709 Napisano 6 Października 2022 Czy to zrobisz 18 dnia czy 23 wielkiej różnicy nie będzie. I tak i tak chwilowy stop roślina będzie miała. Ale kiedyś musi go mieć 🙂 nie bierz tego tak Do siebie o te kilka dni. 2 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Git 509 Napisano 7 Października 2022 Nieproszony gosc, wpierdzielil mi ze 2 liscie xD czy te skurwysynki moga zostawić jaja? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Mr.Green 4,309 Napisano 7 Października 2022 Z jaj to wyglada jakbys go wyrwal hehe 😄 3 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach