Mr.Green 4,309 Napisano 14 Grudnia 2022 Jest konkret 🙂 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Prograss 172 Napisano 14 Grudnia 2022 @Zielone krainy Wyglądają jak pociski przeciwpancerne. 😄 Arsenał pierwsza klasa😄 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Zumiacz 120 Napisano 14 Grudnia 2022 Wow 🙂 Wygląd 10/10 Mega ! Chyba kupie ten sugar royal 😄 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Zielone krainy Napisano 14 Grudnia 2022 @Zumiacz Opłaca się go dołożyć do innych nawozów, robi robotę, jak chodzi o tempo rozwoju plantów. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Mr.Green 4,309 Napisano 15 Grudnia 2022 @Zielone krainy ty lepiej powiedz jak tego photoshopa tam obsługujesz 😛 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Zielone krainy Napisano 15 Grudnia 2022 @Mr.Green Normalnie , otwieram i maluje sobie topy na programie , a potem wstawiam w fotorelacje i tylko czekam aż frajerzy uwierzą, że to prawdziwe rośliny, a nie namalowane. :D @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Mr.Green 4,309 Napisano 16 Grudnia 2022 @Zielone krainy no tam ze 3 topy to typowo kopiuj wklej 😄 nawet sobie nie zadałeś fatygi żeby były inne 😄 juz nie wspomnę o tym że tam są dwie rośliny A usunąłes jedna lodyge by wyglądały jak jedna roślina 🙂 i teraz nam wmawiasz ze niby taki super jesteś I tak fajnie Ci to idzie 😄 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Zielone krainy Napisano 16 Grudnia 2022 @Mr.Green Rozgryzłeś mnie, jest dokładnie jak piszesz, chyba jakimś prywatnym detektywem jesteś, albo z policji. Panie władzo te topy są namalowane proszę zamknąć sprawę i uznać, że wszystko tutaj jest legalne. :D @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Mr.Green 4,309 Napisano 17 Grudnia 2022 No nie wiem nie wiem.. 🤔 niby ładnie się do mnie zwracasz A z drugiej strony czuje lekką pogardę 😄 Z tymi topami to zobaczymy.. póki co są na obserwacji i będziemy podejmować odpowiednie decyzje jak już przyjdzie na nie pora.. zobaczymy co Ci z tego wyjdzie i jak ten program masz opanowany.. 🧐 Nie zapominaj również ze jak przegniesz to możemy w każdej chwili wjebac Ci z granatnikiem na stancje i rozjebiemy Ci strop na wylot 😄 Bo mamy teraz takie sprzęty I możliwości 😉 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Barney's 271 Napisano 17 Grudnia 2022 @Zielone krainy podnieś lampę delikatnie bo ci się sznurki robią z topów 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Zielone krainy Napisano 17 Grudnia 2022 @Mr.Green Wy i te wasze granatniki od Ukraińców, weźcie więcej od nich prezentów nie przyjmujcie, powiedzcie im na przyszłość, że jesteście umysłowo opóźnieni i bym wam niebezpiecznych przedmiotów nie dawali, bo niechcący siebie i innych wyślecie do piachu. To mówiłem ja prezes i mój kot jest ze mną zgodny :D @Barney's Ledów już wyżej podnieść nie mogę, ale ja tam "sznurków" nie widzę. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Mr.Green 4,309 Napisano 17 Grudnia 2022 @Zielone krainy Tak jest panie Kocie.. tfuu znaczy sie panie Jarku.. yyy Jarosławie.. Aaaa wez spieprzaj dziadu.. !!! 😄 Kolega wyzej ze sznurkami Cie wyjasnil 😄 nie dosc ze widac te sztuczne efekty.. to nawet widac te sznurki na zielonym tle co pozniej je obrabiasz i przerabiasz na topy 😄😄😄 P.S. Ja z kryminalnej jestem.. a tam sa mądre pieski 😄 nie takie głąby stołeczne 😄 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Zielone krainy Napisano 17 Grudnia 2022 @Mr.Green Był jeden taki, co zadzierał z prezesem i uciekał do Brukseli z podkulonym ogonem, teraz wrócił i znowu zaczyna się stawiać, ale prezes i jego kot wygrają to starcie. Nikt tego nie wie, że tak naprawdę to kot stoi za wszystkim, ja radzę się go we wszystkim i dzięki kotu jeszcze, jako tako się trzymamy jako państwo, gdyby nie kot już byście wszyscy byli w kanale, więc trochę wdzięczności dla kota i jego prezesa. :D @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Mr.Green 4,309 Napisano 17 Grudnia 2022 A ten kot to poradziecki ? 😄 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Zielone krainy Napisano 17 Grudnia 2022 @Mr.Green Ukraiński odratowany z czarnobyla, zmutowany kot bohater , wiele razy ratował Polskę przed złem z tego świata o nazwie "PO". :D @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Mr.Green 4,309 Napisano 17 Grudnia 2022 @Zielone krainy słyszałem o tym kocie. Ponoc byl to prywatny siersciuch samego towarzysza Josifa Stalina ktory to juz wtedy dowodzil obrona Stalingradu oraz byl glownym glosem za tym by pocisnac helmutow az z powrotem do Berlina.. Czy to ten sam.. ? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Zielone krainy Napisano 17 Grudnia 2022 @Mr.Green Kłamliwy agencie rosyjski, pomyliłeś koty, ten kot nigdy ze Stalinem nie miał związku, nie wiesz, co ten biedny, lecz waleczny kot przeszedł, ja myślę, że może nas czekać zmiana godła, ale to na razie tylko takie przecieki, że będzie kot w koronie. :D @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Mr.Green 4,309 Napisano 17 Grudnia 2022 @Zielone krainy coś ten kot wali w chuja 😄 i tu nas jajami buja.. 😄 wstydzi sie ze odpowiada za wielki glod ludzi i smierc milionow.. ? na skinienie kociej łapki.. i teraz mu wstyd.. ? Nie ma wstyd.. ? sie chowac za biednym prezesem.. ? tu cos smierdzi miętką kocią.. po nitce do kłębka 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Zielone krainy Napisano 17 Grudnia 2022 @Mr.Green Ten kot jest tygrysem Europy, jeszcze nas Chiny nie zaatakowały, bo boją się naszego tygrysa, a wiedzą, że to król kotów na ziemi, ty myślisz, że Jarosław tego kota pod swój dach przyjął przypadkowo, uważasz, że wielki książę Żoliborski, wziąłby sobie byle kota pod dach? To jest kot , jak ten z Matrixa , widziałeś tam kota ? To wybraniec, a Neo był oszukiwany, że to on jest wybrańcem, bo tak naprawdę cały czas chodziło o kota Jarka, tylko w filmie Matrix trochę oszukali, bo pokazali czarnego kota, a nie takie umaszczenie ma Polski tygrys. :D @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Mr.Green 4,309 Napisano 17 Grudnia 2022 @Zielone krainy ahaaa tennn kot 😄 No w matrixie wiadomo musieli sciemnic.. bo gdzie by tam pokazali prawde 🙂 dlatego nie lubie kotow i wole psy 😄 a Ty to w ogole lubisz stworzenia mroczne.. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach