ZielonyTabaluga 92 Napisano 15 Września 2022 @Mr.Green @Mr.Green Compo sana najwyższa jakość. @Eddie Plant to? 🤣 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Mr.Green 4,309 Napisano 15 Września 2022 @ZielonyTabaluga a mozesz wstawic zdjecie z tylnego opakowania? Zeby bylo widac co tam jest? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Rzeźnik 447 Napisano 15 Września 2022 Producent podaje, że do 8 tygodni zapewnia składników, myślę w dalszym ciągu że to wapń xd Nie ma tam info o NPK.. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Mr.Green 4,309 Napisano 15 Września 2022 Wlasnie 😛 Wiec ma cis do ukrycia 😄 i leci w chuja 🙂 Do 8 tyg. to znaczy ze po 4 Ci juz moze zabraknac.. 😄 by sie zgadzalo @Rzeźnik To jest Ca A to nie jest Ca 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ZielonyTabaluga 92 Napisano 15 Września 2022 @Mr.Green Podłoże do upraw. Wartość pH (CaCl2): 5,0 – 6,5. Składniki: torf wysoki, perlit, wapno, nawóz NPK, nawóz fosforowo-krzemowy. 7 minut temu, Rzeźnik napisał: Producent podaje, że do 8 tygodni zapewnia składników, myślę w dalszym ciągu że to wapń xd Nie ma tam info o NPK.. Dodałem info. 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Mr.Green 4,309 Napisano 15 Września 2022 @Rzeźnik fosforu mniej jak azotu 😛 ma ta ziemia 🙂 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Eddie Plant 251 Napisano 15 Września 2022 16 minut temu, ZielonyTabaluga napisał: @Mr.Green @Mr.Green Compo sana najwyższa jakość. @Eddie Plant to? 🤣 Tak, to pre flowery xd @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Cali 124 Napisano 15 Września 2022 To jest kurwa wapń 😄 2 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Rzeźnik 447 Napisano 15 Września 2022 (edytowane) @Mr.Green za chwilę nie będzie wiadomo co jest grane, bo wszystko wyjdzie na raz xd@ZielonyTabaluga to czytaliśmy, ze strony producenta Edit Nie zauważyłem zdjęcia Edytowane 15 Września 2022 przez Rzeźnik @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ZielonyTabaluga 92 Napisano 15 Września 2022 Teraz, Eddie Plant napisał: Tak, to pre flowery xd Jeśli to ma w czymś pomóc, naliczyłem ich 18 xd @Rzeźnik to jak czytałeś to, ze strony producenta, a ja wkleiłem ss, jaki ma skład, bo raczej że zdjęcia nie odczytasz z mikro druku + pogiętej foli, to co jeszcze mam dodać? Miały być dane, dałem dane... 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Cali 124 Napisano 15 Września 2022 (edytowane) @ZielonyTabaluga nic jej nie będzie nie sraj żarem rób lst bo czas najwyższy Edytowane 15 Września 2022 przez Cali 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ZielonyTabaluga 92 Napisano 15 Września 2022 2 minuty temu, Rzeźnik napisał: @Mr.Green za chwilę nie będzie wiadomo co jest grane, bo wszystko wyjdzie na raz xd@ZielonyTabaluga to czytaliśmy, ze strony producenta Widzisz, nie będzie wiadomo, bo każdy pierdoli co innego. Jedna i ta sama osoba, która teraz mówi o nawozach, wcześniej twierdziła, że nawozów się nie daje a) po zmianie ziemii b) jak roślina rośnie ładnie i jest zielona c) jak jak nie pokazuje niedoborów. Więc albo trzymamy się jednej wersji, albo latamy jak chorągiewka tak? Ba. Mówili mi też, że ta amneska zacznie nie długo kwitnąć. Wiesz kiedy to było? Prawie miesiąc temu. Więc jak ktoś chce pomóc to niech pomoże, a jak ktoś słyszał, że biją dzwony, ale nie wie w którym kościele, to cisza. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Rzeźnik 447 Napisano 15 Września 2022 @ZielonyTabaluga właściwie to z Twojej winy poniekąd, bo suplementacja jest zaniedbana, ale to nic strasznego, za kilka dni po podaniu nawozów odbije, ale musisz ją zglebować, bo Ci boxa nie starczy xd @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ZielonyTabaluga 92 Napisano 15 Września 2022 @Rzeźnik Ale ona ma już wyrost 7 piętra... To nie koniec na tym? Ale przynajmniej wiem, że nawet jak ktoś pisze poradniki, to się myli o miesiąc... Następnym razem inaczej to wszystko rozegram. Trudno, 50/50 nie potrzebnie słuchałem, ale też nic z tego nie wiedziałem. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Rzeźnik 447 Napisano 15 Września 2022 @ZielonyTabaluga ona może na kwitnieniu nawet drugie tyle urosnąć 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ZielonyTabaluga 92 Napisano 15 Września 2022 @Rzeźnik No to kurde będzie problem... @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Cali 124 Napisano 15 Września 2022 @ZielonyTabaluga słuchaj niektórzy wiedzą jak zapobiegać niedoborą bo wiedzą mniej więcej kiedy może się pojawić ty jesteś nowy i musisz z nimi walczyć 💪 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ZielonyTabaluga 92 Napisano 15 Września 2022 2 minuty temu, Cali napisał: @ZielonyTabaluga słuchaj niektórzy wiedzą jak zapobiegać niedoborą bo wiedzą mniej więcej kiedy może się pojawić ty jesteś nowy i musisz z nimi walczyć 💪 Niedoborom* Ja szanuje takich ludzi jak @Udyrgdzie chłop poszukał na necie informacji dla mnie i mi porównał roślinę. Myślę, że chłop ma coś wiedzy w tym temacie, też zdaje sobie sprawę, że nie każdy za frajer wiedzę sprzeda... Dobra, pora jednej się pozbyć... Tylko której? Powód : za mało miejsca. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Udyr 2,139 Napisano 15 Września 2022 @ZielonyTabaluga głupoty gadasz, gnij je to się obydwie zmieszczą. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ZielonyTabaluga 92 Napisano 15 Września 2022 6 minut temu, Udyr napisał: @ZielonyTabaluga głupoty gadasz, gnij je to się obydwie zmieszczą. Dwie coś naciągnąłem... Reszta liści w dół? Te które teraz są w górze? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach