ZielonyTabaluga 92 Napisano 17 Października 2022 Ile do ścinki jeszcze? Chce jakoś zaplanować karmienie. @AmberYbarra @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Rzeźnik 447 Napisano 17 Października 2022 Miesiąc @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ZielonyTabaluga 92 Napisano 17 Października 2022 @Rzeźnik uoohh... No to długo. To normalne, że mają zapach kapusty? XD @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Rzeźnik 447 Napisano 17 Października 2022 To zależy xd Jak kiszonej to niezbyt dobrze 🤣 jak takiej z pola to może nawozy tak pachną, ciężko powiedzieć @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Mr.Green 4,309 Napisano 17 Października 2022 @Rzeźnik A jak zasmazaną to za nisko lampa za nisko 😄 @ZielonyTabaluga trichomy pokaz. Moze byc szybciej. Czasem wyglad nie pokrywa sie ze stanem gotowosci do spozycia.. np. Jak jest malo swiatla. Co tam swieci obecnie ? 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ZielonyTabaluga 92 Napisano 17 Października 2022 @Mr.Green to co wcześniej, ale mam też jedna taką bez boxa i zapach ten sam 😄 Nie mam lupy jeszcze @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Mr.Green 4,309 Napisano 17 Października 2022 To telefonem sprawdz trichomy 😛 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ZielonyTabaluga 92 Napisano 17 Października 2022 @Mr.Green Okej, jak wrócę z grzybów. 😂 W sumie może to śmierdzieć tak biohumus. Racja. 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Udyr 2,139 Napisano 17 Października 2022 U mnie jak głodne były to śmierdziały jak dojrzały słonecznik (ta gąbczasta część). @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ZielonyTabaluga 92 Napisano 17 Października 2022 @Mr.Green zobaczysz? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ZielonyTabaluga 92 Napisano 17 Października 2022 Pi razy drzwi, ma równy miesiąc od powstawania kwiatów. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Mr.Green 4,309 Napisano 17 Października 2022 Musisz zoomem w telefonie sam zobaczyc ale jeszcze jej trzeba. Ona jeszcze puchnie. Za 2 tygdonie mozna zaczac debatowac ale moze nawet do tego miesiaca potrzebowac tak jak to @Rzeźnik-us napisal wyzej 😛 Czyli okolo 5 tydzien to jest? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ZielonyTabaluga 92 Napisano 17 Października 2022 @Mr.Green Tak @Mr.Green Ciekawy jestem tej amnesii, bo naliczyłem 38 szczytów z kwiatem 😂 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Brazil Munster 709 Napisano 17 Października 2022 Trzeba liczyć tak czy inaczej średnio te 10 tyg flo. 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ZielonyTabaluga 92 Napisano 17 Października 2022 Mimo iż nie mam doświadczenia, pierwszy i ostatni raz miałem automat. Za dużo z tym problemów. Jednak lepiej mieć rozdzielkę czasówkę i tylko to podlewać... Ja miałem 5 ak, z tego tylko te dwie zostało w box"ie. I każda miała identyczne warunki te same dawki i, te samą ziemię i każdej coś nie pasowało. Zagłębiłem się na innych forach i właśnie najwięcej takich przypałów jest z automatami. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Brazil Munster 709 Napisano 17 Października 2022 Sezonowki są bardziej elastyczne i masz w razie problemów czas żeby to trochę naprostować. raz robiłem auto i więcej nie zamierzam 😉 co prawda dały mi sporo tematu ale to bie coś co by mnie zadowoliło 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
AmberYbarra 38 Napisano 18 Października 2022 (edytowane) @ZielonyTabaluga "i każdej coś nie pasowało." - a opisz dokładnie co nie pasowało i jakie kłopoty z nimi były ?. Edytowane 18 Października 2022 przez AmberYbarra @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ZielonyTabaluga 92 Napisano 18 Października 2022 @AmberYbarra Śledziłeś temat, jedna była zbyt zielona, druga robiła się żółta, trzeciej paliło liście, czwarta się skręcała. A amnesia po 3 miesiącach dopiero tworzy kwiaty. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
AmberYbarra 38 Napisano 18 Października 2022 @ZielonyTabaluga "A amnesia po 3 miesiącach dopiero tworzy kwiaty." Ale to nie jest Automat ? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ZielonyTabaluga 92 Napisano 18 Października 2022 3 godziny temu, AmberYbarra napisał: @ZielonyTabaluga "A amnesia po 3 miesiącach dopiero tworzy kwiaty." Ale to nie jest Automat ? Jest 😂 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach