Rzeźnik 447 Napisano 15 Września 2022 Będzie git @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Eddie Plant 251 Napisano 15 Września 2022 @ZielonyTabaluga to nie infekcja tylko tak jak @Rzeźnik wskazał - niedobór Ca. A liście wyjdą kolejne i kolejne i kolejne xd luz 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Mr.Green 4,309 Napisano 15 Września 2022 Brak potasu wypisz wymaluj @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ZielonyTabaluga 92 Napisano 15 Września 2022 @Eddie Plant Trochę mnie uspokoiłeś, to moja pierwsza i chciałbym, żeby cokolwiek z niej spróbować... @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Mr.Green 4,309 Napisano 15 Września 2022 A nie Ca.. @Eddie Plant 🧐 1 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ZielonyTabaluga 92 Napisano 15 Września 2022 Ufff, bo ja już o pogrzebie myślałem... A powiedzcie mi, co zrobić z korzeniami które uciekają dziurami? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Rzeźnik 447 Napisano 15 Września 2022 @Mr.Green ona nawet nie kwitnie @ZielonyTabaluga wodę miej w podstawce, żeby korzenie nie wyschły 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Mr.Green 4,309 Napisano 15 Września 2022 @Rzeźnik to ze nie kwitnie nie znaczy ze nie potrzebuje 😛 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Przedzior 239 Napisano 15 Września 2022 @Mr.Green zapodasz tą stronę? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ZielonyTabaluga 92 Napisano 15 Września 2022 Jak mi powiecie jak sprawdzić czy zaczyna kwitnąć, to to zrobię. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Rzeźnik 447 Napisano 15 Września 2022 @Mr.Green no dobra, ale wyjadłaby się z potasu szybciej niż azotu na wegu? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ZielonyTabaluga 92 Napisano 15 Września 2022 @Rzeźnik Nic mi nie da woda w podstawce, bo mam dziury też po bokach na dole donicy... @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Rzeźnik 447 Napisano 15 Września 2022 Bardziej pasuje niedobór wapnia, bo ma ledy na kilka cm od szczytów @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ZielonyTabaluga 92 Napisano 15 Września 2022 1 minutę temu, Rzeźnik napisał: @Mr.Green no dobra, ale wyjadłaby się z potasu szybciej niż azotu na wegu? Ziemia ma 5 tygodni, raz dostała w życiu szczyptę plantonu k. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Mr.Green 4,309 Napisano 15 Września 2022 @Rzeźnik te pierwsze zdjecie ktore wstawil to moze byc niedobor Ca bo taki rowniez moze nastepowac obecnie ale te dwa nastepne zdjecia nie sa oznaka niedoboru Ca tylko niedoborem potasu. Niedobor Ca jest jak wysypka.. punktowy i nie zaczyna sie jednolicie od brzegow liscia tylko objawia sie bardziej haotycznie 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Rzeźnik 447 Napisano 15 Września 2022 Łatwo pomylić te niedobory 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ZielonyTabaluga 92 Napisano 15 Września 2022 @Rzeźnik Teraz, Rzeźnik napisał: Bardziej pasuje niedobór wapnia, bo ma ledy na kilka cm od szczytów 35cm mam do szczytu najwyższej. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Eddie Plant 251 Napisano 15 Września 2022 @ZielonyTabaluga kolego poczytaj artykuły dla początkujących, tu z forum.. dowiedz się jak wygląda roślina w fazie weg, potem bloom. Czym są pre flowery itp. 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Rzeźnik 447 Napisano 15 Września 2022 @ZielonyTabaluga to jak 5 tygodni nic nie dostawała to zaraz zacznie więcej niedoborów wychodzić, na raz 2 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Mr.Green 4,309 Napisano 15 Września 2022 @Rzeźnik tam nie ma tyle cisnienia swietlnego od tych zarowek zeby one same w sobie dusily planta @Rzeźnik otoz to. @ZielonyTabaluga a co to za ziemia? 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach