Adrianosiku 288 Napisano 29 Września 2022 @Kartek ja nie w Polsce mieszkam, tam gdzie to robię jest to legalne;) 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Adrianosiku 288 Napisano 1 Października 2022 Festiwal nauki i techniki tarnów;) 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Mr.Green 4,309 Napisano 1 Października 2022 Haha niezle 🙂 mogles tam im klony pokazac jak ida na sprzecie 😛 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Adrianosiku 288 Napisano 1 Października 2022 @Mr.Green jak by iwent był w cholandi to pewnie bym tak zrobił @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Adrianosiku 288 Napisano 4 Października 2022 Elo prosiaczki iwent zakończony sukcesu się nie spodziewałem to też się nie zawiodłem to był zbyt ogólny iwent następnym razem jadę na dedykowane iwenty np festiwal konopi czy coś w ten styl tam będzie lepiej, 4 dni nie widziałem moich maleństw już widzę i tylko jedna roślina wykazuje się sporym potencjałem reszta to średniaki by nie powiedzieć że kiepśćzna, mimo to zostają w boxie bo czymś muszę go wypelnić meriguane może jeszcze da czadu ale jeden to też jakiś niedojeb drugi tak średnio bym powiedział 2 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Adrianosiku 288 Napisano 6 Października 2022 Siatkę dostała przy treningu łodyga pękła na pół 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Udyr 2,139 Napisano 6 Października 2022 @Adrianosiku sklej taśmą i będzie cisnąć dalej. Btw. Wino z porzeczek to po lewej ? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Adrianosiku 288 Napisano 6 Października 2022 Na każdym pięterku zostawiłem jedną gałązke @Udyr no jak przecież to musi rosnąnć a taśma ograniczy to @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Udyr 2,139 Napisano 6 Października 2022 @Adrianosiku pod złamaniem do czasu zrośnięcia, żeby się bardziej nie rozjechało. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Adrianosiku 288 Napisano 7 Października 2022 @Adrianosiku no właśnie ! Z tego powodu nie zabandażowałem Na pierwszej focie 2 razy candy Kusch jeden w źemi drugi w włóknie silikonowym druga fota to meriguane, chyba powinienem mocniej upchać podłoże Candy Kusch meriguane tak obcięte bo rosły źle jakieś wady genetyczne , odrostów dało to kopa do wzrostu 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Adrianosiku 288 Napisano 8 Października 2022 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Kartek 109 Napisano 8 Października 2022 @Adrianosiku faktycznie kurde żeby ci nie pękło, pierdyknął bym plaster na rane materiałowy możesz go za tydzień/2 zdjąć @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Adrianosiku 288 Napisano 9 Października 2022 @Kartek nie rozchodzi się już bardziej, miałem już tak myślę że będzie średnio @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Adrianosiku 288 Napisano 11 Października 2022 Roślinki rosną, dalsze plany na wertikalboxa w toku jestem na etapie projektowania stelaża na nowo, w celu maksymalnego uprostrzenia transportu składania i rozkładania wynalazku a także na zminimalizowanie kosztów produkcji Przy okazji jaramjaraniebojaramniejaraniejarania Coś ostatnio w pracy mnie ciągnie 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Mr.Green 4,309 Napisano 11 Października 2022 Zapalki z monachium? Jezeli tak to mamy dosc blisko do siebie 🙂 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Adrianosiku 288 Napisano 11 Października 2022 @Mr.Green miasteczko 50km od nurnbergu @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Adrianosiku 288 Napisano 11 Października 2022 Taki kolega mi tutaj wyrósł 🙂 kto wie co to? 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Mr.Green 4,309 Napisano 11 Października 2022 @Adrianosiku hehe szkoda ze to nie palonko rosnie samo bokiem 😛 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Adrianosiku 288 Napisano 12 Października 2022 @Mr.Green wyrosło mi tego więcej to dynia, suszyłem pestki z niej parę wpadło na spód boxa tam trochę mokro jest to rosną zostawię je niech wypiją wode z dna boxa śćerać nie Bendę musiał hehe Dzisiaj z rana czeba chmurę puśćci i do roboty ścane zdrapać 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Mr.Green 4,309 Napisano 12 Października 2022 Trapezowka i jechane 😛 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach