TROUBLEMAKER 66 Napisano 18 Października 2022 @Mr.Green kulawe te klipsy sa . Wole te zaczepy jak ma monkey @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Brazil Munster 709 Napisano 18 Października 2022 W tych co ja mam są dwa uchwyty. Standardowy jak na foto i drugi jest taki ze skręca się za pomocą motylka i i zaciska się na stelarzu. 1 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Barney's 271 Napisano 18 Października 2022 @TROUBLEMAKER ja takich malenst nie używam tylko duże 100w @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Brazil Munster 709 Napisano 18 Października 2022 Tak tylko ty tam masz areały w porównaniu do tego @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Mr.Green 4,309 Napisano 18 Października 2022 @TROUBLEMAKER jak sie cos "woli" to to kosztuje i za to sie placi. Jak sie chce tanio to sie bierze jak jest . Niestety.. takie prawa wszechswiata 😄 Nie ma ze szybko tanio i dobrze 😄 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Rzeźnik 447 Napisano 18 Października 2022 @Brazil Munster miałem ten garden highpro i polecam, ale podczas suszenia jak dałem go poziomo to go chuj strzelił, wydałem 22 euro na jakieś 112 dni działania, może przypadek, ale ogólnie kabel długi, dwie końcówki do stabilnego montażu, moc i regulacja zadowalająca, więc kupiłem teraz dwa kolejne na następną uprawę, tylko o mniejszej mocy , bo właściwie to więcej mi nie potrzeba i myślę, że będę zadowolony ✌️😁 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Brazil Munster 709 Napisano 18 Października 2022 Powiem ci ze u mnie w każdej pozycji lecą od 1.5 roku z jakimiś przerwami urlopowymi wiec całe nic. Pracują i jest git. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Rzeźnik 447 Napisano 18 Października 2022 U mnie to chodziło 24/7, może stąd problem ^ ^ 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Brazil Munster 709 Napisano 18 Października 2022 No u mnie od 1.5 roku chodzą 24/7 może z 5 tyg przerwy miały. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Rzeźnik 447 Napisano 18 Października 2022 Czyli to prawda co ludzie o mnie mówią, wszystko psuje mi się w rękach 😁 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Mr.Green 4,309 Napisano 18 Października 2022 @Rzeźnik jak sie robi na dewastacji.. to juz tak bywa 😄 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Rzeźnik 447 Napisano 18 Października 2022 (edytowane) @Mr.Green Na dewastacji to robią cygany z kontenera importowanego z Krajowej, ja to NORMALNIE RZEŹBIĘ W MIĘSIE, KURDE 😁 Ale sens ogólnie do mnie dotarł 😁 Edytowane 18 Października 2022 przez Rzeźnik 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Mr.Green 4,309 Napisano 18 Października 2022 @Rzeźnik wybacz jezeli Cie urazilem 😄 nie taki byl cel 😘 Jak najbardziej jestes artysta w tym co robisz 😛 dewastacja by byla jakbym ja tam poszedl i sie za to zabral 😄 jednak oboje wiemy ze slowo dewastowac bylo tylko metafora 😛 A orginal cygan nie pracuje.. takze ten 😄 Sam robie rozbiorki roznych prac budowlanych czasami.. i nic w tym zlego 🙂 czasem trzeba rozjebac zeby zrobic cos nowego 🙂 Ogolnie zmienilem podejsccie jak jestem w sklepie i kupuje miesko 🙂 od czasu kiedy sie "poznalismy" 😄 wieksza wage przykladam do jakosci obrobki produktu xD i jak biore jakas porcyjke to mysle o Tobie 😄 serio 🙂 i mysle sobie taki udupcony w tym sklepie.. " czy on Tu byl" hehe 😛 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
TROUBLEMAKER 66 Napisano 20 Października 2022 Hmm niedobory pk(zamówiłem pk od grotek do 3 dni ma przyjść o ile ta zjebana poczta nie poleci w chuja) czy przejarane nawozami @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Mr.Green 4,309 Napisano 20 Października 2022 @TROUBLEMAKER czyli PK bedzie dopiero po weekendzie.. a do tego czasu troche sie wyzre 🙂 nie masz tam nic do papu dla nich? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
TROUBLEMAKER 66 Napisano 20 Października 2022 @Mr.Green dałem im w sumie 0.5 jakiegos pk od koleżki . Nie pamięta nazwy.. nie wiem czy to to . @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Udyr 2,139 Napisano 20 Października 2022 @TROUBLEMAKER daj zdjęcia bez lampy, coś mi tu nie bangla z tym wyglądem liścia. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
TROUBLEMAKER 66 Napisano 20 Października 2022 @Udyr narazie nie ma mnie . Ziomek mowi ze mu wuglada na niedobor z przejaraniem xd @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Mr.Green 4,309 Napisano 20 Października 2022 Czyli wciagnal i zapalil ? Hehe 😄 wiecej zdjec daj bo to teraz sie zacznie dochodzenie ala inspektor gadzet 😛 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Udyr 2,139 Napisano 20 Października 2022 Popalenia właśnie tak wyglądają, niedobór bardziej od środka wyłazi. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach