TROUBLEMAKER 66 Napisano 16 Października 2022 @Mr.Green mam słabe miejsce na namiot . Jest nienduzo większe od namiotu i poprostu samo w sobie jest "cieple" 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Brazil Munster 709 Napisano 16 Października 2022 Led grzeje swoje wiadomo. I mnie na flo 18 Noc a za dnia 25. Tyle ze u mnie przytwarte okno wiec to duża różnica. kolego co do tej jasnej to jej raczej brakuje PK a nie azotu. Bo wyjada się od góry a nie dołu. Puchnąć zaczyna i zaczyna się wysysanie z lisci. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
TROUBLEMAKER 66 Napisano 16 Października 2022 @Brazil Munster fakt jak mam otwarte drzwi do schowka i namiotu to mam 26 przez dzień.. następny grow namiot chce postawić w pokoju. Muszę przekupić kobitę hehe. Mam pk w zanadrzu to może następnym razem jej dorzucę z 0.5ml czy myślisz żeby więcej.. Reszta roślin naprawdę ładnie wygląda. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Brazil Munster 709 Napisano 16 Października 2022 @TROUBLEMAKER zapodaj jej smialo 1ml. Co by za szybko nie wykończyła się 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Danczan 44 Napisano 17 Października 2022 @TROUBLEMAKERsprawdź sobie pk shooting Powder tym je naprawdę nakarmisz @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Barney's 271 Napisano 17 Października 2022 @TROUBLEMAKER kup1 wiatrak 30w i ustaw tak żeby chłodziło lampę od góry i temperatura zejdzie @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
TROUBLEMAKER 66 Napisano 17 Października 2022 @Barney's temu lumatekowi nie grzeje się aż tak zasilacz jak np pamiętam w Marsie..@Danczan mam jakiś ponoć mega mocny nie pamietam nazwy bo to mi ziomo odlal kiedys swojego . Ale sprawdze ten co piszesz To mowa o tym w saszetce ? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Danczan 44 Napisano 17 Października 2022 @TROUBLEMAKERdokładnie to najmocniejszy chyba na rynku. Testowany robi robotę i wydajny w opór @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Udyr 2,139 Napisano 17 Października 2022 @TROUBLEMAKER Grotek bloom też jest spoko 0-50-30 . I blossom blaster 0-48-31. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
TROUBLEMAKER 66 Napisano 17 Października 2022 @Danczan i nie jest drogi w sumie . @Udyr Tylko nasłuchałem sie ze pk to podaje sie pod koniec flo i to tez nie często tylko te 2,3 podlania .. Ja mam dopiero 3tydzien flo to mogę im wrzucić w sumie delikatnie skoro to takie mocne .. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Mr.Green 4,309 Napisano 17 Października 2022 @Udyr to po co sie ludzie podniecaja PK 13/14 jak tu takie terminatory wjezdzaja po 30 /40 😄stosowal tutaj ktos takie rzeznicze substraty ? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Udyr 2,139 Napisano 17 Października 2022 @TROUBLEMAKER fosfor i potas roślina zużywa nawet na wegu, tylko w mniejszym stopniu. Pisałem kilka postów wcześniej że biobizza lałem z tabelki, nawet co podlanie dawałem bez żadnych przerw na czystą wodę. Pk w połowie kwitnienia podaj przez 2 tyg co 2 podlanie. Zajrzyj na moją zakończona fr, tam jest opisane przy każdym up-ie jak dany tydzień wygląda. Jak nie spieprzysz to nie zrozumiesz, a jak się będziesz pieścił z bio nawozami to będzie żółtaczka na liściach na koniec 🙂 @Mr.Green te 0-30-40 podaje się w małych dawkach i starczają na długi czas. Grotek ma chyba 0,1g na litr, działa to fest szybko. 1 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Danczan 44 Napisano 17 Października 2022 Ja shooting Powder podawałem w ilości około 10g /20l i to od 4 tyg flo przez 2-3tyg co 2 podlanie a do tego leciał jeszcze booster i atami bloombastic i było git 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
TROUBLEMAKER 66 Napisano 17 Października 2022 @Danczan @Udyr Dzięki panowie , zamówię któregoś z podanych . A co do odżywiania biobizem , już podnosze więcej. Teraz w planie 2ml blooma 2ml heavena I 1topmaxa I będę stopniowo dalej podnosił co podlanie . Dobrej nocy To normalnie moge mieszać z biobizem ? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Brazil Munster 709 Napisano 17 Października 2022 Bez problemu można mieszać. dosliny rozkręca ci się teraz to będzie duże zapotrzebowanie na żarcie. 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Barney's 271 Napisano 17 Października 2022 @TROUBLEMAKER no chciałeś pomysł na temperaturę to ci napisałem zbije ci to o ok 3 stopnie @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
TROUBLEMAKER 66 Napisano 18 Października 2022 @Barney's kupiłem aptus regulator .. ale na przyszły grow mam zamiar dorzucić właśnie jakiś oscylacyjny tylko nie monkey.. polecisz mi jakiś tani w miarę na takim zaczepie fajnym . Chciałem kupić od infinity ale kurwa 70£ Chciałbym 4 mieć ogólnie w każdym rogu @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Udyr 2,139 Napisano 18 Października 2022 (edytowane) Secret Jardin? Ram ? 2 na górę wystarczą. Na flo jeden jeszcze nad doniczkami i masz huragan jak należy. A czekaj monkey to secret jardin 😄 Edytowane 18 Października 2022 przez Udyr 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Brazil Munster 709 Napisano 18 Października 2022 Uzywam garden highpro od półtora roku i dają radę masz możliwość chyba dwóch mocy. jak Chcesz 4sTuki to 5W będą wystarczające na taka powierzchnie 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Mr.Green 4,309 Napisano 18 Października 2022 @Brazil Munster takiego? Takie oscylacyjne sa po 10€ na ebay-u Jednak tak na wyspach po ewakuacji z EU to chyba lipa cos sciagac z EU..? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach