Brazil Munster 709 Napisano 16 Września 2022 Teraz bedzie szła z dnia na dzień coraz to szybciej. A jak pokaże prefolwery to wogole ogień. dokładnie, lepiej wywalić co zbędne i tym bardziej doświetlić grube łodygi żeby mieć gruby sort. 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
TROUBLEMAKER 66 Napisano 16 Września 2022 @Brazil Munster otóż to.. Albo grubo albo wcale.. Pod koniec drugiego tygodnia od przełączenia zacznę wprowadzać im do diety powoli biobloom. Później już tylko topmax no i ewentualnie Fishmix jak pokaże Duże braki azotu ale mam cicha nadzieję że sam heaven ogarnie.. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Brazil Munster 709 Napisano 16 Września 2022 Bloom i rak w sobie chyba zawiera coś azotu. ona zanim przejdzie na flo od przełączenia to zejdzie 7-10 dni wiec może hyc ciut za szybko na blooma. Ale zobaczysz jak wogole pozbierają się @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
TROUBLEMAKER 66 Napisano 16 Września 2022 @Brazil Munster będę zaczynał od 0.2 0.3 na litr na spokojnie żeby się przyzwyczaila i co drugie podlanie zwiększał o te 0.1 0.2. Jeszcze nie wiem. Fakt zobaczę jak się pozbiera. Tak liczę do 7 dni śmiało zacznie pokazywać klaki @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
TROUBLEMAKER 66 Napisano 19 Września 2022 Dzień 33 4 dzień flo Z całego serca jeśli ktoś myśli nad zakupem #lumatek300wpro polecam w chuj.. Lampa na 50%, boję się co by się działo gdy bym wrzucił jej 75%, a jest taki zamysl ale to tak gdzieś myślę w 6 tygodniu flo jej przy jebac na obrotach xd Ostatnio dostały wody samej z calmagiem 0.5ml na litr. 3litry na łeb W Następne podlanie prawdopodobnie poleci 1ml bioheaven 1ml bio grow 0.5ml calmagu I myślę czy jeszcze dać jej silicy(krzemu) Pod koniec 2tygodnia lub wcześniej o ile pokaże braki, wprowadzę bioblooma stopniowo powoli od 0.2 0.3 na litr i z co drugim podlaniem będę podnosil o 0.1 0.2.. zobaczyny Zamówiłem też porządny osuszacz bo niestety ten za 10£ nie ogarnia klimatu Szkocji 🙂 a aktualnie mam rh ponad 70% a momentami ponad grubo.. Temp 26 - 20 4 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
TROUBLEMAKER 66 Napisano 21 Września 2022 Dzień 35 Dzień flo 6 Lekki fryzjer z liści chorych. Preferuje tylko taka opcje Lampę troszkę podniosłem bo jedna z panien pcha się jak szalona, narazie nic nie łamie jeszcze mają sporo miejsca w górę 🙂 Ogólnie zdrowe panienki bez większej ilości odżywek. Dziś dostały 0.3ml biogrow na litr (nie widzę sensu podawania więcej, panny zdrowe), 1ml bioheaven na litr ( z nim raczej polecę do samego końca, no robi robotę co tu dużo gadać) Odpuściłem im z calmagiem Pod koniec drugie tygodnia pierwsza dawka bioblooma 0.2 na litr. Pozdrawiam 2 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Brazil Munster 709 Napisano 21 Września 2022 Ile maja wysokości ? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
TROUBLEMAKER 66 Napisano 21 Września 2022 @Brazil Munster jutro zmierzę jak wstaną, ponad 50cm na pewno @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
TROUBLEMAKER 66 Napisano 23 Września 2022 6 dni i lecimy z lolipopingiem , niech się dzieje wola boska @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Cali 124 Napisano 23 Września 2022 @TROUBLEMAKER trochę szybko na lollipopping celuj w 18 dzień Jeżeli się zbijają to dobrze duże odstępy topkow = mniejszy plon @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
TROUBLEMAKER 66 Napisano 23 Września 2022 14 dzień zbyt szybko ? No ok to posłucham rady poczekam te 4 dni dłużej @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
TROUBLEMAKER 66 Napisano 24 Września 2022 dzień 9 po flipie received_1043286926344148.mp4 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Mr.Green 4,309 Napisano 24 Września 2022 One teraz dopiero pojda w gore.. drugi i max do trzeciego tygodnia @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
TROUBLEMAKER 66 Napisano 24 Września 2022 @Mr.Green mam nadzieje ze wychamuja przed sufitem @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Cali 124 Napisano 24 Września 2022 @TROUBLEMAKER ile cm trzymasz lampę? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
TROUBLEMAKER 66 Napisano 24 Września 2022 @Cali aktualnie 30cm miejscami 20 bo odmiana jaka pojebana jak na koksie @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Mr.Green 4,309 Napisano 24 Września 2022 @TROUBLEMAKER nie jest pojebana. 😛 15 litrow poty Dlugi weg Dobre swiatlo Dobrze karmione Zdrowe planty To wszystko sklada sie na to ze beda duze i silne. Pewnie kolo 100cm sie zatrzymaja.. 😉 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Cali 124 Napisano 24 Września 2022 @Mr.Green duża nie znaczy że plon duży 😄 lepsze są małe a zwarte 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
TROUBLEMAKER 66 Napisano 24 Września 2022 @Cali nikt nie napisal o dużym płonie heh 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Mr.Green 4,309 Napisano 24 Września 2022 @TROUBLEMAKER dokladnie. @Cali zazwyczaj czy mala czy duza to plon podobny @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach