Mr.Green 4,309 Napisano 14 Września 2022 Ja pierdole.. piekna sprawa.. 🙂 kurde na takie grzyby to bym poszedl 🙂 lolek i zbieranko 🙂 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Juras80 273 Napisano 16 Września 2022 29 dzień wega Zaczynaja z szoku wychodzić po fim Ogolnie dość trudna uprawa te dwa gatunki bardzo nie lubią treningów stresujących. Dałem wczoraj lampę wyżej by trochę się wyciągnęły do treningu. Widząc tempo wzrostu nie przewiduje ,krótkiego weg , myśle ze conajmniej 3 - 4 tyg nim przełączę światło 2 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Juras80 273 Napisano 18 Września 2022 Dzień 31 wczoraj je trochę potrenowałem Oczywscie bez ofiar sie nie obyło i 2 odrosty ujebalem. Podlałem roztworem bactrex 1g na litr i 2ml bioheven od Biobiz .Kazada dostała po 0,5l. Macie pojęcie czemu tak wolno ? Po miesiącu powinna być tu Dżungla. A rośliny wyglądać na zdrowsze @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Mr.Green 4,309 Napisano 18 Września 2022 Pewnie stop z powodu stresu 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Juras80 273 Napisano 18 Września 2022 Mam ochotę na lepsze oświetlenie HPS przejdzie do lamusa. Mój budżet to około £400 Cholernie trudny wybór pare dni już sprawdzam parametry. zastanawiałem się nad tymi lampami : Bardzo bym prosił o doradzanie 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Wiesiu 80 Napisano 18 Września 2022 @Juras80 viparspectra sprawdzona nawet ktoś tu uprawia na niej tylko nie pamiętam kto 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Mr.Green 4,309 Napisano 18 Września 2022 (edytowane) Dobrze wygladaja cenowo przy MarsHydro bo 480W z diodami Samsunga to 600€ Edytowane 18 Września 2022 przez Mr.Green 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
TROUBLEMAKER 66 Napisano 18 Września 2022 @Juras80 obczaj lampy migro aray. Ps moje panie też mają podobny wiek i widzę że ta twoja lampa nie za dobra @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Juras80 273 Napisano 18 Września 2022 @TROUBLEMAKER swoje już tez przeżyła pewnie nie ma pełnej mocy po tylu cyklach Twoje Ledy nie są sprzedawane na aby a jedynie tam mogę coś kupić. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
TROUBLEMAKER 66 Napisano 18 Września 2022 @Juras80 aby? Ebay? Polska? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Juras80 273 Napisano 18 Września 2022 Ebay UK @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Mr.Green 4,309 Napisano 18 Września 2022 Polowa growerow z Polski poleciala na wyspy hehe 🙂 I juz wiesz ktora wybrac? 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
TROUBLEMAKER 66 Napisano 18 Września 2022 @Juras80 dlaczego możesz tylko kupic z ebay? To jak nie migro aray to bierz maxi bright. Znajoma ma kozak 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Juras80 273 Napisano 18 Września 2022 @Mr.Green Narazie spoko nie mam na chwile. Kolega mi radzi maxi bright. Obejrzę parametry i cenowo jak wyjdzie 56 minut temu, TROUBLEMAKER napisał: @Juras80 dlaczego możesz tylko kupic z ebay? To jak nie migro aray to bierz maxi bright. Znajoma ma kozak Bo mogę na kredyt tam kupować. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Juras80 273 Napisano 18 Września 2022 Zdecydowałem się na Maxibright Daylight LED 480w Pro Za dwa przesyłka będzie. To mi sie teraz miejsca zwolni w boxe wentylator wywalę na zewnątrz sam filtr zostawię rura i panel led. 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
TROUBLEMAKER 66 Napisano 19 Września 2022 @Juras80 też biorę na credyt rzeczy z ebay ale to raczej przez PayPal się bierze a PayPal można płacić wszędzie prawie 🙂 ale i tak maxi bright dobry wybór 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Juras80 273 Napisano 21 Września 2022 Zobaczymy czy warte tej kasy. Narazie 50cm na 50%. 2 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Mr.Green 4,309 Napisano 21 Września 2022 Odrazu jasniej w boxie hehe @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Juras80 273 Napisano 21 Września 2022 10 minut temu, Mr.Green napisał: Odrazu jasniej w boxie hehe Piękne światło. Nie chce się przystać obserwować. wkroczyła nowa era leda Hps będę tez dobrze wspominać ale nie zatęsknię. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Juras80 273 Napisano 21 Września 2022 68548226210__956E0ECA-490D-41D9-9432-3EF147F18744.MOV @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach