Ciemny 45 Napisano 31 Sierpnia 2022 @Mr.Green to wyczytałem Jeśli oczekujesz dużych zbiorów, to jest to propozycja dla Ciebie. Pure AK daje od 550 do 650 g materiału z metra kwadratowego uprawy indoor. Warto podkreślić, że jest to odmiana o znakomitej dynamice. Czas kwitnienia pod dachem wynosi 7-9 tygodni, a w końcu nie jest to automat. NO to chyba nie 😅 a to jak kiedyś kupiłem pisało na stronie . @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Mr.Green 4,309 Napisano 31 Sierpnia 2022 @Ciemny yhy 😄 bo ja czapa upalona i patrze ze tytul auto a piszemy o przelaczaniu i w ogole 😄 no to chyba nie auto 😄 Nawet jak dzisiaj przelaczysz to braknieu z tydzien albo dwa.. tak mysle.. o ile rzeczywiscie jest to fast. Termin goni ? :] @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gibexnator 227 Napisano 31 Sierpnia 2022 @Ciemny ja od razu dolałem strzykawką wody , śmiało. Powachaj i poczujesz trucizne co2. 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Ciemny 45 Napisano 1 Września 2022 @Mr.Green auto to jest wkesza 😁 tak jak w opisie .ta mała to miał być taki dodatek . Tez mi się wydaje że braknie więc chyba na razie niech będzie a później się zobaczy. No torszke słabo z czasem.. mam go do około połowy października może parę dni więcej, później wyjeżdżam na 2/3tyg . @Gibexnator w poprzedniej dolalem to po miesiącu zrobiła się woda . @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Ciemny 45 Napisano 4 Września 2022 Siemka 👊 Dzień 29. Panna wystrzeliła jak szalona tylko pytanie kiedy zacznie kwiatnac 😅 Podlana była dwa dni temu : Cal mag 1ml Micro bloom 1ml Grow blom 1ml Bloom bloom 1ml To wszystko na litr wody i ph zbite do 6.3 Nie widać żadnych niedoborów z czego bardzo się cieszę 😁 A co do lampy, zmieniać jej ustawianie? Tzn dać ja wyżej? Czy podkręcić moc ? Aktualnie 60% mocy i jakieś 50cm od Panny. A co do małej... Wylatuje wolę się zająć jedna . Nie muszę przełączać lampy co by miało jakiś negatywny wpływ na auto . A druga sprawa to pewnie by nie dążyła. Parę fotek . @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Kibic 230 Napisano 4 Września 2022 1 godzinę temu, Ciemny napisał: Panna wystrzeliła jak szalona tylko pytanie kiedy zacznie kwiatnac niedługo 1 godzinę temu, Ciemny napisał: A co do lampy, zmieniać jej ustawianie? Tzn dać ja wyżej? Czy podkręcić moc ? Aktualnie 60% mocy i jakieś 50cm od Panny. jak się nie wyciąga i nie zbija jak sałata to zostaw jak jest, jak będzie kwitła to zwiększysz moc @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Ciemny 45 Napisano 5 Września 2022 @Kibic też mi się wydaje że powinna zacząć kwitnąć za niedługo 😅 Ona teraz idzie fest w górę ale nie widać żeby się wyciągała bynajmniej mi tak się wydaje. Na razie zostawiam jak jest . @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Ciemny 45 Napisano 7 Września 2022 Siemka. Mam pytanko. Mam lampe z lumeri niby 100w leży kurzy się a może by ją tak dorzucić do Marsa .? Wpadł mi do głowy pomysł żeby ją podzielić na pół "z tym problemu nie będzie " i po dowch stornach Marsa dać dwie połówki tej lumeri, ona świeci na różowo niebiesko i chyba coś jeszcze ale dominuje różowy. Nie będzie za dużo światła ? Dobry to pomysł ? Czy wgl nie ma sensu ? Mam taką wizję 🤣 pozdro . @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Przedzior 239 Napisano 7 Września 2022 @Ciemny jak chcesz możesz dodać tylko obserwuj co się dzieje... @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Ciemny 45 Napisano 7 Września 2022 @Przedzior nie jest to marnowanie prądu? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Przedzior 239 Napisano 7 Września 2022 Ogólnie wydaje mi się że do 60x60 mars1000 w zupełności starczy. Ale jak pisałem chcesz spróbować to spróbuj... Będę za 2 tyg otwierać drugiego boxa 60 i będzie tam mars600 i dwie lampki ledowe od zeed... Na 3/4 planty w zupełności wystarczy. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Udyr 2,139 Napisano 7 Września 2022 @Ciemny pewnie mówisz o takim niebiesko różowym "100w". Tam max 35-40 w jest. A i szkoda prądu na to. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Ciemny 45 Napisano 8 Września 2022 @Przedzior no podobno wystarcza marsik a ja w dodatku mam jedną pannę 😁 dzięki za sprostowanie. @Udyr tak o takim czymś mówię 😅 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Ciemny 45 Napisano 8 Września 2022 (edytowane) Siemka . Dzień 31 .w poprzednim poście się pomyliłem i źle wpisałem dzień 😅 dziś policzyłem i jest prawidłowo. Panna cały czas idzie w górę i jakoś nie ma chęci żeby zakwitać.. czy ona już nie powinna kwitnąć? A ogólnie to wsztko w porządku tak mi się wydaje nie widać żadnych niedoborów. Podniosłem lampę parę cm bo była 26cm od szczytu Czy temperatura nie jest za niska ? Obecnie zasilacz jest poza boksem jeśli go włożę do boksa pewnie temp skoczy że dwa stopnie ,ale czy jest to potrzebne? Niżej parę fotek Podlana woda z ph6.5 Edytowane 8 Września 2022 przez Ciemny @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Udyr 2,139 Napisano 8 Września 2022 @Ciemny wyciąga się tylko Ty tego nie zauważasz bo masz do niej ciągły dostęp 🙂 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Ciemny 45 Napisano 8 Września 2022 @Udyr to że idzie w górę to widzę ale martwi mnie że jeszcze nie kwitnie .. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Udyr 2,139 Napisano 8 Września 2022 @Ciemny włosy już są. Więc się będzie rozkręcać. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Ciemny 45 Napisano 9 Września 2022 @Udyr no mam nadzieję że zacznie kwitnąć bo ona chyba nie wiem że mam czas ograniczony 🤣 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Ciemny 45 Napisano 11 Września 2022 Panowie co się odwaliło? Dziś podlana ponad litr wody do tego dorzuciłem 2ml cal mag i big bud 2ml zbiłem pH do 6.2 I listki klaply.. nie jest przelana bo miła sucho i była podlewana z 4 dni temu . Dodam że zaczęła kwitnąć jakieś dwa dni temu . @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Udyr 2,139 Napisano 11 Września 2022 @Ciemny jak woda była chłodna to ja troszkę zszokowało. Nic jej nie będzie. Za godzinę może dłużej będzie wyglądać normalnie. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach