Mr.Green 4,309 Napisano 21 Października 2022 @Gooner zawsze mozesz dolaczyc do dyskusji gdziekolwiek ona jest a toczy sie ona w roznych miejscach 😛 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Zielone krainy Napisano 21 Października 2022 (edytowane) @Gooner Ładnie wygląda, ale jak tak patrzę to niezbyt przekonany jestem, że ona dość napuchła do kosy, ja bym jeszcze potrzymał, bo doły coś takie mniej wyraźne, jakby mniej zbite, jak na moje oko, ale zdjęcie też nie do końca pozwala ocenić. Edytowane 21 Października 2022 przez Zielone krainy @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Mr.Green 4,309 Napisano 21 Października 2022 Roslinki eleganckie Ci wyszly 🙂 jak na przekrojone butelki jest kozak 😛 i tez wydaje mi sie ze ona moze jeszcze troche potrzebowac i dopuchnac nawet. Lej wode z miodem i bedziesz widzial jak dojrzewa 🙂 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gooner 97 Napisano 28 Października 2022 (edytowane) Witam! 101 dzień życia i 70 kwitnienia. Ostatni tydzień to podlanie samą wodą z miodem, w niedzielę pewnie jak przeschnie powtórka i czekam kilka dni i zbiórka. Pierwsze oznaki wysysanie po liściach są widoczne więc myślę, że ten tydzień jeszcze powinien wystarczyć? W ostatnim tygodniu widać było, że roślinki jeszcze trochę napuchły. Jakieś rady? pozdrowienia Edytowane 28 Października 2022 przez Gooner 2 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Udyr 2,139 Napisano 28 Października 2022 @Gooner nożyczki zacznij ostrzyć 🙂 I nie wysusz za szybko, nawet po ścięciu nie musisz usuwać liści. Dłużej sobie schnąć będą. 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Brazil Munster 709 Napisano 28 Października 2022 A jak sytuacja z trichomami ? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gooner 97 Napisano 28 Października 2022 Kilka % bursztynu. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Brazil Munster 709 Napisano 28 Października 2022 No to za tydzień będzie już ładnie 😉 idealny czas na kosę. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gooner 97 Napisano 31 Października 2022 (edytowane) Dzięki Panowie za dobre słowa. A więc jedna z ostatnich aktualizacji. 104 dzień i 73 kwitnienia. Dzisiaj ostatnie podlanie woda z miodem. Czekam 2-3 dni, robię 48 ciemni i kosa. Zaczynają się bardziej wysysać. Myślę, że to będzie dobry czas. Pozdro Edytowane 31 Października 2022 przez Gooner 1 2 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach