Eddie Plant 251 Napisano 21 Października 2022 @Udyr wszystko ma swój start. Widzę potencjał w tym strainie i napewno inni też dostrzegą xd Panpestka powinien się zainteresować, bo robią typowo pod nasz klimat outdoorowy, a wiadomo że ten kamuflaż robi robote apropo, macie jakieś męskie pyłki z bananów ? xd myślałem o tym by trzymać sobie takiego jednego Szafka-boxa pod tym żyrandolem jeden krzak do krzyżowania na pestki xd @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Udyr 2,139 Napisano 21 Października 2022 (edytowane) @Eddie Plant azotan srebra sobie kup i rewersje płci na odroście zrób. Edytowane 21 Października 2022 przez Udyr 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Eddie Plant 251 Napisano 22 Października 2022 Panowie, Panie.. używał ktoś z Was czegoś takiego jak Terpinator od Rhizoflory? tak samo Green Sensation od plagrona, @Zielone krainy @Tester wiem, że napewno jeden z Was używa. Duża różnica z i bez? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Eddie Plant 251 Napisano 22 Października 2022 @Udyr apropo, na odroscie? czy klonie? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Udyr 2,139 Napisano 22 Października 2022 @Eddie Plant na odroście dolnym może być. Nie powinno wywalać jaj na innych gałęziach niż ta opryskana. Abyś pamiętał że po zebraniu pyłku trzeba będzie nałożyć szczelny worek i obciąć jajcarza. I po całej akcji dokładna dezynfekcja wszystkich elementów namiotu i sprzętu. Z wyjęciem doniczek z roslinami i umyciem ich z każdej strony . Chyba że cały namiot chcesz na nasiona zrobić to może latać pył. 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Eddie Plant 251 Napisano 22 Października 2022 @Udyr akurat to się naczytalem, ze pylek to pylek i moze ladnie zjebac dzien xd ale to ze na jedym odroscie mozna to nie wiedzialem, danke 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Zielone krainy Napisano 22 Października 2022 @Eddie Plant Green sensation to w mojej ocenie skuteczny stymulator, ja go łącze z Royal Sugar, u mnie robi dobrą robotę, ale nie mam porównania, bo od początku go stosuje, więc nie wiem, jakby uprawa wyszła bez niego na samym pk13/14, ale pewnie jakieś kolosalnej różnicy by nie było wizualnie. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Eddie Plant 251 Napisano 28 Października 2022 Dobra moi drodzy, czas na podsumowanie: Z jednego criticala którego zrobiłem jako pierwszego nawet nie zwazylem urobku. Crit nr 2 = 38g na sucho Crit nr 3 = 34g na sucho I łącznie z dwóch Black Jack Hererów wyszło na sucho 91,24g, co daje w sumie ładny wynik, bo 163,24g + ten zjarany pierwszy Critical. Jestem zadowolony TEMAT DO ZAMKNIĘCIA @Tester 2 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Mr.Green 4,309 Napisano 28 Października 2022 Klepie? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Eddie Plant 251 Napisano 28 Października 2022 @Mr.Green i to jak xd w porównaniu z Criticalem to jak niebo i ziemia. A i plon troszkę większy niż critical. Pewnie gdybym potrzymal wszystko do teraz i na raz ściął to wyszedł by lepiej critical ale.. jest jak jest 😁 niedługo założę nowy temacik, narazie nie mam do tego głowy. W każdym razie zostawiam Wam tu małe co nie co ^^ 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
PrzeMIX 207 Napisano 28 Października 2022 Jedno za drugim idziesz w opór, temacik ładny aż biały od kryształków tylko trymować się nie chciało dokładnie chyba 🤣 tak to szyszunie pierwszy sort jak z kofika 🔥 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Mr.Green 4,309 Napisano 28 Października 2022 To elegancko 🙂 ciesze sie ze jestes szczesliwy 🙂 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Eddie Plant 251 Napisano 28 Października 2022 @PrzeMIX szczerze? nie chciało mi się trymować, a te cukrowe listki są nawet ładnie oszronione więc... zostają 😂 @Mr.Green Gdyby nie ty... 😎👉 My men... 🤜🤛 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Ważniak 191 Napisano 28 Października 2022 Cytat 4 godziny temu, Eddie Plant napisał: Jestem zadowolony To dobrze, ale za wcześnie ścięte, nie dojrzały do końca. 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Eddie Plant 251 Napisano 28 Października 2022 @Ważniak Wiem, ale do końca roku jeszcze jedną uprawę chciałem skończyć, dlatego scinka, a nowe pestki od wykielkowania 12/12 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach