Eddie Plant 251 Napisano 14 Września 2022 @Kartek myślałem o scogu, może od następnej uprawy 🙂 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Eddie Plant 251 Napisano 14 Września 2022 Poszło defo, ostatni raz je tykałem przed ściną. Zdjęc narazie nie pokaże, w sobote jak będę im dawać papu to zrobie zdj @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Eddie Plant 251 Napisano 15 Września 2022 Postanowiłem sprawdzić co tam słychać u moich dziewic, i widzę, że zaczynają iść w objętość.. w końcu xd Herbatka już czeka ^^ 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Przedzior 239 Napisano 15 Września 2022 @Eddie Plant cóż to za herbatka? Z królowej? 😝 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Eddie Plant 251 Napisano 15 Września 2022 @Przedzior chcesz wixa? Xdd może puścisz pod pachami pre flowsy 😁 3 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Eddie Plant 251 Napisano 16 Września 2022 Dzień 55 (28 po przełączeniu) Podlano 5l herbatki Bio-grow - 4ml/L = 20ml Bio-bloom - 3ml/L = 15ml Top-max - 1ml/L = 5ml Bio-heaven - 4ml/L = 20ml Alg-a-mic - 3ml/L = 15ml Bud Candy - 2ml/L = 10ml Niestety wilgotność skacze, bo jeden wiataczek wysiada.. Do następnego ^^ 3 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Mr.Green 4,309 Napisano 16 Września 2022 Eddie Plantator 🙂 W poniedzialek wpadam nad Warte 😉 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Eddie Plant 251 Napisano 16 Września 2022 @Mr.Green łoo patrz Panie 😁 ale szczegóły na priv xd @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Kartek 109 Napisano 16 Września 2022 Takie mam poczucie że byś z 4 plantów ściągnął tyle co z tych 5 ale by było bardziej quality xd i wilgotność by było łatwiej ogarnąć . Ja następny projekty szykuje 4 potwory na 120x60x180 Ale ogólnie spoko będzie co palić. 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Eddie Plant 251 Napisano 24 Września 2022 Dzień 63 (36 po przełączeniu) Podlano 5l herbatki Bio-grow - 4ml/L = 20ml Bio-bloom - 4ml/L = 20ml Top-max - 4ml/L = 20ml Bio-heaven - 5ml/L = 25ml Alg-a-mic - 4ml/L = 20ml AN Bud Candy - 2ml/L = 10ml Rozwiązałem problem z wilgotnością kosztem wiatraka mieszającego.. teraz robi za wlotowy 4 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Udyr 2,139 Napisano 24 Września 2022 @Eddie Plant fryzjer też by trochę tam pomógł z wilgotnością. Nabite żarciem jak Mietki denaturatem pod sklepem 😄 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Eddie Plant 251 Napisano 24 Września 2022 (edytowane) @Udyr Wiem, ale już do końca liści nie chcę ruszać xd criticale powinny szybciej dojść niż black jack herery, więc zrobi się przestrzeń ^^ a no piją jak pijoczki 😁 "wyrośnij na duużą roślinke, by czarni dobrzy raperzy mogli Cię palić i staczać się na dno rujnując swoje kariery" -Shorty Straszny Film 2 🤣 Edytowane 24 Września 2022 przez Eddie Plant 2 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Eddie Plant 251 Napisano 27 Września 2022 Taki mały up ^^ 6 2 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
PrzeMIX 207 Napisano 29 Września 2022 Tyle azotu że aż czarne 😁 ale nie widać nawet popalenia 😁👍 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Eddie Plant 251 Napisano 29 Września 2022 @PrzeMIX lepiej dmuchać na zimne xd po za tym Black Jack Herer powinien powoli dostawać wygląd black dominy, więc może być kolorowo 🙂 a black jack herery to dwie pierwsze z brzegu Panny @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Eddie Plant 251 Napisano 2 Października 2022 Dzień 71 (44 po przełączeniu) Podlano 5l herbatki Bio-grow - 4ml/L = 20ml Bio-bloom - 4ml/L = 20ml Top-max - 4ml/L = 20ml Bio-heaven - 5ml/L = 25ml Alg-a-mic - 4ml/L = 20ml AN Bud Candy - 2ml/L = 10ml Cal-mag - 1ml/L = 5ml Jedna roślina bardzo słabo szła i wcześniej ją trochę oskubałem xd więc wczoraj ściełem jej głowe. Ja mam co palić a 4 pozostałe dziewczyny mają spokój ducha 😋 Critical Nr. 3 odpada Temp. i wilg. taka, gdyż teraz mają pore nocną 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Brazil Munster 709 Napisano 2 Października 2022 Ogólnie mocno nabite azotem. Ogranicz trochę azot na ta chwile. przed nimi jeszcze drugie tyle kwitnienia na dobra sprawę. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Eddie Plant 251 Napisano 2 Października 2022 @Brazil Munster mówisz? A Critical nie powinien szybciej dojrzewać na tle w tym wypadku Black Jack Hererów? Na stronie podają Criticalowi okres kwitnienia 7 tyg @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Rzeźnik 447 Napisano 2 Października 2022 @Eddie Plant Mordko, te na 3 i 4 zdjęciu od dołu krzyczą o więcej magnezu 🤓 I serio, lepiej przerzedź te liście, bo 70% wilgotności to dużo za dużo, szkoda, żeby to do kosza poszło, bo zapowiada się lux @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Brazil Munster 709 Napisano 2 Października 2022 @Eddie Plant nie patrz cO na stronie piszą. Ja miałem jedna co miala być w 7 tyg. A wyszla po 10tyg. A druga miała być w 11-12 a wyszła po 8 już w bursztyn. wszystko musiało by być z dokładnością laboratoryjna żeby doszło to w ich założeniu. Swiatlo, wentylacja, temp. Wilgotnosc suple woda itd. co do roślin to ogranicz azot bo one są mocno ciemne co spowolni ci dodatkowo kwitnienie. druga sprawa wyrywaj powoli te liscie po 2-3 dziennie z każdej z roślin żeby tam była dobra cyrkulacja bo bedzie chujnia z wilgotnością. 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach