Przedzior 239 Napisano 12 Września 2022 @Udyr tak? Bo podawałem calmag wtedy gdy podaje nawozy. Jeszcze pytanie odnośnie nawożenia, na yt spotkałem się z "teoria" gdzie co każdy tydzień robi się flush aby wywalić nadmiar składników odżywczych... Tez tak robisz? Czy to bujda na resorach? Robię tak co 2 tyg jak trzymam inne kwiaty w hydro. Ale tutaj normalna ziemia.... @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Udyr 2,139 Napisano 12 Września 2022 @Przedzior jak ktoś podaje maxymalną ilość odżywek jaką się da i roślina cierpi to można robić flusha. Poza takimi sytuacjami zwyczajnie leje się wodę 2-3 razy pod rząd i sam sobie chwast z nadmiarem poradzi. I chyba w kokosie bardziej się to robi, chociaż nie wiem bo w tym się nie bawiłem. Jeszcze nie 😄 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Przedzior 239 Napisano 12 Września 2022 @Udyr właśnie w ten sposób dawkuje. Zeszłym razem nie miałem problemu, nawet założyłem ze mam słabsza lampę to dawałem trochę mniej. No cóż jeszcze ze 4 tygodnie... Tyle czekania... @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Przedzior 239 Napisano 15 Września 2022 Dzień 61 Wczoraj na noc, gdy zgasły wszystkie światła... Dalem oprysk z revive... Na te przypalone liście. Ogólnie, jedna którą po powrocie z urlopu lepiej naginałem wygląda okazałej. W piątek lub poniedziałek przyjdzie osuszacz powietrza... Bo obawiam się tej wilgotności okropnie 😰 Ale... Na stronie RQS i GrowDairy zdjęcia mimozki maja żółte liście... 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Mr.Green 4,309 Napisano 15 Września 2022 @Przedzior na jednym zdjeciu wydaje sie ze lampa jest wysoko. Ile cm od szczytow? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Przedzior 239 Napisano 15 Września 2022 @Mr.Green od poniedziałku jest 45cm od szczytów. Wcześniej dałem tak jak zalecił producent na 30 cm. 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Eddie Plant 251 Napisano 15 Września 2022 @Przedzior tam dobrze widzę, że w kolejce kolejne maluchy się szykują? 😁 co to za odmianki w tle? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Przedzior 239 Napisano 15 Września 2022 @Eddie Plant https://marihuanaforum.pl/topic/10193-3-x-banana-purple-punch-gorilla-cookies-fastbuds-2-x-northen-light-rqs/ 😋 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Mr.Green 4,309 Napisano 16 Września 2022 Chyba za wczesnie te siewki 😛 ile tygodni zostalo jeszcze tej mimosie ? 5 ? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Przedzior 239 Napisano 16 Września 2022 @Mr.Green będę lawirował pomiędzy dwoma namiotami... 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Mr.Green 4,309 Napisano 16 Września 2022 Chcialbym miec dwa namioty 🙂 lawirowalbym jak oszalaly 😄 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Przedzior 239 Napisano 16 Września 2022 @Mr.Green znając życie w teorii wygląda wspaniałe a tylko sobie więcej roboty narobie 😛 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Mr.Green 4,309 Napisano 16 Września 2022 @Przedzior wiecej roboty.. wiecej plonu.. toc to teoria godna praktyki 🙂 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Przedzior 239 Napisano 16 Września 2022 @Mr.Green prawie 9 tydzień tej mimozy. Patrząc na to co było ostatnio jeszcze jakieś 4 tygodnie. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Przedzior 239 Napisano 19 Września 2022 Dzień 65 Ładnie puchna, łapią ładny kolorek i zaczynają się przypalać. Według GrowDairy inni użytkownicy jeszcze dwa tygodnie lecą na nawozach a później flush. Wygląda pysznie 🙂 A ta nawet ma piękne kolorki ❤️💚 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Przedzior 239 Napisano 30 Września 2022 Dzień 76 Zaczynam powoli robić flush, papu ostatnio dostały wczoraj. Trichomy pod mikroskopem wszystkie mleczne i parę bursztynów. Wysuszylem sobie na szybko z 15g i naprawdę robi robotę fajny wesoły haj... Ale to nie takie jak po curingu. Jestem zadowolony z lampy 🙂 1 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Mr.Green 4,309 Napisano 30 Września 2022 Napuchly 🙂 mozesz scinac falowo 🙂 i te doly moga dochodzic jeszcze.:) 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Barney's 271 Napisano 1 Października 2022 @Przedzior pewnie sprawdzasz sam szczyt sprawdź partie niżej 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
TROUBLEMAKER 66 Napisano 1 Października 2022 Zawsze możesz wyjebac popcorn który myślisz że nie dojdzie i tak.. 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Przedzior 239 Napisano 8 Października 2022 Dzień 84 Boczne mniejsze topy ładnie złapały kolor, ogólnie wszystkie ładnie oszronione. Topy są dużo bardziej zbite niż wcześniej. Kolorystycznie występuje dużo fioletu. Zapach... Mmm... Ciekawy, mocno cytrusowy z nuta diesla. Jak w tygodniu sobie popcorn'a u suszyłem to naprawdę ciekawe zielsko... Tak to wygląda z bliska, ale nie mam dobrego aparatu. Na lustrzance w makro na czarnym tle wyglądało by jak sklepowe 😂😂😆 Tutaj już wisi...❤️💚 3 1 2 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach