Mr.Green 4,309 Napisano 30 Września 2022 Mogles dac te wiecej watt 😛 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Pixel 60 Napisano 7 Października 2022 (edytowane) @Mr.Green tak mogłem dać ale lampa poszła dla znajomego... @Mr.Green @Zielone krainy Mam chyba wielki problem kurna! Czy to jest plecha ?! Jeden top to ma... Odrazu piszcie jeśli tak to co robić z tym... Edytowane 7 Października 2022 przez Pixel @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Udyr 2,139 Napisano 7 Października 2022 @Pixel prawdopodobnie tak, bierz nożyczki i wycinaj to zanim się rozniesie wokół. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Pixel 60 Napisano 7 Października 2022 (edytowane) 2 minuty temu, Udyr napisał: @Pixel prawdopodobnie tak, bierz nożyczki i wycinaj to zanim się rozniesie wokół. Całego topa czy ,, dziurę " zrobić ?@UdyrOgolnie chciałem ją potrzymać z tydzień. Max dwa Edytowane 7 Października 2022 przez Pixel @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Udyr 2,139 Napisano 7 Października 2022 @Pixel wytnij co widzisz i to co tego dotykało. Jeśli będziesz widzieć więcej to będziesz musiał cały top usunąć. 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Pixel 60 Napisano 7 Października 2022 (edytowane) @Udyr huj odetnie jednego całego i wytnę na stole bo zem go obmacał całego,zaraz wrzucę foty.Ogolnie to chyba powycinam liście wszytkim żeby była cyrkulacja . @Udyr wyciełem prawie całego do ,przerwy w łodydze.Szkoda mi tej dziewczyny,wytnę plechę i do suszenia nad światłem dam w boxie Edytowane 7 Października 2022 przez Pixel @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Brazil Munster 709 Napisano 7 Października 2022 Jeżeli wilgoć w boxie będzie za wysoka to na innych topach tez ci wyjdzie. Zadbaj o lepsza cyrkulacja bądź daj chociaż dodatkowy mieszający. 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Udyr 2,139 Napisano 7 Października 2022 Przy tych 4 doniczkach to tam tower fan możesz spokojnie wcisnąć. Miotało by plantami jak sebikiem po mefedronie 😄 2 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Pixel 60 Napisano 7 Października 2022 (edytowane) @Brazil Munster wyciągający ustawiłem na drugi ,,bieg" dolny odwróciłem (dmuchał w podłogę susząc doniczkę od dołu)teraz dmucha w górę ,mieszający opuściłem, Wszystko teraz lekko się buja.Z wilgotnością zejść chyba nie dam rady ,taki klimat mam... 55obecnie po podlaniu będzie z 58-60 max. Purple queen a raczej Popcorn Quinn w niedzielę będzie ciach. Edytowane 7 Października 2022 przez Pixel 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Brazil Munster 709 Napisano 7 Października 2022 To taka wilgotnosx nie powinna stanowić jej problemu. Mieszający niech dmucha między nimi i powinno już buc Ok. 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Mr.Green 4,309 Napisano 7 Października 2022 Dobrze jest zainwestowac w wiatrak oscylacyjny ktory robi lepsza robote niz zwykly mieszak @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach