Mr.Green 4,309 Napisano 2 Października 2022 Jakby byly zgnite to bys juz o tym wiedzial 😛 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gibexnator 227 Napisano 2 Października 2022 @Mr.Green nie strasz mnie. Prawie 100 dni , a kurwica mnie wykończy na ostatniej prostej. @Brazil Munster tzn po scince nie suszyć popcornu tylko od razu w masło ?? Bo nie zalapałem @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Brazil Munster 709 Napisano 2 Października 2022 Przesusz tak czy inaczej ja teraz trochę. I dopiero wtedy podlej. Ja dawałem liscie i popcorn prosto w słoik z maslem I gotowałem. W ciasteczkach czy innych gastronomicznych wymysłach i tak Nie wyczujesz chlorofilu 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Kartek 109 Napisano 3 Października 2022 @Brazil Munster liście i popcorn bez dekarbo ? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Mr.Green 4,309 Napisano 3 Października 2022 @Kartek wszystko @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Kartek 109 Napisano 3 Października 2022 @Mr.Green rozumiem że dekarboksylacja zachodzi samoistnie dzieki długiemu gotowaniu ? Ciekawe co jest mocniejsze, staf po dekarbo gotowany 4h czy bez dekarbo gotowany 20h ? Xd @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gibexnator 227 Napisano 3 Października 2022 Panowie , trzymajcie kciuki żeby tej jednej nie trafił szlak. Jutro rano będę patrzył i chciałbym ją podlać. 1 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gibexnator 227 Napisano 4 Października 2022 (edytowane) Zerwałem malutkiego popcorna z dołu , szybkie podsuszenie w piekarniku na 40 stopni w 30 minut i do lufy. Panowie śmiechawa , kopie zajebiście banan nie schodzi z pyska mimo że delikatnie mokry i najmniej dojrzały to tylko trochę gryzie , ale co to będzie po suszeniu i po curingu 😅 Edytowane 4 Października 2022 przez Gibexnator 3 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gibexnator 227 Napisano 8 Października 2022 Panowie , muszę podjać decyzję co zrobić z tym slabszym krzakiem. Niestety lanie samej wody nie pomogło , nadal doniczka cięzka a topy mizerne. Zastanawiam się czy zrobić flusha i ryzykować utratę całego krzaka a może ścinac razem z drugą i zrobić z tego nalewkę , ciastka itp ?? Szkoda jednak bo tam dużo przeźroczystych @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Rzeźnik 447 Napisano 8 Października 2022 @Gibexnator rób co Ci podpowiada serce ✌️😁 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gibexnator 227 Napisano 8 Października 2022 @Rzeźnik ona praktycznie ma zdrowych liści wiatrakowych. Obawiam się ze po prostu nie ma z czego pobierać pokarmu. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Rzeźnik 447 Napisano 8 Października 2022 (edytowane) @Gibexnator no to masz odpowiedź. Bez liści nie ma fotosyntezy, czyli nie rosną, ergo, nie ma sensu tego dłużej trzymać. Pourywaj te chore, największe wiatraki i czas suszyć ✌️😁 gratuluję plonów, będą satysfakcjonujące patrząc po ostatnim zdjęciu 🤠 Edytowane 8 Października 2022 przez Rzeźnik 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Kartek 109 Napisano 8 Października 2022 @Gibexnator rob przetwory, jeszcze zobaczysz że masło z tego z przezroczystymi bedzie zajebiste. 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Mr.Green 4,309 Napisano 8 Października 2022 Cos tam zawsze klepnie 😛 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gibexnator 227 Napisano 12 Października 2022 W Sobotę rano leci kosa. Panowie ta mizerna sztuka jest wysuszona jak fix , noe zaszkodzi jej takie czekanie ?? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Mr.Green 4,309 Napisano 12 Października 2022 To tnij ja. Trichomy jakie? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gibexnator 227 Napisano 12 Października 2022 @Mr.Green nie mam jak , dopiero w sobotę mam wolne. Jutro i pojutrze idę do roboty. Już nawet nie patrzę na trichomy na niej. Wkurwiła mnie suka , 100 dni a ją szlak trafił. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Mr.Green 4,309 Napisano 12 Października 2022 @Gibexnator bywa ziom.. tak to juz bywa.. Mi ostatnio dwie z szesciu pokazaly jajca.. Teraz na 10 pestek wyszly 3.. Kurwa 😄 Ogolnie nie jest ona jakos tragiczna..!? Napuchnieta troche jest takze bedzie z niej co do palenia. RQS troche leci w chuja odnosnie maluczkich klientow wysylajac chyba pestki np. Drugiego sortu.. 😕 Sam zamowilem teraz Dutch Passion zeby sprobowac czegos innego bo tak to tylko RQS. Te Weeding Gelato to tez chyba jakies niedopracowane albo co.. bo moje tez bylo od poczatku zjebane.. a pozniej jajca.. 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gibexnator 227 Napisano 12 Października 2022 @Mr.Green zamówiłem teraz bezpośrednio od Barneysa 2x mimosa orange i gratis critical kush. Wciagnęło mnie zajebiscie to 😊 1 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Mr.Green 4,309 Napisano 12 Października 2022 @Gibexnator to elegancko 😛 jest zajawa. Te mimosy.. to zauwazylem ze chyba zawsze u kazdego dosc mocno streczuja w gore po przelaczeniu na 12/12 wiec warto to miec na wzgledzie. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach