Gostek 5 Napisano 19 Sierpnia 2022 Siema ziomki. Te dwie panny lecą pod kosę za tydzień z racji ze lecę na urlop i nie będzie mnie. Jak rozegrać ten ostatni tydzień? Ile dni przed przestać lać wodę? I czy przed ścinka dać jej 48h w ciemności? Pozdro i dzięki z góry za odpowiedzi 👊👊 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
pro xd 17 Napisano 19 Sierpnia 2022 Napisz ile ci wyjdzie suchego @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Andi 428 Napisano 19 Sierpnia 2022 58 minut temu, Gostek napisał: Jak rozegrać ten ostatni tydzień? Ile dni przed przestać lać wodę? tydzień 58 minut temu, Gostek napisał: I czy przed ścinka dać jej 48h w ciemności? nie koniecznie większość growerów nie daje @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gostek 5 Napisano 19 Sierpnia 2022 Czym mogę dobrze uchwycić trichomy? Albo jaki telefon to ogarnie? Bo iPhone ma problemy @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Wiesiu 80 Napisano 19 Sierpnia 2022 @Gostek podpytaj @Ważniak zobacz jakie on fotki robi @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gostek 5 Napisano 25 Sierpnia 2022 Siemano ziomki. Mały update, dwie lecą pod kosę pod koniec tygodnia, a na dwie trzeba poczekać. Ostatnio zrobiłem mała próbę i naprawdę fajnie to smakuje. Pozdro 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gostek 5 Napisano 27 Sierpnia 2022 Siema ziomki, mam pytanko. Jak je przyciąć? Całą wywiesić do dołu? Czy może jednak posortować jakoś temacik i suszyć na czymś? Pozdro 👊 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Zjaranyarab 35 Napisano 27 Sierpnia 2022 (edytowane) @Gostek łodygi po obcinaj po trymuj i potem susz łodygami do góry nogami (topami w dół) jakiś wiatraczek sobie ogarnij nie za blisko i nie żeby wiało za mocno po prostu żeby był przewiew i żeby nie było tez to w miejscu za bardzo wilgotnym i sprawdzaj co jakiś czas jak łodyga podczas wygięcia strzeli to się wysuszyło u mnie rok temu po (3 dniach wyschło) potem do słoika mocnego z gumka najlepiej i w ciągu dnia tak ze 3 razy otwierać bo w tedy maja mało tlenu i wypaca się jeszcze Edytowane 27 Sierpnia 2022 przez Zjaranyarab @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gostek 5 Napisano 28 Sierpnia 2022 Siema ziomki. W końcu nadszedł ten dzień, ścinka dwóch. Dwie ścinam po urlopie. Bardzo fajnie pachnie, zobaczymy po urlopie co z tego będzie 1 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gostek 5 Napisano 23 Września 2022 Siemanko ziomki po urlopie! miło się zaskoczyłem. Roślinki dały radę, jedna zmieniła całkowicie kolor topów na fioletowy. To naturalne czy oznacza to brak czegoś? Załączam krótki filmik, Pozdro IMG_1518.MOV @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach