Ciemny 45 Napisano 5 Lipca 2022 Stosować co podlanie ? Czy np raz na cztery podlania? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Lasir 644 Napisano 5 Lipca 2022 Sprawdź stan jakości wody w kranie.Tam powinno być napisane...ja stosuje często bo mam miękką wodę ubogą w Ca i Mg. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Ciemny 45 Napisano 5 Lipca 2022 @Lasir a czym ja to mogę sprawdzić 😅? pH wody odstanej z kranu to 8.30.. zbijam ja pH minus na 6.30. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Lasir 644 Napisano 5 Lipca 2022 20 minut temu, Ciemny napisał: @Lasir a czym ja to mogę sprawdzić 😅? pH wody odstanej z kranu to 8.30.. zbijam ja pH minus na 6.30. W internecie :) @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Ciemny 45 Napisano 6 Lipca 2022 (edytowane) @Lasir oki Ona w końcu kwitnienie czy nie ? Tak jak na zdj wygląda od około 10dni może doszło parę włosków. Jedynie co cię zmieniło to szczyty odbiły jeszcze w górę . Euforia auto autoflowering Dziś ma swój 41dzien . Nie mam pojęcia czy przelaczac światło na 13/11 ? Edytowane 6 Lipca 2022 przez Ciemny @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Tester 1,408 Napisano 6 Lipca 2022 @Ciemny no już zaczyna kwitnąć jak to automat to można trzymać 18/6 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Ciemny 45 Napisano 6 Lipca 2022 @Tester a nie kwitnie trochę późno? Pana co ma 29 dni już zaczyna kwitnąć a ten 41 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Tester 1,408 Napisano 6 Lipca 2022 @Ciemny genetyki są różne, jak go oświetlałeś do tej pory ? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Ciemny 45 Napisano 6 Lipca 2022 @Tester tak samo jak inne 18/6 Lampa ts1000 ustawiona na 80% 30-35cm od szczytów @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Tester 1,408 Napisano 6 Lipca 2022 @Ciemny no to automat jest tylko lekko późniejszy już dużo włochów jest topy się zaczną formować @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Ciemny 45 Napisano 6 Lipca 2022 @Tester git . To zostawiam tak jak jest @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Ciemny 45 Napisano 6 Lipca 2022 Panny dostały Cal-Mag 2l na trzy doniczki bo rano podlewalem Zauważyłem że u wszystkich zaczyna się tak dziać. Mam nadzieję że to pomoże. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano 6 Lipca 2022 @Ciemny Jak to nie kwitnie, jak ja ewidentnie widzę że ona zaczyna kwitnąć ustaw 18/6 niech odpoczywają też od światła. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Ciemny 45 Napisano 7 Lipca 2022 @Heavy Lung no tak jest ustawione.od samego początku @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Ciemny 45 Napisano 8 Lipca 2022 A teraz co się dzieje? I co robić Podlalem je dwa razy Cal-Mag. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Udyr 2,139 Napisano 8 Lipca 2022 @Ciemny za dużo papu, widać calmag pomógł im zaciągnąć z gleby to co było przyblokowane. Odpuść cokolwiek z azotem jeśli podajesz i sobie poradzi. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Ciemny 45 Napisano 8 Lipca 2022 @Udyr mam na flo big bud i pk13/14 co stosować? Producent podaje że big bud do 4tyg flo a pk że od 4tyg flo i tak się stosować? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano 8 Lipca 2022 @Ciemny A to już musisz poczekać na ekspertów, @Zielone krainy @Udyr nie mam pojęcia bo nie stosowałem nigdy tych nawozów. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Zielone krainy Napisano 8 Lipca 2022 @Ciemny Nie dawaj niczego z azotem , trochę pk możesz im dać z połowę dawki. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Ciemny 45 Napisano 8 Lipca 2022 @Zielone krainy okej Dam samego blomm tam jest 0.05% więc to chyba nie zaszkodzić i połowę dawki pk @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach