Rzeźnik 446 Posted June 10, 2022 https://pomorska.pl/plantacja-konopi-w-szafie-32latek-z-bydgoszczy-ja-mial-do-tego-kierowal-bez-prawa-jazdy-bo-mu-odebrano/ar/c1-16420943?utm_source=facebook.com&utm_medium=gazeta-pomorska&utm_content=wiadomosci-bydgoszcz&utm_campaign=plantacja-konopi-w-szafie-32latek-z-bydgoszczy-ja-mial-do-tego-kierowal-bez-prawa-jazdy-bo-mu-odebrano Panowie, jak uważacie, dużo mu dojebią? Najgorsze co może być i tego też Wam nie życzę - podpierdalacze. Obstawiam, że ktoś kto rzucał dla niego towarem go podjebał, bo miał za wielką gębę. Towar już się suszył, starszy temat w słoikach na curringu, na szybko policzyli mu kilo. Trzymajcie się w tej Polsce, pamiętajcie o byciu anonimowymi i patrzcie co komu mówicie. Mention Quote Share this post Link to post Share on other sites
Tester 1,386 Posted June 10, 2022 pare krzaczków miał może nie będzie źle Mention Quote Share this post Link to post Share on other sites
Guest Zielone krainy Posted June 10, 2022 @Tester 1 kg na szybko mu wyliczyli i źle nie będzie ?:D Mention Quote Share this post Link to post Share on other sites
Tester 1,386 Posted June 10, 2022 @Zielone krainy potem pewnie spadnie waga Mention Quote Share this post Link to post Share on other sites
Guest Zielone krainy Posted June 10, 2022 @Tester No ale po za tym, co się suszyło , mu słoiki z suszem znaleźli, jak chodzi o Polskie realia, to w przypadku kilograma nie będzie kolorowo. Mention Quote Share this post Link to post Share on other sites
Growerseed 495 Posted June 10, 2022 Pierdole a w Polsce dalej jak w lesie. No jeśli ktoś go sypną to w sumie już nie ważna ilość Mention Quote Share this post Link to post Share on other sites
Guest Szwagrom Posted July 1, 2022 (edited) Jak nie był karany, to może dostanie zawiasy jak w przypadku mojego ziomka, miał 150 g. Brak tytek, brak laptopa. To panowie zależy od wielu okoliczności czy pylił temat czy go konsumował i uprawiał dla siebie. Jak sędzina łaskawa, to obstawiam że dostanie zawiasy i wysoką grzywnę. Tu jebneli u mnie barona co handlował, i rozprowadzał nam temat po mieście ale w jego przypadku było to tylko zielsko podzielone na porcje w srebrze, brak paluchów DNA , poszedł siedzieć ale wyszedł za kaucją po jakimś czasie, więc we wszystko uwierzę, nie rozjebał się. Edited July 1, 2022 by Szwagrom Mention Quote Share this post Link to post Share on other sites
Lasir 625 Posted July 1, 2022 Sprawę bardzo pogarsza, że jechał bez prawka i miał zioło w aucie.Uznają zuchwały - brak litosci.No i fizycznie kilka paragrafów dodatkowo. Mention Quote Share this post Link to post Share on other sites