Rzeźnik 447 Napisano 10 Czerwca 2022 https://pomorska.pl/plantacja-konopi-w-szafie-32latek-z-bydgoszczy-ja-mial-do-tego-kierowal-bez-prawa-jazdy-bo-mu-odebrano/ar/c1-16420943?utm_source=facebook.com&utm_medium=gazeta-pomorska&utm_content=wiadomosci-bydgoszcz&utm_campaign=plantacja-konopi-w-szafie-32latek-z-bydgoszczy-ja-mial-do-tego-kierowal-bez-prawa-jazdy-bo-mu-odebrano Panowie, jak uważacie, dużo mu dojebią? Najgorsze co może być i tego też Wam nie życzę - podpierdalacze. Obstawiam, że ktoś kto rzucał dla niego towarem go podjebał, bo miał za wielką gębę. Towar już się suszył, starszy temat w słoikach na curringu, na szybko policzyli mu kilo. Trzymajcie się w tej Polsce, pamiętajcie o byciu anonimowymi i patrzcie co komu mówicie. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Tester 1,407 Napisano 10 Czerwca 2022 pare krzaczków miał może nie będzie źle @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Zielone krainy Napisano 10 Czerwca 2022 @Tester 1 kg na szybko mu wyliczyli i źle nie będzie ?:D @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Tester 1,407 Napisano 10 Czerwca 2022 @Zielone krainy potem pewnie spadnie waga @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Zielone krainy Napisano 10 Czerwca 2022 @Tester No ale po za tym, co się suszyło , mu słoiki z suszem znaleźli, jak chodzi o Polskie realia, to w przypadku kilograma nie będzie kolorowo. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Growerseed 496 Napisano 10 Czerwca 2022 Pierdole a w Polsce dalej jak w lesie. No jeśli ktoś go sypną to w sumie już nie ważna ilość @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Szwagrom Napisano 1 Lipca 2022 (edytowane) Jak nie był karany, to może dostanie zawiasy jak w przypadku mojego ziomka, miał 150 g. Brak tytek, brak laptopa. To panowie zależy od wielu okoliczności czy pylił temat czy go konsumował i uprawiał dla siebie. Jak sędzina łaskawa, to obstawiam że dostanie zawiasy i wysoką grzywnę. Tu jebneli u mnie barona co handlował, i rozprowadzał nam temat po mieście ale w jego przypadku było to tylko zielsko podzielone na porcje w srebrze, brak paluchów DNA , poszedł siedzieć ale wyszedł za kaucją po jakimś czasie, więc we wszystko uwierzę, nie rozjebał się. Edytowane 1 Lipca 2022 przez Szwagrom @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Lasir 640 Napisano 1 Lipca 2022 Sprawę bardzo pogarsza, że jechał bez prawka i miał zioło w aucie.Uznają zuchwały - brak litosci.No i fizycznie kilka paragrafów dodatkowo. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach