guma1993 73 Napisano 31 Sierpnia 2022 @Mr.Green najważniejsze żeby moc była optymalna @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Lasir 643 Napisano 31 Sierpnia 2022 W dniu 30/08/2022 o 20:40, Mr.Green napisał: Ja tez mialem 4 dyszki z autosa w 2 litrowej doniczce Fat Banana od RQS bez treningu bez niczego 🙂 ladny krzaczek wyrosl 🙂 czasem male krzaki sa lepsze niz te duze 🙂 mniejszy problem a i plon spoko 🙂 bede sie to staral udowodnic w nastepnym grow 🙂 No i szkoda.Z Twoim potencjałem powinieneś w drugą stronę, żeby jak największe planty zrobić. 2 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Mr.Green 4,309 Napisano 31 Sierpnia 2022 @Lasir to tez nastapi 😉 ale najpierw szybki grow zeby sie rozluznic 🙂 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Lasir 643 Napisano 31 Sierpnia 2022 @Mr.Green chyba, że tak ;) @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
guma1993 73 Napisano 8 Września 2022 Trzymam nadal tego Jutro chyba pod kosę Ok 14 tydzień a roślinka ma ogólnie wole życia @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Udyr 2,139 Napisano 8 Września 2022 Jeśli kolor tricho jest dobry to ciach. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
guma1993 73 Napisano 8 Września 2022 @Udyr tydzień temu palenie było spoko już próbowałem, tricho sprawdzałem to sporo bursztynu jest Ale spokojnie jeszcze przetrzymuje bo widać że fajnie zyje jeszcze, puszcza nowe włoski widać na zdjęciu, zaczyna na boki puchnąć A właśnie mam pytanko , bym zapomniał, znalazłem w jednym topki u spodu pestkę, co to oznacza 1,5 tygodnia temu , dałem na wacik i mi wyroslo nawet , co z tego będzie? Tak to wygląda @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Udyr 2,139 Napisano 8 Września 2022 Wysokie prawdopodobieństwo że będzie kwitła i gdzieś kolejne banany wywali i zapyli. Czy warto trzymac ? Nie wiem, sam sobie musisz odpowiedzieć. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
guma1993 73 Napisano 8 Września 2022 @Udyr racja sprawdzałem w innych częściach to nic nie ma bananów Obserwuje cały czas Jutro ścinam @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
guma1993 73 Napisano 8 Września 2022 1 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Udyr 2,139 Napisano 8 Września 2022 @guma1993 ja mówię o tej nowej co ją wysadzileś z ziarna z topka. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
guma1993 73 Napisano 8 Września 2022 @Udyr a rozumiem już @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
guma1993 73 Napisano 15 Września 2022 Ścinka była w sobotę do wczoraj suszyłem wyszło 38 g suchego dobrej jakości palenia Kolejne doświadczenie 2 uprawa . Już coś się nauczyło;)) Wiem jakie błędy po drodze popełnione Mam tego hpsa 150 , szału nie robi ale coś do palenia jest 2 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach