Udyr 2,139 Napisano 12 Czerwca 2022 @Profuturo odrobinę za wcześnie, ale też będą rosnąć. Osobiście tych pierwszych odrostów nie liczę jako coś co w przyszłości może ładnie wyrosnąć. Daj im kilka dni teraz bez grzebania przy nich, niech mają święty spokój 🙂 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Barney's 271 Napisano 12 Czerwca 2022 @Profuturo nie mam pytań serio Mówisz a robi b @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Profuturo 9 Napisano 12 Czerwca 2022 @Barney's teraz wiem że powinienem piętro wyżej ciąć. Lekcja na przyszłość @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Barney's 271 Napisano 12 Czerwca 2022 @Profuturo nie piętro tylko 2, 4 mają zostać @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Brazil Munster 709 Napisano 12 Czerwca 2022 A co tu się odjebawszy 😅😅 Nauczka na przyszłość będzie. 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Profuturo 9 Napisano 15 Czerwca 2022 Dzień 18 / Dzień 2 AF Witam dzień trzeci po niefartownym cięciu dziewczynek 😔 mam nadzieję że coś z nich bedzie. Od wczoraj zacząłem zapodawać minimalne dawki biobizza(heaven, Fish mix, root Juice) i biohumus. Do towarzystwa dołączyły Hulk i purple. Zastanawia mnie ten AF noname od kumpla, on już kwitnie? Nie wiem gdzie go trzymał i ile, bo jakiś karłowaty. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Tester 1,408 Napisano 15 Czerwca 2022 2 godziny temu, Profuturo napisał: astanawia mnie ten AF noname od kumpla, on już kwitnie? a są włoski? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Zielone krainy Napisano 15 Czerwca 2022 @Profuturo Daj lepsze foto z większym powiększeniem, ale chyba kwitnienie, jednak nie widzę wraźnie. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Profuturo 9 Napisano 16 Czerwca 2022 @Zielone krainy @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Lasir 643 Napisano 16 Czerwca 2022 @Profuturo to je to :) @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Brazil Munster 709 Napisano 16 Czerwca 2022 Cipa jak się patrzy 😅😅 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Zielone krainy Napisano 16 Czerwca 2022 @Profuturo Kwitnie. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Profuturo 9 Napisano 17 Czerwca 2022 Dzień 20 / 4 AF Panowie, panie jak to wygląda? Jakie proponujecie plany przyszłościowe koleżankom? Ten AF noname jakiś karłowaty, chyba puszcze go z uwięzi i niech sobie rośnie. Sezonowe dziewczyny myślicie pociągnąć jeszcze i przyciąć(oczywiście nie tak jak ostatnio😉) 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Profuturo 9 Napisano 25 Czerwca 2022 Dzień 28 AF 12 Cztery dni temu przeprowadziłem fim na trzech panienkach, nie wiem czy skutecznie🤷♂️ To moja pierwsza uprawa więc się uczę i następne tylko będą lepsze. Oceńcie koledzy i koleżanki jak to wygląda. Ak47 Diesel Watermelon Auto no name, jak i wiek nie znany, po prostu sobie rośnie dla towarzystwa Grupowe Sezony dostają bio grow i bio heaven co drugie podlanie, co drugie podlanie woda z biohumus. 6.5 Ph Automat dostaje bio bloom, top max, odrobinę bio grow, heaven, alg i calmag co drugie podlanie i co drugie woda z biohumus. Rośliny dostają oprysk co drugi dzień 4godz przed dniem na przemian bio Fish, heaven, calmag i alg. Ostatnio na automacie pojawiły się żółte końcówki. Co to może być? Jak ten fim wyszedł, chodź jeden się udał? Które zostawić, które do poprawki? Pozdro i z fartem @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Zielone krainy Napisano 25 Czerwca 2022 @Profuturo Jest w porządku, jak nie fim to topping, z toppingu 2 szczyty z fimu może wyjść 4 i więcej. Lekkie pazurki na końcówkach, nic poważnego się nie dzieje. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Szym 866 Napisano 25 Czerwca 2022 1 godzinę temu, Profuturo napisał: Ostatnio na automacie pojawiły się żółte końcówki. Co to może być? nadmiar azotu @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Szwagrom Napisano 29 Czerwca 2022 @Profuturo Świetna robota. Pozdro @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Profuturo 9 Napisano 10 Lipca 2022 Siema czas na UP Od tygodnia leci 12/12 34/7/0 sezony i auto noname Automaty Dzień 25 Podaje dziewczynkom full zestaw biobizz wedle tabeli co drugie podlanie + biohumus jak podlewam wodą. Ak47 Watermelon Af noname Diesel Purple lemonade af Hulk Berry af Grupowe 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Fresh 8 Napisano 10 Lipca 2022 Diesel już ładnie kwiatki zawiązuje 👍 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano 11 Lipca 2022 @Profuturo Dobrze się rozwijają, oby tak dalej powodzenia. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach