Rzeźnik 447 Napisano 29 Maja 2022 (edytowane) Daj lampę wyżej, bo popalisz roślinę, ja w lumatek 200w na wegu miałem 60% i 40cm i paliło rośliny, optymalnie było 50cm i 40% mocy, później możesz zwiększać w miarę rozwoju rośliny Edytowane 29 Maja 2022 przez Rzeźnik 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Profuturo 9 Napisano 30 Maja 2022 2 dzień, wyciąga dziewczynki w górę, a lemona nie widać, z czterech pestek miał najmniejszy korzonek, może jeszcze wyjdzie☹️ Lampa 50cm ok 40% mocy @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Andi 428 Napisano 30 Maja 2022 @Profuturo utrzymuj wilgotną glebę może wyjdzie @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Rzeźnik 447 Napisano 30 Maja 2022 @Profuturo możesz też folie nałożyć na donice, tylko spryskaj ziemię wcześniej, żeby była wysoka wilgotność @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Profuturo 9 Napisano 1 Czerwca 2022 4 dzień, lemon dalej nie wychodzi, pogrzebałem trochę w ziemi ale nie znalazłem pestki☹️. Dostałem od kumpla noname automat, wiek nieznany, czy warto go wrzucić do donicy, czy nową pestkę na prędce zamawiać? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Udyr 2,139 Napisano 1 Czerwca 2022 @Profuturo ta doniczka w której nie wychodzi wygląda na fest suchą. Może dlatego się nie przebija ? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Bubble 86 Napisano 1 Czerwca 2022 @Profuturo Ja to bym sadził ten automat w takim układzie. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Profuturo 9 Napisano 1 Czerwca 2022 @Udyr ona była mokra, wczoraj ją fest spryskałem, tak wygląda bo trochę w niej grzebałem w poszukiwaniu kiełka @Udyr @Bubble lampę i moc zostawić jak jest? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Bubble 86 Napisano 1 Czerwca 2022 @Profuturo Narazie bym zostawił. 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Udyr 2,139 Napisano 1 Czerwca 2022 @Profuturo spryskanie po wierzchu raczej nie sięgnie dobrze do kiełka. Automat w tej małej może chwilę jeszcze zostać, może do tego czasu się wyjaśni co z tą niepewną pestką. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Profuturo 9 Napisano 1 Czerwca 2022 @Udyr jutro jeszcze porządnie zmoczę glebę i chwilę poczekam @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Bubble 86 Napisano 1 Czerwca 2022 @Udyr @Profuturo Raczej szanse marne ona już tydzień nie wyszła, a jak grzebał i pędu nie było no to nie sądzę żeby jeszcze się udało, ale szanse można jeszcze jej dać. 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Profuturo 9 Napisano 4 Czerwca 2022 7 dzień Automat już w doniczce, powiedzcie jak to wygląda? Wszystko ok? Kiedy trenować ten automat? AK 47 troszkę się wygiął, chyba przez mieszający. Mam nadzieję że to w niczym nie przeszkadza. W automacie dolny listek troszkę żółknie, niedobory? 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Tester 1,408 Napisano 4 Czerwca 2022 2 godziny temu, Profuturo napisał: Kiedy trenować ten automat? jak się pojawią odrosty to można lst 2 godziny temu, Profuturo napisał: W automacie dolny listek troszkę żółknie, niedobory? nie @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Profuturo 9 Napisano 6 Czerwca 2022 9 dzień Tak to wygląda na 9 dzień, podlewam co 2 dzień wodą z root Juice, ph 6,3 do 6,5. Warunki w dzień 26C, wilgotność 70 - 80%. Jak to wygląda koledzy? Coś zmienić? Jakieś porady? Kiedy zająć się treningiem tego automata? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Mr.Green 4,309 Napisano 6 Czerwca 2022 (edytowane) 🙂 Edytowane 6 Czerwca 2022 przez Mr.Green @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
guma1993 73 Napisano 6 Czerwca 2022 (edytowane) 25 minut temu, Profuturo napisał: 9 dzień Tak to wygląda na 9 dzień, podlewam co 2 dzień wodą z root Juice, ph 6,3 do 6,5. Warunki w dzień 26C, wilgotność 70 - 80%. Jak to wygląda koledzy? Coś zmienić? Jakieś porady? Kiedy zająć się treningiem tego automata? Mój Watermelon 13 dzień Zobaczymy w jeden poszła ziemia do kaktusa i lepiej idzie niż na All mix Edytowane 6 Czerwca 2022 przez guma1993 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Mr.Green 4,309 Napisano 6 Czerwca 2022 @Profuturo zalezy kiedy chcesz go trenowac. Raczej nie ma jednej zlotej zasady. Samemu trzeba sobie wyrobic swoj styl 🙂 jedni wola wczesny trening a inni jak roslina troszke podrosnie. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Profuturo 9 Napisano 8 Czerwca 2022 Dzień 11 Dziewczyny wyglądają chyba ok🙂 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Przedzior 239 Napisano 8 Czerwca 2022 Ślicznie wyglądają, jeszcze trochę i mnie i znowu taka sama zabawa 😄 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach