zbyś123 1 Napisano 6 Maja 2022 Witajcie! jak w anonimowy sposób kupić sprzęt? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Udyr 2,139 Napisano 6 Maja 2022 @zbyś123 sklep stacjonarny i gotówka. Chyba że w darknecie chcesz pogrzebać. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Niemedyczny_Użytkownik 88 Napisano 6 Maja 2022 @Udyr zawsze sie balem kupować stacjonarnie bo wkręcałem sobie, że w okolicy sklepu sie tajniacy kręcą 🤣 Raz bralem nasiona ze sklepu stacjonarnego a mialem wtedy boxa odpalonego to taki osrany byłem, że myslalem, ze robotnicy ktorzy akurat kanalize czyscili kolo sklepu sa milicjantami 🤣🤣🤣 Ja wole brac na paczkomat, a wplate zrobic na poczcie na fejkowe dane, najlepszy sposob. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mirecki 755 Napisano 7 Maja 2022 @Niemedyczny_Użytkownik jak będą mieli Cię capnąć to to zrobią i już 😜 najmniej przypału będziesz miał jak nikomu nie będziesz mówił, nawet mega ziomkowi @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
LiitlebigWeed 132 Napisano 7 Maja 2022 kupowanie i posiadanie nasion jest legalne. co innego hodowla. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach